Artık hemcinslerime bile guvenemez oldum. Hepsi birbirini kıskanıyor, birbirlerine yalandan gülümsüyorlar. Ben çok safim inanıyorum her kese sonra pişman oluyorum ufffhh
Evet günümüzün en büyük sorunu Güven problemi ve artık günümüzde her şey çıkar ve beklenti odaklı olduğu için herkes herkes üzerine basarak bir şey yerlere gelme hevesinde bu kadar rekabetin yarışın içerisinde gerçekten güvenmek hele hele Çok da fazla İyi olmak iyi niyeti düşünmek bile maalesef enayilik olarak geliyor bana çünkü ben ne zaman başıma bir şey geldiyse çok iyi olmaktan iyi düşünmekten herkese kol kanat germekten oluyor size katılıyorum
İnsan birilerine, sevdiklerine güvenmek ister doğal bir ihtiyaç gibi ama evet bu devirde herkese de güvenmemek gerek bu güven işini bilinçli yürütmek daha mantıklı olacaktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Resme bittim kskdksks, aptallık denmez ama dikkat etmemek herkese güvenmek aptallıktır. Guvenilmeyecek çok insan var guvenilecek insanlar da var ama dikkat de etmen lazım.
Oooo tabi doğru, eskiden derdim ki kızlar çok masum erkekler çok kötü falan derdim de sonradan anladım ki erkekler melek gibi kalıyormuş kızların yanında dkfkkdksks. Bu arada her erkek her kız için demiyorum ama cidden hiç az değil kızlar😅. Manipülasyon konusunda baya ustalar dkfkkdk
Kddkkdkdkd ya iyi olan erkek de var kız da var zaten dediğim gibi ama işte bence kızlar hiç az değil 😅. Erkeklerde de kötü olanlar var evet, erkeklerin ama pek manipüle ile kötülük yaptıklarını görmedim genelde yalanlar ile kötü oluyor. Bu arada yalan diyip geçme ortalık birbirine girer bı yalandan dolayı. Nasılsınız efendim bu arada iyi misiniz 😁
Erkekler evet biraz odun olabiliyor da genelde de o odunlar seviliyor nedense 😂, aha romantik oldum bı faydasını görmedim bugüne kadar 😁. Rica ederimmm, ben de iyiyimmm. Calisiyon mu sınava 😂😂yaklaştı daaaa😈fkfkdkkd
Bu arada arkadan kuyu kazma işi en çok hemcinslerimizde var maalesef bende anlamadım neden ama çoğunlukta bu böyle bu devirde de kime güveneceğiz zaten.