Yoksa bu kanma şeysi sadece bende mi oluyor?

Kimle tanışsam çok dürüst ve samimiymiş gibi geliyor. Ama perde arkasında başka özelliklerini saklıyor ve hatta manipüle ediyor. Bende çok sonralar fark ediyorum neden?
Yoksa bu kanma şeysi sadece bende mi oluyor?

Kimle tanışsam çok dürüst ve samimiymiş gibi geliyor. Ama perde arkasında başka özelliklerini saklıyor ve hatta manipüle ediyor. Bende çok sonralar fark ediyorum neden?
Başta soğuk davranıyorum, yakınlaşırsa yakınlaşmaya başlıyorum ve düşüncelerimiz uyuşuyor mu diye bi test ediyorum. Kişisine göre davranıyorum. Ama bu ikiyüzlü olduğum anlamına gelmiyor. Sadece tam anlamıyla güvendiğim kişilere kendimi açabiliyorum. Yargılanmaktan biraz çekiniyorum sanırım.
En güzeli ama herkese aynı olamayız zaten, tanımadığımız biriyle nasıl samimi olalım ki
Öyle olduğum zamanlar oldu ama genellikle kimseyle konuşmamaya çalışınca pek de bişey farketmior, kafan rahat oluyor sakin oluyorsun ve gerçekten az da olsa huzurlu oluyorsun. Huzursuzluk kötü bir his ve asla kimseye aa aynı ben deme 😅 mutlaka aykırılıklar vardır.
bunu 9769796980. kez daha anladım.. tekrara düşmesem bari
Bir yönüyle kendime benzettiğim insanlardan uzak duruyorum ben kendi hayatında yenilik isteyen herkes gibi
Sana benzeyen insanlarla daha iyi anlaşmaz mısın ama? Yenilikleri severim bende ama bana benzer birini görünce de istemsiz çekiliyorum ona
İyi anlaştığımı sanırım. Hatta çok fedakarlık yaparım daha rahat hissederim ama kimse bir biz değil sonuçta ve genelde bağ kurduklarımız gizli kaldığımız taraflarımızla ilgili oluyor. Bu kurulan bağında acı vermemesi mümkün değil. Bize benzemeyen insanlara karşı daha bilinçli davranıyoruz her şeyi anlatmıyoruz mesela ya da çok beklentiye girmiyoruz. Normal bir ilişki içinde oluyoruz ve yeni şeyler öğreniyoruz.
Çok haklısın, teşekkür ederiim yeni bi açıdan gördüm olayı görüşün vesilesiyle 🥹🥳
yaa teşekkür ettiim, seninde sohbetin ve görüşlerin çok hoş 🤌
bende de oluyor ya birsürü şey başımdan gelip geçmesine rağmen bırakamadım şu saflığımı
Cevap
9Cevap
Hayır ben kimseye öyle demem.. yani dediğim insan da çok çok samimi olduğum değer verdiğim kafa dengi bulduğum birisidir zaten
İnsanlara hemen alışan biri değilim. Hatta aksine birçok kişiye göre daha zor alışırım. Fakat kendimle herhangi bir konuda ortak özellik görünce "aynı bensin" dediğim oluyor. Sık sık kullanıyorum bu cümleyi.
Peki sonra? Yanılıyor musun yoksa gerçekten senin gibi biri mi çıkıyor
Ya ben direkt güvenmiyorum sadece benzetme yapıp geçiyorum
Yok kız hemen bende olmuyo ama sıcakkanlı bir kızsın sen hep ondandır lo
bilmiyom ya bunu dediğim 10. kişiydi ve yineee sonu hüsran
Olur sonra alışırsın
Hemen anlaşamam ama bazen kendime yakın bulduğum insanlar olmuştur
Hemen alışma huyum var fakat ben gibi olup olmadığını anlık heves ile ayırt edebildiğimi düşünüyorum
ayy yok demiyorum şükür genelde bakalım bu nasıl olcak evresine geçiriyorum direkt 😅 arkadaşlarım da benden bağımsız zatıı.
ne güsel ne güseel
Bana aynı bensin diyen kişiye ilk başta bir mesafeli duruyorum. Bakalım amacı neymiş diye. Eğer gerçekten benziyorsam yapışıyorum yakasına :)) iyi ve güzel bakmak güzel bir özellik. Rabbim muhafaza etsin
Bunu içimden diyorum ama mesela biriyle tanıştık normal konuşuyoruz gerçi enerjimden belli oluyordur. Çabuk belli ediyorum duygularımı ondan herhalde neyse amin 🌿
Ne güzel o zaman :)) bunu ben de yapıyorum. Oluyordur elbette. Konuştuğunuz konularla alakalı olabilir mi yoksa bakış açısı mi
Konudan ziyade ilk izlenimi sanırım. İlk sohbetlere bakıyorum benlikse tamam benim kafadansın diyorum ama acele etmiş oluyorum sanırım. Gerçi bu kez dedikoduya kurban gitti ama gerçek olduğuna da şahit oldum. En iyisi yalnızlık, dostmuş arkadaşmış sahte hepsi
Yalnızlık Allah'a mahsus. Ben de içimden olumlu bakıyorum ilk yaklaşımim genelde sıcaktır ama çok beklenti içinde değilim. Güzel dostluklar da gerekli nasip meselesi.
Öyle tabi ki ama kalabalık bir ortamda büyüyemeyiz. Belki de önce pişmem gerekiyordur, sahip olduğumuz her şey rızık zaten, kaderimize yazılan her türlü şey de nasip. Hayırlısı olsun
Amin inşallah. Hayırlı geceler diliyorum.
hayırlı geceler
Yok tam tersi oluyor çok az kişi kafa dengi oluyor. Oda bir o kadar değerli oluyor. Ben objektif bakmayı severim.
İnsanlara bir türlü alışamıyorum, beynim bu gerçeği kabul etmiyor..
Yok demiyorum
Evet yapıyorum maalesef
İvet düşünüyoyum
Hayır alışamam demem.
İnsanlara eskisi kadar çabuk güvenmiyorum.
Hee ben de öyle geri zakalıyım maalesef 🤦🏻♂️
Çok çok nadir olan bi durum bu
Yok ya ben derdimi aldım sonra değişiyolar
bu ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?