Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleri alayım bizim toplum böyle sorulara değil bel altı muhabbete soru sorunca herkes damlıyor sanırım zeka sorunu var sitede
Güncellemeler
+1 yıl
Ten uyumu dediğim yatakta iyisiniz dudak dudağa gelince rahatsız oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben demedim dersem de aşk olur bu
Bana aşık mı bu kız
Kadın biraz maymun iştahlı gibi. Bu ilişkiden hayır gelmez. Ayrıca tamamen onun insiyatifine bırakman da yanlış. O gelse sen kabul etme. Boşuna zaman ve emek kaybı olur. Sağlıklı bir ilişki olmaz o kadınla.
Bana döneceğini biliyorum ayrılalı 4 gün oldu dün merak ettim nasılsın diye yazdı yine yazacak biliyorum ama yok bitti bu sefer yazsa ona iyi geldiğimi söylüyordu maksat yanında olayım sohbet etsin onun için ilgi için yazar farkındayım
Yine gider çünkü sana saygısı yok. Saygı ilişkilerde çok önemli.
Kesinlikle saygı olmazsa olmaz.
Benim için sıkıntı olur arzu duymadığım adamla yola çıkmak
Her konuda iyiyiz ama dokunduğum zaman uzaklaşıyor hayatımda ilk defa bir kadın beni reddetti çok tuhaf geldi bana. Oysa ilişki bile yaşadık zevk aldığını gördüm ama dokunduğun zaman rahatsız oluyorum diyor ten uyumu sorunu var aramızda diyor bana.
Bı süre ara ver rahat bırak onu derim
Öyle yaptım 3 gündür yazmıyorum kendi yazıyor seni merak ediyorum özlüyorum seni diyor bütün sosyal medya hesaplarımdan sildim istemiyorum deyince numarasını bile sildim dün bari numaramı silme profil fotoğrafına bakıyorum ara ara onu çok görme diyor beni seviyor mu çözemedim
Sevgi değil bu seni elde tutmak istiyor
Elde tutup ne yapacak ki ben dedim biraz düşün ya evet ya hayır hayır dersen bir daha geri dönüşü yok evet dersen nikah masasına otururuz ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum