Dışardan soğuk duruyorum, tanıyıp sevince merhametli, sadık, dürüst ve sevecenim deniliyo
peki siiiz
Dışardan soğuk duruyorum, tanıyıp sevince merhametli, sadık, dürüst ve sevecenim deniliyo
peki siiiz
Ben kendi kendine yanlız kahkahalar attığımdan tanımayan bilmeyenler beni deli zanneder oysa ben yakınımda tepemde bulunan hiç kimseyle samimiyet kurmamak için yanlız başıma kahkahalar atarım
Bazen geçmişte yaşanan bir mevzu bazen yarım yamalak insanlar bana komik geliyor yanlız başıma kahkahalar atarım stresimi azaltırım. Deli değilim ama piskolojim çökmüş biri olduğumdan bazen deliye benzetirler
Beni tanıyanlar iyi bilirler
Deliyi akıl ederim
Akıllıyı deli ederim. Canım kimi isterse değil kime güvenirsem onunla samimiyet kurarım
Samimiyet öyle herkesle ne yazık ki olmuyor bazen zarar görmeye olmaması gereken kavgalara bile neden oluyor
Bana da dışarıdan soğuk duruyorsun diyenler var. Kimisi donuk diyor kimisi de sessiz sakin veya utangaç diye yorumluyor. Tanıdıkça içimden manyak çıktığını fark edenler de bunu dile getiriyor. Çoğu kişiden "başlarda seni şöyle sanmıştım ama tanıyınca eğlenceli olduğunu fark ettim" tarzında cümleler duyuyorum. Sanırım en çok da iş yerinde böyleyim. Onun dışında hassas ve duyarlı biri olduğumu söyleyebilirim.
Cevap
6Cevap
duygusal biriyim genellikle.
Dışarıdan sert biriyim ama tanıyınca neşeli ve komik biri oluyorum
İçe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim
Dümdüz biriyim
Boss Power
Bendeee öyleyıııım
Aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?