Merhabalar Herkese 🌸

"Dolduruşa gelme ama söylenenleri de aklının bir köşesine yaz" demişler.
Merhabalar Herkese 🌸

"Dolduruşa gelme ama söylenenleri de aklının bir köşesine yaz" demişler.

Gelmem sende gelme
Ben söyleneni de aklıma yazmam.. bir insan hakkında biri bir şey diyorsa bile ben kendim öğrenir tanırım. yani gözümle görmeden söylenen dedikodulara kulak asmam. zaten bu yüzden kaybediyorum aslında. hayır o yapmaz diyorum birine güvenince tam güveniyorum gram şüphem olmuyor. zaten dolduruşa gelen insanın da kendi fikir aklı olduğunu sanmıyorum. elbette dikkat edebilir ama sırf bir şey duydu diye o kişiye ön yargısı bakışını değiştirmesi de kırıcı
Gelmem çünkü anlatan kişi belki de bire bin katarak anlatıyordur. O yüzden tek söylenene aldanmamak gerek.
Bende bu ters tepki yapıyor. Birisi, kimin hakkında olumsuz konuşursa konuşsun ben o kişiden -yani bana dedikodu yapandan- soğurum. Çünkü bu onun güvenilmez olduğunu gösterir. Yani gelmem
Cevap
23Cevap
Hayır gelemem kendi fikirleri ve eylemleri olan bir bireyim
Eskiden çok dolduruşa gelirdim , aman Allahım nasıl gençmişim 🤣
şimdi artık insanlara kendimi çok yakın görmediğimdendir sanırım umurumda değiller , muhabbet ederim fazlası zarar
Dolduruşa gelmem. Söylenen ve yapılan her şeyi not alırım. Birinin gazına ihtiyacım yok. Kendi benzinim bana yeter yakmak için.
Gelmem ben, iki arkadaşım kavgali olsa bile kendi aralarındadır, biri hakkında denilenide ciddiye almam kendim şahit olmadigim sürece..
Belki çok eskiden olmuştur, hatırlayamadım ama genelde aklımın bir kenarına şüphe olarak kaydederken ve asla ön yargı ile yaklaşmam.
Her insan oyle veya boyle etrafındakilerin dediklerinden etkilenir aksi mümkün değil ki. Bunun doldurulusa gelmek olarak gorulup gorulmemesi kişiye ve duruma bagli.
Kendi aklımla haraket ettiğim için başkasının dediklerine pek takılmam
Hayır gelmem
objektif olmayı severim. Ama dolduruşa çok geliyor insanlar arkadaşları üzerine yaşıyor. Yanlış güzle bir şey güzeldir, kötü kötüdür. Çok basit
Hayır pek fazla gelmem ama sabrımı zorlarsa gelebilirim
Dinlerim işime gelenleri yazarım sonra sal gitsin derim
Çok geldim ama sonradan anladım ne olduğunu belli bir yaştan sonra kimse ile uğraşmak bile istemiyorsun
dolduruşa gelmem bir hareket etmeden bin düşünürüm
Hiç işim olmaz
Gelmem
:D :D rüsvet ile gelebilirim :D
Hayir isim olmaz
Dolmuşa geliyorum
Çok çabuk hemde. 😀
geliyormuş gibi yaparım hiç bir şey yapmam
kimin işine yarıyor ona bakarım
Zor..
Gelmem tabii ki
Gelmem kolay kolay.