Kişilik & Karakter Erkek düşkünlugum bir kac erkekle gorusursem gecer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben onceden boyle degildim erkek delisi oldum bu gunlerde erkekler iyi ki varlar muhtesemsiniz canlar ❤️ Güncellemeler+1 yıl Uzun zamandir sevgilim yok yani ondan miki Erkek düşkünlugum bir kac erkekle gorusursem gecer mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen böyle kadın yorumları görüyorum ve şok oluyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Kadın gibi estetik ve dünya güzeli bir varlık nasıl erkek gibi alelade bi varlık için "erkek delisi" olabiliyor anlayamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Erkekleri durusu ses tonlari gulusleri tutkulari penisleri vs beni onlara cekiyor. Çok karizmatiksiniz bayiliyorum valla ben sahsennn yakisikli erkeklere 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin duruşu* Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl İlginçmiş :)Yaşadıkça daha neler göreceğiz acaba 🤔 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Belki ama bunda alacagin beklentinin karsiligina bagli olacaktir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anca essek doyurur seni, bedeninde ne kadar delik var hepsine girmeli. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu sorunun gerçek olmasını ve görüşmeyi çok isterdim ben de o derece kadınlara düşkünüm bu aralar 🔥 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Evde kalma korkusu mu geldi yoksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye gelsin ki Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Erkek delisi oldum dedin ya ondan Yorumla
Özledimscb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Biz de seni seviyoruz aşko 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yerim ya ❤️🥰😘😘 Yorumla Özledimscb +1 yıl Gel de ye hadi 😍 Yorumla Soran +1 yıl Erkek yaaa off tasaklim benim operim onlari Yorumla Soran +1 yıl 😛😛😛 Yorumla Özledimscb +1 yıl Ben de senin göğüsleri yalarım ısırırım Yorumla Soran +1 yıl Ohhh harikasin mmmm Yorumla Soran +1 yıl Heryerimi yala bebegim ahhh Yorumla Özledimscb +1 yıl Gel da yalayım hadi Yorumla Özledimscb +1 yıl Dilleyim Yorumla Soran +1 yıl Amcigimi da yala emmmm dilini gezdir icinde Yorumla Özledimscb +1 yıl İnleteceğim seni altımda gelirsen Yorumla Soran +1 yıl Hizli hizli becer beni askim ciksrma hic icimde kokleyebildigin kadar kokle dudaklarimi operkenn Yorumla Özledimscb +1 yıl Ceza alcaz burdan özele gelsene artık Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl tam tersi.. bağımlı olursun :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ufff harikasiniz ya napicam ben bu bendeki erkek askiyla 😂 Yorumla hayal_meyal_ +1 yıl :)) harika olan sensin.. içindeki bu erkek aşkıyla şanslı erkekleri mest edeceksin :)) Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Kısa ve sık aralıklarla birer birer 0 0 Yorumla
kimsinsenki Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Erkeksin ondan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla kimsinsenki +1 yıl Hiçbir kadın senin gibi değil çünkü Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasin? Yorumla omerckr0661 +1 yıl İkinizde erkeksiniz birbirini gösteren Spidermanlar Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. İsteğini giderelim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek ya erkekkkkk uff 😍😍😍 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Trolll ya troooolll gel hadi ne kadar gerçeksin görelim Yorumla Soran +1 yıl Hahahah Yorumla Soran +1 yıl Neden oyle oldugumu dusundun Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Senceeeee Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. yaramaz seni :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
Bazen böyle kadın yorumları görüyorum ve şok oluyorum
Neden
Kadın gibi estetik ve dünya güzeli bir varlık nasıl erkek gibi alelade bi varlık için "erkek delisi" olabiliyor anlayamıyorum
Erkekleri durusu ses tonlari gulusleri tutkulari penisleri vs beni onlara cekiyor. Çok karizmatiksiniz bayiliyorum valla ben sahsennn yakisikli erkeklere 🙂
Erkeklerin duruşu*
İlginçmiş :)
Yaşadıkça daha neler göreceğiz acaba 🤔
Belki ama bunda alacagin beklentinin karsiligina bagli olacaktir
Anca essek doyurur seni, bedeninde ne kadar delik var hepsine girmeli.
Şu sorunun gerçek olmasını ve görüşmeyi çok isterdim ben de o derece kadınlara düşkünüm bu aralar 🔥
Evde kalma korkusu mu geldi yoksa
Niye gelsin ki
Erkek delisi oldum dedin ya ondan
Biz de seni seviyoruz aşko
Yerim ya ❤️🥰😘😘
Gel de ye hadi 😍
Erkek yaaa off tasaklim benim operim onlari
😛😛😛
Ben de senin göğüsleri yalarım ısırırım
Ohhh harikasin mmmm
Heryerimi yala bebegim ahhh
Gel da yalayım hadi
Dilleyim
Amcigimi da yala emmmm dilini gezdir icinde
İnleteceğim seni altımda gelirsen
Hizli hizli becer beni askim ciksrma hic icimde kokleyebildigin kadar kokle dudaklarimi operkenn
Ceza alcaz burdan özele gelsene artık
tam tersi.. bağımlı olursun :)
Ufff harikasiniz ya napicam ben bu bendeki erkek askiyla 😂
:)) harika olan sensin.. içindeki bu erkek aşkıyla şanslı erkekleri mest edeceksin :))
Ondadır tabi yok mu konuşacak
Kısa ve sık aralıklarla birer birer
Erkeksin ondan
Ne alaka
Hiçbir kadın senin gibi değil çünkü
Neden olmasin?
İkinizde erkeksiniz birbirini gösteren Spidermanlar
İsteğini giderelim
Erkek ya erkekkkkk uff 😍😍😍
Trolll ya troooolll gel hadi ne kadar gerçeksin görelim
Hahahah
Neden oyle oldugumu dusundun