Selam KS ahalisi! Hani meşhur bir söz vardır: Bir şeyin size ait olduğunu anlamak için onu özgür bırakın. Eğer dönerse sizindir; dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır. Siz bunu canlı canlı test ettiniz mi?

Selam KS ahalisi! Hani meşhur bir söz vardır: Bir şeyin size ait olduğunu anlamak için onu özgür bırakın. Eğer dönerse sizindir; dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır. Siz bunu canlı canlı test ettiniz mi?

Bir insanı tanımak için yapıyorum bunu ben.. Özgür bırakınca, kartal bilinen kargaya dönüyorlar nedense.. Aslan görünenler de çakal.. Pisuvara dönüşüyorlar yani..
Ait olduğunu hissettirmiyorsa ve hissetmiyorsam direkt özgür bırakırım ama bu test değil bir salma olayı oluyor benim için. Yani kesinlikle dönmemeli.
Onun dışında bir salayım bakayım vs testleri benlik değil kimseyi test etmem. Zaten salmışsam en başta ben ait değilimdir.
🙏
Teşekkürler. ☘️
Bana aidiyetini anlamak için böyle bişey yapmadım çünkü ben kimseyi özgürlüğünden edecek yapıda biri hiç olmadım. Bu yüzdendir heralde giden geri dönmeyi istedi hep 😂😂😂 Kaybetmekten korkan kaybeder.
Ben genelde öyle yaparım ama dikkat de ederim yani sevdiğim insanlara karşı umursamaz olmam.. onları kaybetmemek için çaba harcarım ya da dikkatli davranırım. ama gitmek isteyen her türlü gidiyor zaten
Aynen öyle dostum. Çok güzel anlattın..
Teşekkür ederim 🙏
Teşekkür ederim abi 🙏
Rica ederim..
Cevap
2Cevap
Hiç sahiplenip elimde tutmadım. Uzaktan sevdim, sevdiğim her şeyi
Hayır, incitmekten korkuyorum. Uzaktan sevmek daha güzel, incinmesine ihtimal yok
Garip bir insanım
Şahsiyetimle oynanırsa var olduğunu zannettiği şahsiyetiyle başbaşa bırakırım anca.
Sert bir karakter alameti bu..
Özgürlüğün bedeli bu karakterimle ilgili değil.
Bakış açısına göre değişir elbette..
Ben özgür bırakmak dışında bir şey yapmam. Hep özgür olmalı ama hep aidiyet hissetmeli insan. Bu dengenin olmadığı yerde huzur da olmaz.
bize ait olanı bize ait olduğunu anlatarak göstererek izah ede ede konuyu hakim kılmaya çalıştırdık diyelim.
Elbette oldu. Sevdiklerimi genel olarak sıkmam, bunaltmam, darlamam zaten. Benim de bulunduğum gökyüzünde özgürce uçabilir, merak ettiği beldelere gidip dolaşabilir. Beni yolda bulduklarına değişirse, kendi tercihidir. Zaten özgürdü...
Özgür bırakmak gerekiyor. Dönerse senindir.
Evet dönerse benimdir dönmezse hiç benim olmamıştır..
Sık sık yaparım hiç uğraşmadan kim senin kim değil anlıyorsun
Hayır böyle denemeler yapmam
Hayir , sımsıkı tutarım
Ay hepsi sektirsingitsin 😂😂
Şaşırtmam 😄
Ben kimseyi tutmadım ki hep özgür bıraktım.
Gitmek isteyen gitti, kalan kaldı.
Hayır
Bende özgür birakmak ya da
sıkı tutmakla alakali
oldugunu düsünmüyorum:)
Ettim dönmedi.
Oldu ve bana aitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?