Sevdiğiniz insan üzülmesin diye rol yapar mısınız? Yaparsanız da bunu kamuya ifşa etmeyin lütfen. orada kalsın. 😂😂

Sevdiğiniz insan üzülmesin diye rol yapar mısınız? Yaparsanız da bunu kamuya ifşa etmeyin lütfen. orada kalsın. 😂😂

Rol kesmeye gerek yok sevdiğim insanı zaten severim yapmacık davranışları fark ettiğimde kendimde uzaklaşırım. Gerçeklik aşığıyım ben ya var ya yok ortasını sevmiyorum
Hayır yapmam neysem oyum yapmacık olamam olmadım hiç olmuşsa olmuş olmamışsa olmamış derim bu kadar basit yaparsam sonrasında kendime yüklenirim niye dürüst olmadın diye hem gerçekler acı olabilir ama doğruluk en güzeli yalanın sonu hüsran..
Görsel 😂😂
Cevap
6Cevap
Manyak jsjsjs üzülmesin diye, ayıp olmasın diye, kaba olmayayım diye evet yaptık bir şeyler jsjs
Hayır rol yapmam.. neysem o olurum her zaman. ama üzmemek için de elimden geleni yaparım onu kırmamak için
Yok artık öyle şeyler 😀
Shhhxhd deli yaaa. Üzülmesin diye tabi ki yaptıklarımız oluyor. Ama insan kendine yapiyor en çok..
Hdhhxh güldüm ama resime yaaa.😂😂
Hak etmiş ama eleman. Kızın kalbini kırmış beee..😂😂
Hahaahaha daha kız da tavlayamaz eleman 😂😂😂
Hahahaha bence başka seçenekler var. 😂😂Bülent hanım olabilir jxjxjx. Zaten kizin niki de can yakar diyor..
Yok be ben öküzüm dümdüzüm öyle üzülmesin diye düşünecek incelik yok bende ajsjsjdjdkfjfkfkfkfkf
Minik skeçlerimiz olmuyor değil tabi ixndjd
Kızlar bu kadar fedakar işte. 🤣
Aynen öyle.
Ne yaşlı amcalara genceciksin dedik be 😂😂
Asla rol yapmam. Samimiyet önemlidir
Yaparım evet
Çok acımasızca ama 😅
Yaparım yeter ki üzülmesin
Kıza üzüldüm 😂
Ahahah😂
evet yapıyorum
Evet yaparım.
O benim yerime yapardı bana gerek kalmıyordu :))
Rol yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?