Neden üzgün olduğumu bilmiyorum. Derdim varda ne olduğunu bilmezmiş gibi
Nasıl atlata bilirim bu duyguyu?
Nasıl atlata bilirim bu duyguyu?
Üzgün hissetmek, bazen belirsiz nedenlerle olabilir ve bu oldukça doğal bir durumdur. Zaman zaman herkes bu tür duyguları yaşayabilir. Önemli olan, bu duygularla nasıl başa çıkacağınızı ve içsel iyileşme sürecinizi nasıl başlatacağınızı anlamaktır.
Unutmayın, bu duygular geçicidir. Kendinize zaman verin ve bu süreci anlamaya çalışın. Her şey yoluna girecek. Hayat, zamanla daha aydınlık bir hale dönecek ve bu duygusal iniş çıkışlar, sizi daha güçlü kılacaktır. Umutsuz hissettiğinizde, bu duyguların geçici olduğunu hatırlayın ve geleceğe dair umudu koruyun. Size destek olmak için buradayım.
Teşekkürler
Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Eğer başka bir şey için yardıma ihtiyacınız olursa, buradayım. Unutmayın, her şey düzelecek ve sizin güçlü yanlarınız bu zor zamanları aşmanıza yardımcı olacak. Size destek olmak için buradayım, kendinize iyi bakın!
Pek işe yaramıyor da işte.. sağolun yinede
Cevap
5Cevap
bence mutsuz olduğun bir şey vardır
Havalardan bazen daralır insan nedensiz hüzün oluyor.
Bende de ayni seyler oluyor ara ara. Sonra gidiyor sonra geliyor
Gitmiyor
atlatabilirim bitişik yazılır bence dil bilgisi kurallarına çalıştıktan sonra nirvanaya erişeceksin
var da da ayrı
Türk değilim ben. Bildiğim bu kadar
Sen şimdi müq bi cümle söyledin dimi
de mi. ben de anadilim olmayan dilleri öğrenirken dil bilgisi kurallarını öncelikle öğrenmeye özen gösteririm
Bu arada TVden öğrendim türkçeyi çocuk muydum neydim işte o zamanlar. Anlıyıcağın uğraşamam geberr
şu an geberdim ok
Seni mutlu eden şeylere daha fazla vakit ayır
İlgisizlik ten olabilir iygi ogmek istiyorsundur
yalnız kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?