Merhabalar Herkese 🌸

Bir ortamda sizinle ilgili şaka yapıldığında alınıp; üzülür veya sinirlenir misiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir ortamda sizinle ilgili şaka yapıldığında alınıp; üzülür veya sinirlenir misiniz?
Bana herkes şaka yapamaz. Belirli bir samimiyetim olan insanlar, belirli seviyede şaka yapabilirler. Onun dışında sınırı ne aşarım ne de aşılmasından haz ederim..
Kötü bir anımda yapılıyorsa içime atıp alınırım. Yine de kimseyi kırmamak adına terslemeden şakalaşırım. Eğer dur dedikçe devam ediliyorsa, çok ağır bir şaka ise o kişinin şaka yapmasını istemem, tabi ben de ona şaka yapmam ve mesafeli dururum. Yani bu durum biraz da şaka yapan kişiyle alakalı diyebilirim.
Evet ya insanın ruh hali de çok etkiliyor
Ben yapılan şaka ya da kişiye göre değerlendiririm.. sevdiğim değer verdiğim biri hakkımda şaka yaparsa elbette alınmam.. gülerim onunla birlikte.. hatta bu samimiyeti gösterir ama çok sohbetimin olmadığı biri şaka yaparsa dalga geçerse arada ki farkı anlıyorum zaten.. o azman da alınırım.
Aynen kişiden kişiye tepki değişir
Yok alinmam komikse gülerim ama şakaya bağlı 😂
Ben de genelde gülüyorum aidjwj
En güzeli ozamann birlikte güleriz 😂
Tskr ederim ☺️
Cevap
20Cevap
Şakaya bağlı art niyetli şaka da var bence
Şakanın dozu ve ayarı önemli benim için. Seviyeyi düşürmeden içinde kaliteli mizah olan her şakaya gülerim.
Hiç sevmem direkt lafımı sokarım. Kim olduğu fark etmez.
Hayır yapanın açığını bulur bende ona yaparım. İllaki üzerine giderim 😂
Altta kalanın canı çıksın.
İntikamımı alırım diyorsun😂
Ahahah boğazlarım valla 🤣
Yapılan şakanın dozu önemli elbette. İleri gidilirse bundan rahatsız olur tepkimi koyarım.
hayatımdan çıkarttım bir çok insanı şaka yüzünden sevmem o tür laçka insanları
Hadi ya o kadara kadar
Kendimle dalga geçebilen biriyim ama başkası yapmasın haddini aşmasın evet sinirlenebilir özellikle toplum içinde malzeme edilmemeli insanlar baş başa eyvallah ama kalabalıkta çok pis çarparım.
Alınırım. Şaka adı altında her haltı demek farz olmuş millete
Kimisi öyle cidden şaka adı altında gerçekten düşündüğü şeyleri söylüyor ama bu net korkaklık
Lakayıt şekilde şaka yapılamasından haz etmem mesafeliyim bu konuda.
Ama normal bir şekilde yapılan şakalara açığım bende yaparım altta kalmam.
Saygı çerçevesinde olursa alınmam bazıları bkunu çıkarıyor
Kendimle barışık bir insanım saygısızlık boyutunda yapılırsa farklı birine dönüşürüm
Şakanın boyutuna ve ortamdaki diğer insanlarla samimiyetime bağlı
Şaka şekline göre değişir sonuçta her insanın hassas olduğu noktalar var
Kafam da çok kurulduğum ve kendimde olmasını hiç sevmediğim bir şey ise üzülür ve sinirlenebilirim ama belli etmem.
Evett ya belki içimizde çözemediğimiz bir durum
Hayır yaparimda cevabından veririmde şakaya şakada yaparım kızmam
Sevmem şaka kimseye de yapmam ve çok banal şaka yapan kişide cıvık bir tip gibi geliyor.
şakaya göre değişir aşko tatlı kedicik var
Evett
♥
🫶🤩
aşkom şu üç resimden hangisi güzel https://hizliresim.com/cco10pa https://hizliresim.com/ks5sxfz https://hizliresim.com/45ti2uy @DorothyBabe
Birinci daha güzel bence
anladıım aşkom senin profil resmin vardı ya onu çizenle aynı ressam aşkım
Şakayı yapanın kim olduğu ve nerede yapıldığı ile ilgili değişir
Absürt bir şaka değilse takılmam ama rahatsız edecek boyuta varıyor ise karşımdaki insanı itina ile yerin dibine sokar ve orada bırakırım..
Şakaya bağlı bazen tepem atıyor.
@whsinemm şaka yaptım alınmadın dimi
Depresyon güzelim 🌞
Hiç alınmam, bende yaparım
Kimin ne şaka yaptığına bağlı
yok alınmam bende yaparım zaten herkese
kimin nerede yaptığına bağlı
alınırm
Şakadan nefret ederm
Bazen
Şakaya bağlı
Evet çok alınganım