+1 yılİlkel kalmış erkek denir. Bu memeli canlıların tek amacı çiftleşmektir.. Gelişim gösterip ilerleyenler çiftleşme amacı dışında da hedefler belirler kendisine, biz bu tür olanlarına yani kendini geliştirmeyi başarmış erkeklere kısaca 'adamsin' diyoruz 😄
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok eşliliği seviyorum diyor
- +1 yıl
Doğasına sal gitsin
Soran+1 yılHahahaha
En İyi Cevaplar
Maymun iştahlı doyumsuz rezil kepaze denir
121 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 kız var dedi
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılYok kız engelledim zaten de olanları anlatıyorum. Beni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum neden engeli kaldırıp yeniden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılBunlardan ne anladın amacı ne sence
Soran+1 yılBence herkesle birşeyler yaşayıp en son benimle evlenecekti o yüzden yedektim😂😂
Soran+1 yılBazen düşünüyor bazende hiç düşünmüyor öyle dengesiz
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim ya kendine göre birini bul evlen hayatını kurarsın diyo
Soran+1 yılHe bi de istek atıyo geçen sene martta engellemişti kaldırdı ağustosta da istek atmıştı
Soran+1 yılAlkolden beyni yumuşamış hem istemiyo hem istek atiyo😂
Soran+1 yılÖyle rahat anlatıyor ki ondan hoşlandığımı biliyordu
- +1 yıl
Benden hoşlanan kız için, ben şirket hattı ile kızlarla görüşmiyordum mail atın diyodum. Aman Ürkmesin beni yanlış tanımasın diye. Sonuç? Hüsran
Soran+1 yıl@blackrose6134 her insan bir değil kardeş
+1 yılO***** çoçuğu
341 Yorumla
Soran+1 yılPislik adam ya
- +1 yıl
Allah belaların versin
- +1 yıl
Karşılarına kendileri gibisi çıksın
Soran+1 yılAminn inşallah... yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
- +1 yıl
Ay bıraaak
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum neden engeli kaldırıp yeniden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
Ya sizde affedersiniz ne kadar bacım çocuğu varsa onu buluyorsunuz kusura bakmayın ama sizin için üzülüyorum nerde iyi güzel kız varsa orada bir ibnne pust serefisz var neden ya nedne
- +1 yıl
Ne bileyim ben
- +1 yıl
Hakikaten 😂😂😂 çok komik
Soran+1 yılHoşlanmak suç değil ki karşı tarafın yaptığı suç
- +1 yıl
Komik değil
- +1 yıl
Kötü bir durum
- +1 yıl
İkisi de
- +1 yıl
Hem iyi erkek istiyorlar hemde pis erkeklerle takılıyorlar
- +1 yıl
Lan karşımıza çıkan o zaten onu da istemiyoruz ya
Soran+1 yılKarşı tarafın içinde varsa biz napalım
- +1 yıl
Dimi kız
Soran+1 yılİçinde olan yapıyor işte arkadaşlar
- +1 yıl
Abaza pislikler
- +1 yıl
Ama sizin seçiminiz kısmen doğru bi insanı tamamen çözemezsiniz
- +1 yıl
Harbiden abaza pislikler
- +1 yıl
Yav kardeşim ne anlatıyon jdnsjs
- +1 yıl
Merak ediyorum sadece
- +1 yıl
Üzülüyorum sadece
Soran+1 yıl@karasevdan2134 Allah bildiği gibi yapsın öyleleri sonunda mutlu olamaz zaten muhakkak aldatır...
- +1 yıl
Üzülme sen iyi biri ol
- +1 yıl
Zaten ona üzülüyorum ya iyi biri olduğum için
Soran+1 yılÇok eşliliği seviyorum dedi
- +1 yıl
Karşına senin gibi iyisi çıksın
- +1 yıl
Ne diyelim
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Çıkmıyor ki kardeşim çıkmıyor diyorum ya kötü insanlara talip oluyorlar hep
Soran+1 yıl@karasevdan2134 ya şimdi gönül bu kimi seveceği belli olmuyor bi bakıyorsun adamın gerçek yüzü sonradan ortaya çıkıyor
- +1 yıl
Aynenn öyle bacım
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Öyle de oluyor
Soran+1 yıl@karasevdan2134 onemli olan sadakatli ve tek kişiye bağlı kalan birini sevmek..
- +1 yıl
Aynen bu devirde çok zor ama
Soran+1 yıl@karasevdan2134 zor değil artık imkansızz
- +1 yıl
İnşallah en güzeli hayırlısıyla olur
Soran+1 yılGönlümüzdeki adam olsa evlenirdik niye bekleyelim😂😂😂
+1 yılHayatı dolu dolu yaşamayı istiyor hayatında eksiklik his ediyor sen o boşluğu dolduraniliyormusun adam hecan istiyor hayatı tam yaşamamış her şeyden geri kalmış kişi var bütün mesele bu
018 Yorumla
Soran+1 yılBen cinselliği reddettim zaten
- +1 yıl
Tamam mesele dinsel lik deyil zaten cinselliğe girme adam doymamış gezmeye kendinden eksiklik his ediyor sanki eksik hiş ediyor az yaşamış hisi var tam olgunlaşmamış yaramaz çocuklar gibi hep kendi istediği olsun
- +1 yıl
Yav kardeşim ne zırvalıyorsun sen ne demek eksiklik? Bunların hepsi haysiyetsiz aklı onun bunun g*tünde , m*m*sinde kalmış a*cı insanların avutması
- +1 yıl
Sen kafayı yemişsin piskolojik sorun var sende niye zoruna gidiyor bu site deli manyak dolu ne halin varsa gör dengesiz manyak
- +1 yıl
Ben de psikolojik sorun yok ama siz böyle insanları psikolojik sorunları var da böyle şeylerin arkasına sığındırmaya çalışıyorsunuz
- +1 yıl
Gerçekler acıdır siz kadınlar çok saldırganlaştınız çok küfür ediyorsunuz piskolojiniz buzuk hep iltifat olmaz birazda gerçekler lazım gerçekler zoruna diyor sen erkekleri anlayamassın daha kendi sevgilini anlayamamışsın bana küfür ediyorsun sadace fikrimi söyledim bunu anlaman için çok yaşaman lazım bunada tecrübe diyoruz
- +1 yıl
Evet saldırganlaştık bizim saldırganlaşmamıza sebep olan da siz erkeklersiniz
- +1 yıl
Senin erkeğe ihtiyacın yok sen erkekleri sevemezsin benim aklıma olsa hiç evlenmezdim kadınların hiç derdi bitmiyor hep dır dır ediyorsunuz
- +1 yıl
Abi karının dırdırının sebebine bak belki sende hata vardır kadına ilgi göster hoşuna gidicek jestler yap bak bakalım dırdır ediyor mu
- +1 yıl
Eşim anca dizi izlesin ailesiyle vakit geçirsin birde araba sevdası var madi durumum yok
- +1 yıl
Beraber aktiviteler yapın maddi durumun yoksa en basiti eşin evden bi şeyler yapsın gidin parkta piknik yapın durağanlık bunlara sebebiyet verir
- +1 yıl
Sözde senin sorununu çözecektik sen bana yardım edıyon hayta bak her şey eşim takmış araba al bilmiyorum her şey çok zor geliyor hayat çok zor
- +1 yıl
Eşim gezmeyi sevmez benimle gezmez tek takılıyorum ondan sonra erkek aldatıyor insanlar bir birini anlayamıyor her kez eşini seçemez ben sevdiğim kadını alamadım
- +1 yıl
Yok be abi benim kimseyle sorunum yok soruyu soran ben değilim sen yanlış anladın herhalde. Eşine durumu anlat sıkıntılarımız var el birliğiyle bunları atlatıp zamanı gelince alırız de o da anlayış göstersin
- +1 yıl
İşte severek evlenmeyince insanlar birbirine yük oluyor maalesef. Çocuğun var mı? Varsa gezmeyin evde oturun çocukların oynadığı akıl oyunları var kart vb. Onları alıp sen eşin çocuklarin beraber evde vakit geçirin
- +1 yıl
İnsan gerçek aşkına kavuşamıyor coçuk var iki tane var ben artık her şeyi oluruna bıraktım hayat gitiği kadar benim çok farklı hayallerim vardı ama olmadı umudumu çoktan kestim hayattan ama hayat insanları bilinmezliklere sürüklüyor bugün deydim yarın ne olacak kendimi rüzgara bıraktım gidiyorum bekli iyi olacak belki meçül Allah bilir
- +1 yıl
Sevdiğini alamadıysan aldığını seveceksin diye bir şey var madem o kadınla evlendin sevgini ondan esirgemeye hakkın yok sen vazifeni yap eminim sen ona bir adım atsan her şey daha iyi olacak. Kadınları mutlu etmek sandığınızdan daha kolay
- +1 yıl
İnsanlar zamanla seviyor çok doğru tek sorun maddiyat yani para şimdi yetmiyor eşimi seviyorum sıkıntı yok mutlu ediyorum en içten ama kadınlar ne kadar samimi erkeklerini mutlu edebiliyormu surun burada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnları bu hale getiren siz değil misiniz sokaklarda çıplak gezerek insanların 50 yıl önce yatak odasında göremediği şeyleri Siz şu anda sokakta göstermiyor musunuz adamın aklı tabii ki sürekli şeyinde olacak erkeği edepli hale getirmek sizin edebinize bağlı senin değil genel konuşuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yıl@Elaxcz her erkek bakmaz ya zaten içinde olan yapıyor işte
Soran+1 yıl@Elaxcz tek kişiye bağlı kalsalar sorun yok ki zaten
Cevap sahibi+1 yılSizlere katılıyorum zaten herkes için söylememiştim ama büyük bir çoğunluk şu an azdırıcı damla gibi dolaşıyor Tabii ki erkeğin tesettürü göz kapağıdır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsasında bir erkeğin kadin istemesi o erkeğin cok sağlıkli olduğunu gösteriyor. Kadinlarda istiyorki hem sağlıkli olsun hemde kimseye bakmasin. İnan abazalim kotu bir sey. Bende bir erkek olarak guzel gördüğüm kizlara vakmak istemiyorum ama vücut yon veriyor. Yapacak bisi yok baska kizlarida istemesine
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar böyle erkeklere deli oluyor, bırakamıyorlar unutamıyorlar falan 😂
219 Yorumla
Soran+1 yılNeyi unutulmayacak Allah aşkına ya
- +1 yıl
Doğru söylüyor unutamıyorsunuz
Soran+1 yıl@Adartmnskc ben unuturum
- +1 yıl
Çok örneğini gördüm
Soran+1 yılBakire olan kızlar mı unutamıyor
- +1 yıl
Farketmiyor
Soran+1 yılErkekler takmıyor ki öylesini
- +1 yıl
Öylesi kimler
Soran+1 yılDüzgün kızları yani
- +1 yıl
Ne güzel işte düzgün kızları kullanmıyor böyle tipler
Soran+1 yılDüzgün kız gelmez zaten
- +1 yıl
Bu tip adamlar düzgün kızları daha çok zorlanacaklarından pek uğraşmazlar,, zaten kucağa atlayacak çok kız var.
Soran+1 yılKolay lokma olmayanda dikkat çekmez mi
- +1 yıl
Dikkat çeker tabii ama diğerleri gibi değil
- +1 yıl
Mesela sağda solda görüyorsundur, beni hepsi kullandı attı falan derler. Bu kızlar sence düzgün olabilir mi
Soran+1 yılDüzgün değil
- +1 yıl
Yani böyleleri fazla iken gerek var mı
Soran+1 yılEvlenmeyi de düşünmezler haklısın
- +1 yıl
Yani
Senin adanda bütün koyları dağları vadileri keşfetmiş farkli adalarin koylarını daglarını vadilerini keşfetmek istiyor bütün güzelliklerinizi hemen veriyorsunuz adamda doyunca başka yere gidiyor güzelim
116 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşatmadım ki😂😂😂
Soran+1 yılAman vermem
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılİstemiyorum ki olsun dedi zaten
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
- +1 yıl
Soran+1 yıl😂 beni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yıltamam
+1 yılBen gidiyorum haydin hoşça kal denir ve koşarak uzaklaşılır.
10 YorumlaErkek ya bu. Valla erkek alfa, beta, sigma hepsi erkeğin özü bu yaaa😂💘💘
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha yok be
Hayatında hiç bir şey başaramamış,
Sadece "karı-kız" etkilemekle övünen erkek denir.14 Yorumla
Soran+1 yılZavallı yani
- +1 yıl
Zavallılığını bilmem. Ama hayatta hiç bir hedefi olmayan, hiç bir başarısı olmayan, hatta dikkat et bu tiplerin düzenli bir işi de yoktur. Dolayısıyla akıl hep oynaş da. Çünkü enerjilerini atacakları başka bir şeyleri yok. Şunu başardım diyecekleri bir şey yok. Bu tipler ya bilmem nerelerinin boyuyla, ya çevresindeki kız sayısıyla, oda yoksa arabaları ile attıkları diriftle övünür. Ne kendilerine hayrı vardır, ne topluma.
Soran+1 yılMesleği tır şoförü ve araba hastası
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey denmez, s. ktiri çekilir, adam olmayanı zorla biz mi adam edicez, yallah de geç
20 Yorumla
+1 yılUcuz erkek denir, kendi vücuduna ucuza paylaşan, saygılı olmayan kendine denir..
01 Yorumla
Soran+1 yılYalvarsanda ben yapmam diyo
+1 yılCiddi ciddi bilmiyorsan söyleyeyim kardeşim denir. Annesine kız kardeşine değer vermeyen denir, yeterli mi?😅
00 Yorumla
+1 yılHayırlı işler, korunmaya dikkat denir herhalde ancak..
01 Yorumla
Soran+1 yılHer karidan çocuğu olur onun
+1 yılSevgilim varsa sevgilim de kalırım aklım karı kız ortamı da kalmaz tamam sevgilim yoksa o zaman normal takılırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimin akli orada drgilki
Akli uckurunda olmayanin erkek erkek degildir onda bir sorun var demekki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası ortadoğu cinsel açlığın olduğu yer eğer avrupa standında bir ülke olsaydık bu tür problemler le karşılaşmazdık.
17 Yorumla
Soran+1 yılAvrupada nasıl ki
Cevap sahibi+1 yılHersey stabil normal devlet onaylı seks okulları bile var, uygumali gösteriyorlar. Herkes bilgilendiği için bu konuda saldırgan olmuyor. Normal yaşamlarına devam ediyorlar.
Soran+1 yılBurdaki nasıl
Cevap sahibi+1 yılOnu zaten biliyorsun.
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum neden engeli kaldırıp yeniden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Cevap sahibi+1 yılVay at hırsızı seni yedekte tutuyor olabilir. Mesafeni koru.
Böyle bir erkek yok demek kismende olsa yanluş olur tabi bekarlar için geçerli
00 Yorumla
+1 yılERKEK denir. O doğasında olanı yapıyor. Senin zoruna giden ne f*minist (erkek düşmanı) mısın?
00 Yorumla
+1 yılboş ver git denir canım benim kapı orada bay
00 YorumlaPsikolojik hasta ya da dürtülerini kontrol edemeyen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluçkur sevdalısı denir ne denir her şeyin fazlası zarar ne sürekli erkek oramında takılan ne de sürekli karı kız ortamında takılan
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence normal bir sayı daha fazla diyenler var benim gibi 0 olmasından iyidir tecrübesiz eziğin tekiyim :( kızlarla konuşamıyorum
Soran+1 yılBiriyle bile evlilik düşünmüyor ama
Cevap sahibi+1 yılerkekler geç olgunlaşır hele o tarz erkekler 30undan sonra olgunlaşıyor bazısı o yaşta bile olgunlaşamıyor de neyse zaten genel tavır olarak bu tipler çok gevşek duruyorlar fazla güven vermiyorlar nasıl güveniyorsunuz onlara
Soran+1 yılGüvenmiyorum ki büyük ihtimalle kızlara para yediriyordur
Cevap sahibi+1 yılo kadarını bilemem artık kızlar mı buna yediriyor, bu mu kızlara yediriyor ama şurası kesindir ki tamam eğlenceli insanlar ama çok güvensiz aynı zamanda sadık değiller ilk fırsatta sırtından bıçaklar böyleleri aman deyim ciddi düşünme bu tarz karakterlerle
Soran+1 yılDüşünmüyorum ya. Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Cevap sahibi+1 yılhaha egoiste bak sanki her kızda kendisine hasta oluyormuş gibi dediği laflara bak iyi laf vurmuşsun suratına helal ''yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam'' derken bile kesin yalan söylüyordur içten içe sana ilgi duyuyordur en kısa zamanda istemsizce dışa vuracaktır
Cevap sahibi+1 yılhaha klasik aklı uçkurunda olan erkek hareketleri onurlu biri olsa zaten engeli kaldırıp istek atmaz bence aklı sıra seni düşürme planları yapıyor ya da hoşlanıyor ama bence ikiside kötü bence peşinden koştur bunu senin için şekilden şekile girsin
Soran+1 yılYalvarsanda derken peşinden kosmamı istedi heralde
Cevap sahibi+1 yılhaha klasik egoist erko düşüncesi sorsan her kız kendi peşinden koşuyor, tüm kızlar kendisine yalvarıyor reelde hepsi kedi gibi bence sen bunu peşinden koştur sonra bırakda kim kimin peşinden koşuyormuş görsün en büyük cevap bu olacaktır ona
Soran+1 yılBu kadar muhabbetten sonra engelledim ki
Cevap sahibi+1 yıl**şimdi fark ettimde son 2 cevabımda ''peşinden koştur'' derken anlam bozukluğu olmuş peşinden koştur derken, o senin peşinden koşsun anlamı ile yazdım
Cevap sahibi+1 yılo zaman salla gitsin araya belirli bir süre girmiş soğumuştur belki
Soran+1 yılBelirli süre dediğin 20 gün önce falandı muhabbet
Cevap sahibi+1 yılpeki sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda olduğunuz oluyor mu
Soran+1 yılYok ama ıstemedigin ot dibinde bitermiş
Cevap sahibi+1 yılboş ver unut gitsin sen razı olmadıktan sonra hiç bir şekilde seni etkileyemez zamanla unutulup gider bazen insan unutmasını bilmeli eğer gerçekten haz etmediğin toksik biriyse kendi iyiliğin için unut gitsin
Soran+1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim bi günlük değil bazı anılar unutulmaz dedi
Cevap sahibi+1 yılAklı sıra senle anlamlı şeyler konuşup etkilemeye çalışmış. İnsan yeri geliyor neler neler unutuluyor şu dünyada. Tamam ömür boyu o anı unutmasan bile sonu olumsuz bitecek bir hikayenin hayırsız bir anı olarak kalacak. Geçmiş geçmişte kalmıştır anılara, geçmiş olaylara bu kadar takılmamak lazım bu günü yaşa geleceğine odaklan
Soran+1 yılAksine hiç yalvarmadım peşinden de koşmadım
Cevap sahibi+1 yılbir erkekler öyleyiz bazı kadınlar tüm nefretini suratımıza kussa ondan hoşlanmaya başlarız bu biraz de psikolojik ters algı ile ilgili bir şey ''öğrenilmiş çaresizlik sendromu'' diye bir şey var araştırmanı ve o konu ile ilgili kitapları okumanı tavsiye ederim aklındaki sorulara cevap olacaksa ve seni rahatlatacaksa bu konu ile ilgili hazırlanmış video içeriklerini izlemeni tavsiye ederim
Soran+1 yılReste rest yapıyor yani aksine istiyor da istemiyormuş gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle sana karşı hislerini belli etmeye çekiniyor sen bir adım atsan belki o zaman tüm hislerini belli eder
Soran+1 yılDuygu beslemiyorum istesemde olmaz dedi
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle yalan söylüyor bence rezil olmaktan korkuyor
Soran+1 yılBu hayatını ortaya döktü ya nasıl olsa beni istemez artık diye düşündüğü için o da olmaz diyor
Cevap sahibi+1 yılsen bu çocuğa baya kafayı taktın herhalde
Soran+1 yılSinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbenimde bazen sinirimi bozan tipler oluyor ama yapabilecek bir şey yok her sinirimizin bozulduğuna kafayı takıp kendi kendimizi bitirecek değiliz
Soran+1 yıl:)))
+1 yılAklıkarı- şık denir hiç şık durmadığı kesme işareti ile belirtilir ironi yapılır ;))
00 YorumlaBu zamanda öyle olacaksın zaten devir ciddi düşünme devri değil basıp geçecen.. Acı ama gerçek.
00 Yorumla
+1 yılMaddiyata düşkün olmayan, akıllı erkek denir. Maneviyatı güçlü.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terbiyesiz herif shussu
13 Yorumla
Çünkü uçkur düşkünü işi gücü uçkur olanlar onlar
113 Yorumla
Soran+1 yılİşsizler ya
Soran+1 yılCiddi düşünmüyor
Soran+1 yılHoşlandığım kişiydi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİstiyor ama istemiyormuş gibi yapıyor yani öyle mi
Soran+1 yılTm
Doyumsuz, fingirdek erkek denir.
19 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespit 😂
Soran+1 yılSonunda engelledim de olanları anlatıyorum
Soran+1 yılHala kankayız seninle arkadaşız burdan başka bir şey çıkmaz diyor😂 evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim
Böyle insanları hayatınızdan silin. Ciddi bir ilişki bu zamanda gerçekten çok zor. Bence bir ilişkide insan sadık kalmalı. Böyle erkekler gibi kızlar da var. Konu karakter meselesi…
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamus gereksiz der karsini paylasir karisi uzerinden para kazanir
01 Yorumla
+1 yılAklı karı kız ortamında kalan erkeğe akıllı agzinin tadını biliyor denir.😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılGörmemiş. Yeteneksiz. Manasız. Hayattan bi bok anlamayan. Kisiliği belli olmayan. Ne İstediğini bilmeyene denir
14 Yorumla
- +1 yıl
Bu düşüncedeki adamlarla birlikte olan sizler oldukça herşeyi ister.
Soran+1 yılBen olmadım hatta engelledim bile
- +1 yıl
Ozamn bu şahısla ilgili kafanda sorularda olmamalı bence. Çikar unut
Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. karı kız sevilmeyecek bir şey mi...
eğer sevmeseydi seninle nasıl tanışacaktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabanın kondom takmadığı güne lanet olsun denir
00 Yorumla
+1 yılpopon tekmeyi koyacağın adam denir 🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. a*m sa*lak denir
10 Yorumla
+1 yılAdı berkse pezeberk denir mertse tatlı insan denir prof Dr gibi kısaltmalari vardır peze dir
10 Yorumla
+1 yılAklı şeyinde anca bu kadar ilerleyebilir
13 Yorumla
- +1 yıl
Psikolojisi bozuk
- +1 yıl
Bence hiç kala alma
+1 yılO. cocugu denir, aynı şey kocasının altında oynayan kadin içinde geçerli,
00 Yorumla
+1 yılKüfür etmeyi sevmiyorum:) içinden ne geliyorsa
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Uçkuruna düşkün abaza
11 Yorumla
+1 yılkardeşim skci erkk
13 Yorumla
Soran+1 yılKudurmuş
- +1 yıl
Başka bişey yazdım buna çevirmiş hay ya
+1 yılbence pic ya da şerefsiz denir.. 🤭
117 Yorumla
- +1 yıl
ben lafn gelişi dedim size ne oldu pardon da.
- +1 yıl
off neyse kusura bakmayın yine de oldu mu.
- +1 yıl
derdiniz ne sorununuz ne yok türban takıntısı falan bir dünya da bn mi kapalıym öyleyse de muhatap olmayn bi kötü konuşan ben miyim..
Soran+1 yılSakin olalım
- +1 yıl
yorum yazdığıma pişman ettiniz beni gerçekten yorum falan yazmıyorum artık bir benim yaptığım yorum mu gözünüze battı
- +1 yıl
sakindim taki yorumu görene kadar sayenizde sinirlendirdinizz insanı.
- +1 yıl
Hem sinirlendirin hem de bise olmamış gibi davranın... 😠😠
- +1 yıl
Ya sabır ya sabır sakin sinirlenmicemm 😠
Soran+1 yılözür dilerim
Tam evlenilcek erkek ayipsin ablam
19 Yorumla
Soran+1 yılTövbe de kızz
Soran+1 yıl😂Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılNiye öyle dedi ki ben anlamadım
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılAyni exim
11 Yorumla
+1 yılDoyumsuz karaktersiz köpek
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha güzell
- Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılToprak doyursun denir
11 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Niye kıskanıyorsun 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyini kıskanayım her kızla yatmasını mı😂😂😂
Soran+1 yılBen genelde kinciyim
- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılAdam denmez ondan eminim
07 Yorumla
- +1 yıl
Ruh hastalari öyleleri kafasi baska birseye calismayan öyleleriyle muhatap bile olma en iyisi tüketigin nefese yazik
Soran+1 yılEn sonunda engelledim zaten.. Beni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum neden engeli kaldırıp yeniden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
Bu sefer sen engelle 😂
Soran+1 yılEngelledim ki 😂Yedekte tutmaya çalışıyor desem istemiyor da beni tuhaf
- +1 yıl
Hasta hasta bisey yapamazsin uzak durmak lazim ohh iyi yapmissin
Soran+1 yılEgoist ya
Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Doyumsuz erkek denir ki buna en iyi örnek ben 😉
07 Yorumla
Soran+1 yılKudurmuş
Soran+1 yılSende
Soran+1 yılHahahahaha
Soran+1 yılKıyamam sana
sizin beğendiniz tipler işte :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmedim
Soran+1 yıl@1Adnanbeo engelledim zaten
Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. İlkel hödük diyoruz
01 Yorumla
Ortamcı gözü oynaşta erkek denir
07 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 kız varmış
Soran+1 yılBaktım olmuyo zaten
Soran+1 yılKonuştuğu kızlar dul zaten
Soran+1 yılEngelledim bende
+1 yılKısırlaştırılmaları gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yoksa herkesi hamile bırakır
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kardeşim 😆😆😆
01 Yorumla
Soran+1 yılKS çeviriyor demi kardeşim demek istemedin
+1 yılKerhane denir net olarak 👌
029 Yorumla
- +1 yıl
Sende hep aynı cevabı verme ya 😂
Biliyoruz
Soran+1 yılSinirlenme ablam
- +1 yıl
Yok be ne siniri 😂
Bi an beyin ölümü yaşadım o kadar 😂😂🤣
Soran+1 yılErkek milleti napacan
- +1 yıl
Aman be güvenmezsin olur biter 😂
Soran+1 yılBu sayede hicbir erkeğe güvenmiyorum 😂
- +1 yıl
Sonra da ortaya çıkan gerçeklere şaşırmazsın ne kadar güzel değil mi 😂😂😂😂😂🤣😂🤣
Soran+1 yılTecrübe önemli tabi😂😂😂
- +1 yıl
Aaaaaa demek yerine 😂
Ooooo diyecen 😂😂🤣
Soran+1 yılBenim gibi iyi birinin denk geldiği insana bak yavv😂😂
- +1 yıl
Hayatın döngüsü bu hiç bir aslan eşek ile uğraşmaz yav 😂😂😂😂
Soran+1 yılSair gibisin masallah
- +1 yıl
Yok be 😂🤣
Soran+1 yılBurcun ne
- +1 yıl
Yengeç 🦀😂
Soran+1 yılAaa bende yengeçcc
- +1 yıl
Güzel 🤪👻
Aynıyız 😂
Soran+1 yılYükselenin farklı ama ben bu kadar çok konuşmam 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
İnsanı insan sohbete çeker zaten 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 yengeçler iyidir ben gibi
- +1 yıl
Hata bizde be güveniyoruz inanıyoruz sonu hep aynı 😂🤪👻🤪👻👻👻
Soran+1 yılYengeçler safoz ya iki gözyaşı döküyor olay tamam
- +1 yıl
Asla ağlamam ağlasam da kalbim aciyordur başka hiç bir insan yüzünden gözyaşı dönmem o kadar şanslı değiller
Soran+1 yılGururlusun da he😂 benim yükselenim akrep olduğu için kinciyim ben
- +1 yıl
Kinim vardır ama asla kimseye kendimi yedirmem 😂
Soran+1 yılBende yedirmedim şükür 😂
- +1 yıl
Kendini hep geri çek 🤪
Soran+1 yılKendimi geri çekme yöntemim ya engellemek ya da takipten çıkarmak oluyor😂
+1 yılabazan derim hayatta daha güzel şeyler var
06 Yorumla
- +1 yıl
Evlendinde karısıyla çok eşli yaşasın o zaman bakalım y@vsak
Soran+1 yıl@hayalleriçindee aynen öyle pislik ya adam
- +1 yıl
Kimse o uzak dur
Soran+1 yıl@hayalleriçindee engelledim
- +1 yıl
👍👍
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSitenin yasakladığı kelimelerden biri denir
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha çok eşliliği seviyorum diyor
- +1 yıl
Of iste bilmemnenin kibarlaşmış hali ajfjsjx
Soran+1 yılHer önüme geleni şey etmiyorum sen beni diğer abazalarla karıştırma diyor
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek istediğim şeyi buraya yazamam maalesef 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha kıyamam
+1 yılSağlıklı istekli erkek, benim gibi
028 Yorumla
Soran+1 yılTek kişiye bağlı degil
- +1 yıl
Ben de
Soran+1 yılNiye mesela bütün kızlar aynı
- +1 yıl
Nasıl aynı? Değil aynı.
Soran+1 yılCinsellik acısından aynı
- +1 yıl
Yoo, bir sürü kızla oldum olgun kadınlar dahil ama hepsi farklı his yaşattı bana kimi donuk kimi çok tahrik ediciydi.
Soran+1 yılBöyle giderse her kadından çocuk yapacak
- +1 yıl
Ahaha, yok merak etme ya korunuyordurlar ya da dışa boşalıyordur
Soran+1 yılBen evlilik dışı cinsellik düşünmediğim için bi de tek eşli olmayı düşündüğüm için bana tuhaf geliyor
- +1 yıl
Bakiresin yani, yani dayanabiliyorsan ne mutlu ben tutamıyorum
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne desem bilemedim 😀
Soran+1 yılNormal bence
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Tam yaşı bu işlerin
Soran+1 yılEvlilik olursa evet aldatmayacak biri
- +1 yıl
Aday vsr mı
Soran+1 yılÇok vardı
- +1 yıl
Olur umarım istediğin gibi
Soran+1 yılGerçekten kendini tutamıyor musun
- +1 yıl
Hayır maalesef
Soran+1 yılOnda da 5 6 kız vardı kızların birbirinden haberi yoktur kesin
- +1 yıl
Ben sevgili yapmadım hiç O yüzden birine sadakatim olmadı. Özgür olmak istedim
Soran+1 yılBu da hoslandiklarim var bazı anılar unutulmaz dedi
- +1 yıl
Senin aradığın tarzda bir hayatı yokmuş
Soran+1 yılO beni aşar ya
- +1 yıl
:)))
+1 yılNE dicenki öyleyse adam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam bilw vermeyin öylelerine
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Aferim
+1 yılDoymamış, hayatın hakkını verememiş derim
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği