Kişilik & Karakter Ciddiyetsiz insanlar ciddi insanlardan kaçıyor gibi düşünüyorum. sizce? kırılganagresif Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ciddiyetsiz aklı başında olmayan ilk günden sulanan tipler aklı başında birini görünce kaçmıyor mu? Ciddiyetsiz insanlar ciddi insanlardan kaçıyor gibi düşünüyorum. sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ciddiyetsizlikle alakalı değil o. Ya.. şaklıkla alakalı. Yoksa her birimizin ciddi olduğu yer de var, tiye aldığı yerde.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet çoğu kişi öyle 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aynenya da tam tersi ciddi insanlar gereksiz insanlardan kaçıyor kaçmalıda zaten zaman israfı çünkü. 0 2 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Ciddi insanlar belli bir yolda zaten bola vakit harcamaz da Yorumla tıme-traveler +1 yıl Aynen👍 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Böylelerine müsaade etmiyorlar çünkü aklı başında güzel insanlar. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kaçıyorlar madara olmamak için 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Evet doğru 0 4 Yorumla mincobi +1 yıl aşırı doğru Yorumla kırılganagresif +1 yıl Güzel kızlar toplanmış Yorumla mincobi +1 yıl sen gelince ben de ikna oldum. Yorumla magicalbetüş +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ciddiyetsizlikle alakalı değil o. Ya.. şaklıkla alakalı. Yoksa her birimizin ciddi olduğu yer de var, tiye aldığı yerde..
Evet çoğu kişi öyle
Aynen
ya da tam tersi ciddi insanlar gereksiz insanlardan kaçıyor kaçmalıda zaten zaman israfı çünkü.
Ciddi insanlar belli bir yolda zaten bola vakit harcamaz da
Aynen👍
Böylelerine müsaade etmiyorlar çünkü aklı başında güzel insanlar.
Kaçıyorlar madara olmamak için
Evet doğru
aşırı doğru
Güzel kızlar toplanmış
sen gelince ben de ikna oldum.
Teşekkürler
Haklısın😊