Bizde cimrilik yok, her şey bol kepçe. Issız adada yanınızda neler olsun? Ama en çok 300 tane olacak 😅

Bizde cimrilik yok, her şey bol kepçe. Issız adada yanınızda neler olsun? Ama en çok 300 tane olacak 😅

O adaya gönüllü gidilmez. Adı üstünde; Issız adaya düşsen denir. Oraya düşerken de kimse şu üç şeyi alayım diye bir arayış içinde olmaz. Hayatta kalmak dışında bir gayreti olmaz o durumdaki insanın n
O daha da imkansız onu diyorum
Erkekler farklı farklı 299 tane kadın ve bir tane de don alırlar.
Kadınlar da seksi ve avcılık yeteneği olan güçlü bir erkek ile 299 farklı jartiyer seti alırlar.
Aradaki fark bu ehehehehe...
Şaka bir yana... Ben şişme bot alırım ile pompa alırım. Biri patlarsa diğerini şişiririm bir şekilde adadan kurtulmaya çalışırım.
En azından gemicilerin beni farkedecegi bir açıklıkta olmayı denerim. Okyanusun ortasına kadar zaten gidemem. Dev dalgalar varken mümkün değil.
O zaman yanıma kocaman bir ayna almaliyim
Lazım olabilecek herşeyi alsam adadan kurtulma ihtiyacı da hissetmem sanırım. Hatta iyi ki düşmüşüm bile diyebilirim
Cep telefonu çocuklar arar , annem kızar nerelerdesin diye , çok çeşit kıyafet mayo, bikini, güneş kremi , vitaminler (bitince kaparım 🤔) konserve yiyecekler bide arkadaş alırım e n önemlisi kafayı sıyırmamak için 😉 su işini napıcamm, haaa birde çakmak
@maviay__ benimle olsa diğer 299 aracı üretebilecek kadar doğada hayatta kalma konusunda deneyimliyim
Cevap
6Cevap
Aklıma gelen her şeyi alırım 🤣🤣👍
Sigara ve bilgisayar
Tütünün çakmağım testere bıçak satır
Çaydanlık takımı İstikan çay
Diğerleri zaten Allah büyük
Issız adada şu anda kim bilir ne hayvanlar var
Bıçak satır olmadan o hayvanları avlamak mümkün değil
Satır bıçak olmadan o hayvanların etini parçalara ayırmak mümkün değildir
Tütün ve Çay olmadan stres atmak mümkün değildir
Tavşan ceylan olsa avda eti de kimbilir ne lezzetli olurdu
300 tane ped. Ada şartlarından Regl olunmadığı söylense de ne olur ne olmaz. Başka hiç bir şey bana oraya götürmek için mantıklı gelmiyor çünkü elektrik yok, ocak yok, hiç bir araç yok iken zaten götürdüğüm hiç bir şeyi kullanamayacağım.
Recep, tayyip ve Erdoğan i yanıma alırım. Hadi iyisiniz 🤭
Elektrik direği 😂
Yeterli olur tüm dünyayı birbirine katacan
Yok ya herkesi kızdıracam sadece 😂 arayan bulsun 😂
İyi fikir değil mi elektrik direği 😂
Nasıl yani anlamadım
Aslında elektrik her şey için Lazım diye dedim de sanırım bana düşman kesildin 😐
Rica ederim 🙂
Tabanca, av tüfeği ve 38 av tüfeği fişeği,10 mermi dolu jarjör ,5 bıçak,5 mızrak korunmak için bu
Yetecek kadar giyim ve ayakkabı 90 parça diyelim
Kitaplar ve diğer eşyalar toplam 400 parça olurdu
Pardon 300 parça
Strtejik düşünmem gerek aceleye getirme😂😂
Viski sigara YouTube sarkilar
300 Spartalıyı alırdım
odamı taşırım
Telefon ruj gecelik yiyecek içecek ve sevgilim
Bavulum ve ben
her şey jsjsjs
prezervatif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?