Kişilik & Karakter KS de sadece karşı cinse soru açan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya o değilde neyse neyse susayım ben 🙄 siz ne düşünüyorsunuz o sapıklar hakkında? sapıklar kapatılsın mı?#kabasakal KS de sadece karşı cinse soru açan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sapıklar direk.. 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karşı cins neyse peki pembe görünümlü Harun abilerin açması 😒 1 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Bak onlar daha tehlikeli 🤦🏻♂️ Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kız kızlara açmışsa cevaplıyorum dıger türlü yanıtlamıyorum. 1 21 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Onda problem yok zaten.. karşı cinse açan sapıklar var 🤷🏻♂️ Yorumla FeshiMüna +1 yıl Kızlara uzak allaha yakın olsunlar djdndj bu arada tahmin etmiştim ivar olduğunu hxbdhdbd profili görünce bur güldüm 😃 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Nasıl tahmin ettin be 🙄🙄 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Oo kaybolduktan bir süre sonra belirdin ve çoğu yorumuna denk gelip okuyordum buranın yabancısı olmadığın aşikardı. Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Ben gizlenmeyi beceremiyorum galiba 🤣 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Ya da ben iyi bir dedektifim xjndjd bir tane daha var o da tanıdık ama tahmin edemiyorum 😅 bu arada evet kim olduğunu söylemeyeceğini demiştin bir görüşünde jdndhd Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl 🙄🙄 KS de herkes dedektif 🤣 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Keyifli oluyor🤭😂 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Ama beni senden önce çözen oldu 🙂dedektif o asıl 🙃 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Stone mi? Jdbsjdj Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl He stone 🤨 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl 🤣 emoji yanlış oldu Yorumla FeshiMüna +1 yıl Bi kere de yanlış bileyim be zhxbhd bu adında güzel olmuş hayırlı olsun diyelim djdhdj Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Fazla mütevazisin teşekkür ederim 🙂 Yorumla StoneeCold +1 yıl 3xperden beri avlıyorum o şüphelendiğini bile biliyorumdur asjsj Yorumla FeshiMüna +1 yıl Büyük ihtimal 😅 ben kim olduğunu bulamıyorum ama tanıdık olduğuna yemin edebilirim jxbdjd deşeleyemiyorum da bilinmek istemiyorsa istemiyordur diye Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Siz manyaksınız 🙄 bi kadından daha tehlikeli olan şey nedir biliyor musunuz Yorumla FeshiMüna +1 yıl Iki kadının bir araya gelmesi? 😂 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Tüm büyüyü bozdun mutlu musun 🙄 siz nedir diyecektiniz bende iki kadın diyecektim 🤷🏻♂️ Yorumla FeshiMüna +1 yıl 🙄 sorunca tutamadım kendimi jxbdjd Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Peki bakalım 🙃 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Şu fotoğraf benim sözlerimi onaylıyor işte Az önce Şeyda028 e söyledim gelsin görsün 😄 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Niyetlerini belli ediyorlar ne yapsınlar bizi ya da sizi... 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Küsüyorum ben onlara. 2 çift laf etmeyi çok görüyorlar bize 1 0 Yorumla
yıldızarsi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl allah büyüktür imtihan hayatındayız onu bilip öyle yaşayın 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey düşünmüyorum. Bana neeeğğüüüü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sapıklar direk..
Karşı cins neyse peki pembe görünümlü Harun abilerin açması 😒
Bak onlar daha tehlikeli 🤦🏻♂️
Kız kızlara açmışsa cevaplıyorum dıger türlü yanıtlamıyorum.
Onda problem yok zaten.. karşı cinse açan sapıklar var 🤷🏻♂️
Kızlara uzak allaha yakın olsunlar djdndj bu arada tahmin etmiştim ivar olduğunu hxbdhdbd profili görünce bur güldüm 😃
Nasıl tahmin ettin be 🙄🙄
Oo kaybolduktan bir süre sonra belirdin ve çoğu yorumuna denk gelip okuyordum buranın yabancısı olmadığın aşikardı.
Ben gizlenmeyi beceremiyorum galiba 🤣
Ya da ben iyi bir dedektifim xjndjd bir tane daha var o da tanıdık ama tahmin edemiyorum 😅 bu arada evet kim olduğunu söylemeyeceğini demiştin bir görüşünde jdndhd
🙄🙄 KS de herkes dedektif 🤣
Keyifli oluyor🤭😂
Ama beni senden önce çözen oldu 🙂dedektif o asıl 🙃
Stone mi? Jdbsjdj
He stone 🤨
🤣 emoji yanlış oldu
Bi kere de yanlış bileyim be zhxbhd bu adında güzel olmuş hayırlı olsun diyelim djdhdj
Fazla mütevazisin teşekkür ederim 🙂
3xperden beri avlıyorum o şüphelendiğini bile biliyorumdur asjsj
Büyük ihtimal 😅 ben kim olduğunu bulamıyorum ama tanıdık olduğuna yemin edebilirim jxbdjd deşeleyemiyorum da bilinmek istemiyorsa istemiyordur diye
Siz manyaksınız 🙄 bi kadından daha tehlikeli olan şey nedir biliyor musunuz
Iki kadının bir araya gelmesi? 😂
Tüm büyüyü bozdun mutlu musun 🙄 siz nedir diyecektiniz bende iki kadın diyecektim 🤷🏻♂️
🙄 sorunca tutamadım kendimi jxbdjd
Peki bakalım 🙃
Şu fotoğraf benim sözlerimi onaylıyor işte
Az önce Şeyda028 e söyledim gelsin görsün 😄
Niyetlerini belli ediyorlar ne yapsınlar bizi ya da sizi...
Küsüyorum ben onlara. 2 çift laf etmeyi çok görüyorlar bize
allah büyüktür imtihan hayatındayız onu bilip öyle yaşayın
Hiçbir şey düşünmüyorum. Bana neeeğğüüüü
Arandigini
Bence kapatılsın