Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Kimse olmuyor.. bu zamana kadar her zaman kendi kendimin kurtarıcısı oldum ben. en çok ihtiyaç duyduğum anda yanımda kimse olmadığı için sorunlarının kendi başına çözmek sorumluluk almak bunların önemli olduğunu fark ettim. ama kurtarıcım olsun isterdim sevdiğim aşık olduğum biri
Alemlerin Rabbinden başka kurtarıcı yoktur. Bütün telaşlarımız kaygılarımız bir hiç. Çünkü bu düzenin bir sahibi var her şeyi bilen. Biz ay yarın ne olacak falan filan deyip telaşa kapılmamalıyız, yaşanan veya yaşanacak olaher şey bir düzen içinde ilerliyor. Evet çok çileli anlarımız oluyor, öldüm bittim kül oldum diyoruz ama hiçbir şey düşündüğümüzden de uzun sürmüyor. Bir noktadan itibaren o kapı kapanıyor ve başka bir kapı açılıyor. Kaygılanacağız ama pes etmeyeceğiz. Daima ne olursa olsun tevekkül ile yolumuza devam edeceğiz, O kainat sahibi her şeyin en iyisini biliyor 🙂
Beni kimse kurtarmıyor, kurtaranı da destekleyeni de en zor anımda hiç bir zaman görmedim hep yarım yamalak insanlar oldu hayatımda söz verip giden o yüzden her zaman her şeyin üstesinden en zor anımda ben geliyorum yine
İnsanları pes ettiğime o kadar ikna ediyorum ki kimse fazla ısrarcı olamıyor. Yine de düşününce aklıma bir tek annemin arkadaşları geliyor. Pes etmek istediğim bir şeyde veya yapmam gereken ama yapmadığım sorumluluklarım olduğunda ikaz ediyorlar.
Be cok kucuken benim yanimda kimse yoktu yatili okulada kalyordum ve aylemi bile gormezdi ve butun acila korkularimi yanizligimi kadi kedime cozdum kenime yeni bir hayat verdim oyuzden pes etmeyin sizin yaninizda siz varsini aynaya bakip ben varim kimse deyigil ben 🥰😇😇😇🥰
Ben kendinden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum, mesela bedensel engelliyim evet engelli olmak her zaman zor, kısıtlı bir hayatım var, ama benden daha kötü durumda olan engelli insanlar var.