Yalan söylediğinde eline yüzüne bulaştıran mısın, inandırıcılıkta iyi olan mısın?

Yalan söylediğinde eline yüzüne bulaştıran mısın, inandırıcılıkta iyi olan mısın?

Kimseye söylemem demiş. Bari ben söylerim diyeyim. İnsanlar gerektiği zaman eğer o durum onu gerektirirse bal gibide yalan söyler. Sonuçta hepimiz bir iş dünyası içindeyiz. Allah aşkına kaç kişi dürüst ve net iş yapıyor ki? Bir çoğunun ağzına yalan yuva yapmış bir şekilde yaşıyor.
Hayır ben yalan söylemem zaten istemem de. çünkü yalan söylemektense karşımda ki insana her zaman doğruları konuşmak daha iyi gelir.. ayrıca çok konuşkan değilim utangaç olduğum için de anlaşılır hemen.
Bence inandırıcı söyleyebilirim 👀
Oo bana ne yalanlar söyledin diye bi düşünmeye başladım şu an asdf
Peki bakalım öyle olsun 🤨
Ben hemen belli ediyorum. Bu yüzdende yalan söylemem girişiminde bulunmuyorum.
Ricalar..
Cevap
24Cevap
Yalan söylerken role girebilmek, kendini o duruma sokabilmek gereklidir. Bunu yapabiliyordum ama bu yeteneğimi kaybetmesem de kullanamıyorum şu sıralar. Kafam karışıyor.
Yalanla elde edilen, başarılan, kazanılan hiçbir şeyden haz etmiyorum.. Tenezzül etmem, etmedim de buna..
Yani yalan söyleyeceksem inandırıcı olueum tabi ki de
İstesem çok iyi bir yalan çalışması yapabilirim ama kendime yakıştıramıyorum.
Ben doğru olmayı tercih ediyorum her doğruyu yerde söylenmez ama yalan söylemeye insana ihtiyacı yoktur bence
yalan özgüven eksikliği ile alakalı bence
Hayır, hep aşırı dürüst biriydim büyük ihtimalle asperger olmamdan kaynaklanıyor
Felaket yalan söylerim, o anda normalde hiç aklıma gelmeyen şeyler gelir mükemmel bir şekilde bağlarım olayı. Bu nasıl yetenek mk
Ben cümleyi tamamlamadan karşımdaki insan yalan olduğunu anlar..
Çok tercih etmem ama başıma gelmiştir yani evet bu konuda başarılıyım herhalde ama yanlış anlaşılmasın yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren biri değilim zaruret hali diyelim
Oldukça yaratıcı yalanlar bulabilirim ama gerek yok. Yalan söylemeye, kafayı buna patlatmaya ihtiyaç duymuyorum
İstersem söylerim ama tercih etmem
Uzmanlık alanım sjsjsj
Genelde iyiymdir
Ben beceremiyorum… 😅
profesyonelim PAMSIWNXUQHAGBS
Yalanla hiç işim olma :D
Elime yüzüme bulaşır beceremem
Pek iyi olduğum bir konu değil :d
İstesem en iyi rolü keserim
Gerektiği zaman evet
Ben yalan söylemem
30 yaşındayım 😅
Soruyla alakası ne? :))
Daha küçük gibi duruyorsun 😄
İnandırıcı yalan söyleyebilir misiniz derken örnek verin anlamında söylemedim. Hani yalan söylemekte iyi misiniz, karşı tarafı tarafı inandırabiliyor mu yalanlarınız diye sormak istemiştim 😄
Olsun, olur arada öyle :))
Senden sonra kimse olmaz yalanı
Yalanı sevmem söyleyeni de sevmem
Kolay. tabiki de
istersem evet
İnandırırım
Yalan söylemem
Bazen başarabiliom.
söylerim
2024 şahlanış dönemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?