Kişilik & Karakter Sakarlık yaptığınız oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yine doğuştan sakarlık performansımı göstermeye devam ediyorum.. peki siz? Sakarlık yaptığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun bazen oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim.. 🙏
BeRa_BeRa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Senin saçının teline zarar gelse benim canım yanar sevgilim canım eşim çok geçmiş olsun 😘 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😘 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha dün yaptım gjfj elimi kestim djsjs… geçmis olsun çok çok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bazen oluyor evet, geçmiş olsun 🙁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim.. 🙏 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne oldu. Geçmiş olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yandı. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Rica ederim. Nasıl yaktın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok olmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun bazen oluyor
Teşekkür ederim.. 🙏
Senin saçının teline zarar gelse benim canım yanar sevgilim canım eşim çok geçmiş olsun 😘
Teşekkür ederim 😘
Daha dün yaptım gjfj elimi kestim djsjs… geçmis olsun çok çok
Teşekkür ederim.
Bazen oluyor evet, geçmiş olsun 🙁
Teşekkür ederim.. 🙏
😊😊
Çok nadir bardak düşürüp kırarım 😂
Ne oldu. Geçmiş olsun
Yandı.
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Nasıl yaktın
Yok olmadı