Bunun sebebi nedir? Siz de bu tarz insanlar gibi misiniz? Ya da böyle olmamak için ne yapmalıyız sizce?
Teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim şimdiden
Çok güzel bir soru sordun bence çocuklukla ile ilgili benim nesil mahalle çocuklarıyla oynayan son nesil diyebilirim şimdiki Z nesli daha doğrusu popüler kültür ile yetişen bir apartman teknolojiye daha bağımlı bir nesil var bu da insan ilişkileri azaltan bir durum
Kesinlikle. Genel olarak önyargılı olmak için demiyorum ama doğu ve iç anadolu tarafındaki insanlar batıdakilere karşı daha samimi. Benim açımdan da çocukluk ve yetiştirilme tarzı ve ortamdan kaynaklı bir durum
Kesinlikle. Çünkü herkes istediğini istediği an elde edebiliyor. O yüzden anlam yüklemelerini gerektirmeyecek kadar çabuk başlayıp bitiyor
Adıyaman
Çünkü kimseye güven yok ben 1 ay önce lise arkadaşım tarafından darbe yedim beni uygunsuz yerlere götürdü burdan da anladım ve dank etti arkadaşına bile güvenmeyeceksin ve sevgililerimden de hep kullanılmaya çalışıldım simdi söylesene kime güveneceksin ailenden başka hepsi yalan bazı istisnalar dışında maalesef...
Üzüldüm öncelikle yaşadığın şey için. Gerçekten bu tarz insanların hayatında olmasından da olmaması çok daha iyi emin ol. Karamsarlık yapmaya da gerek yok iyi insanlar da var tabi ki. Umarım sen de kalbinden geçen insanları bulursun hayatında
Evet iyi insanlar da var inşallah hep iyi insanlara denk geliriz 💕
Aminn bebiş🥰🥰🥰
Cevap
3Cevap
Her koşulda sadece ben diyen insan çoğalması ve bunun adına özgürlük diyen kişilerin yüzünden olsa gerek.
Bilemiyorum ama bende 3 kişi haricinde kimseyle iletişim kurmuyorum
Cidden tek bana öyle geliyor sanmıştım
Ben şimdi İstanbul'da özel üniversitede okuyorum. Burada buna dışarıdakinden bin kat daha göz önünde şahit oluyorum. Herkes içten içe iyi ve özündeki gibi davranmak istiyor çünkü herkes, herkesin çıkarcı samimiyetsiz olduğundan bahsedip duruyor. Sanırım buna karşı gelemediklerini fark ettikleri için ya da buna maruz kaldıkları için bir süre sonra onlar da böyle oluyor. Anlayacağın herkes herkese çıkarcı diyor ama kimse de farklı bir şey yapmıyor
sosyal medya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?