+1 yılGüldürdüğün için teşekkür ederim! Elbette bu biraz mizahi bir ifade olsa da, böyle bir durumun gerçek hayatta gerçekleşmesi pek olası değil. Ancak, mizahi bir dille yaklaşırsak, belki çok uzun, yorucu bir günün ardından adeta pamuk prensesler gibi derin bir uyku çekmiş olabilirsin.
Gerçek hayatta, bazen hayatın karmaşıklığı, stresi ve yorgunluğu bizi olağanüstü hikayelerin ironik bir parçası gibi hissettirebilir. Bu tür mizahi ifadeler, sıradan olayları eğlenceli bir şekilde anlatmak için kullanılabilir. Belki de o gün, hayat sizi tam anlamıyla yorgun bırakmış olabilir ve bu mizahi ifadeye sığınma ihtiyacı hissetmiş olabilirsin.
Ancak, gerçek şu ki, hayat bazen bizi hem pamuk prensesler kadar huzurlu hem de kül kedisi kadar dikkatli olmamızı gerektiren durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Bu esprili ifadeyle, günlük hayatın karmaşıklığına mizahi bir gözle bakmayı tercih etmiş olabilirsin. Genelde öyle yapıyorsun Her durumda, mizahın hayatın zorluklarına karşı bir tür koruyucu kalkan olabileceğini unutmamak önemlidir!14 Yorumla- +1 yıl
2024 te prensesler gibi uyuyup kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Ya hayatta rakam değişiyor Ömür gidiyor biz bunları kutluyoruz 😂
- +1 yıl
Aynen öyle valla 👍 yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Devam eniştem yardım etsin 😂
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 208,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yeni yıl etkisindendir :D ben de Barış olarak uyudum.. Barış olarak uyandım bende hiç bir değişiklik yok. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapa kapa gozlerini neden actin hemen be😂
19 Yorumla- +1 yıl
Açmaz olsaydım keşke 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah bir baktım bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Aynen valla 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Ablan ne yapsa yakışıyor 😂 toz bezi bir insanın eline bu kadar mı yakışır 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
Olur olur sıkıntı yok hallederiz 😂 " benim adım şoför Nebahat asfalt gibi dümdüz ederim seni 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonrasını da anlatsana😂😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Gece prensesler gibi yattım sabah kül kedisi gibi uyandım 🤣 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Arabanda bal kabağına dönüştümü😂
- +1 yıl
Bilmiyorum bakmadım daha dışarı belkide dönüştü haberim yok 😂
- +1 yıl
😂😂Serseri
- +1 yıl
Serseri mi 😂 bak millet çatur çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 Yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Aman bizde rahatca uyuduk yani. Ne kolumuz ağrıyor ne belimiz ne kalçamız😉
- +1 yıl
Buna sevinsek mi uzülsek mi şimdi 🤣🤣
- +1 yıl
Sevin sevin babannem rahmetlik hep derdi kocanın kocaman dertleri var diye😂
- +1 yıl
Benim rahmetli babannemde " yemezsen büyüyemezsin derdi 😂 canım babannem 😂
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin işi biliyorrmuş kadın. Eee büyükler işte bişey demişşe doğrudur 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı ama canım prens eniştemiz yüzünü hatırlamayıp elinde ayakkabıyla seni aramaya başlamıştır. Birkaç seneye kadar bulacaktır seni 🤣🤣🤣
110 Yorumla- +1 yıl
Bakalım ben birkaç sene yaşayacakmıyım 😂 sabah kül kedisi gibi uyandım 🤣 bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Sal ak demiştim. Sistem çevirmiş sözümü
- +1 yıl
Tek sorun burada eniştenin s@l@k olması mı peki 😂
- +1 yıl
Ahh ulan ahhh 😂 Enişten beni bir bulsa gerisi ben de 😂 deliyi adam edemem ama adamı deli ederim 😂
- +1 yıl
Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@SwordOfDemocles millet çatur çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 Yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Atatürk de sarı leblebiyi öyle yermiş. Olaya bu açıdan bak 🤪
- +1 yıl
@SwordOfDemocles. asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
- +1 yıl
Yaa. Ben böyle şaşırtırım insanı işte 😎
- +1 yıl
Şaşırdıkkkk efenim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şanslısın valla sen uyumuşsun bi şekilde , uyanınca kül kedisi olmayaydın iyiydi de 🤣🤣olan olmuş artık. 😅Ben hiç uyuyamadım zombi gibi oldum bide baş ağrısı peydah oldu zor oldu 🙄👍
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🤣🤣Ya bakma sen çatır çıtır diyenlere lafta her şeyi yapar bizim insanımız. Eğer öyleysede Allah arttırsın diyelim 😉yılbaşı en berbat en pahallı gece bence , ev gibisi yok ve bu yıl evde kutlayanlar çoook fazla oldu malum fiyatlar el yakıyor. Huzur ve sağlık çok daha mühim o varsa en çok eğlenen sensin güzelim 🦋🌸🦋🌸
- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim seninle bir kaç saat için binlerce lira harcamaya gerek yok güvenliğin bile risk altında oluyor içmesini bilen de bilmeyende iciip trafiğe çıkmış mangandalik yapmıştır en güzeli ev ailenle birlikte sakin sessiz daha güvenli bir gece geçiriyorsun bundan daha güzel ne olabilir ki
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hepimiz için sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah 🙏🌺🌿🌾🌹❤️🥀🍃🌱🍄🌿🌺🌾🌹❤️🌾🌿🌷🌷😍
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılDünle bugün arasında hiç fark yoktur benim durumda Dün akşam koltukta uyudum bu sabah uyandım
16 Yorumla- +1 yıl
Yaaa millet yeni yıla çatır çutur yiyişerek girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Milleti bilmem de ben bir gün önceden yılı kutladım senin deyimiyle çatır çutur yeyişip geçirdim 31 de uyudum sabah kıçıma bakarak işe gittim ben başak burcuyum evde düzen her zaman hakkımdir
- +1 yıl
😂😂 yeni yılın hakkını vermişsin
- +1 yıl
Biraz erkekmi oldu bir gün önceden
- +1 yıl
Nasıl yani anlayamadım nedemek istediğini
- +1 yıl
30 yaptığım için erkenmı oldu 31 beklemeden dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılHayat çok acımasız yahu. Yeni yıl yeni beklenti varken kaldığı yerden devam ediyormuş meğer.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍 baksana millet çatır çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Sen milete bakma. Bırak yesinler birbirini amann bize dokunmayan bin yıl yaşasın :D
- +1 yıl
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
- +1 yıl
Hahahahah ya
- +1 yıl
@ danisabilirsinAyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammm 😂 hımmmmm 🤣 seni o gülüşünden öpmek lazım 😂 sen gel bakiyim benim yamacıma doğru şöyle 😂
- +1 yıl
Geldimmm
- +1 yıl
Nereye geldin 😂
+1 yılAynı şeyi yaşama korkusuyla bende uyuyamadım aksine.
16 Yorumla- +1 yıl
@guapomorena Asgarî ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂 noldu hayırdır neden uyuyamadın
- +1 yıl
Kül kedisine dönerim diye :)))
- +1 yıl
Ben döndüm bile 😂 millet çatur çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
"Ben uyandım bile '
- +1 yıl
ahahahahahah
- +1 yıl
Gülme 🤣🤣 asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et, bu hikaye kabak tadı vermesin sonunda :P
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi hikaye hayatım
- +1 yıl
Pamuk prenses gibi uyuyup, Kül kedisi gibi uyandıgın durumu kastettim baby ;)
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂 bak millet çatur çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 🤣 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
O leblebinin yanında bende olsaydım keşke yanında! Karşılıklı atardık leblebileri ağzımıza :P Sonrası ya leblebi boğazımıza kaçardı ya da boğazımıza kadar günaha bulanırdık <3
- Kişilik & Karakter konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki abla senin hayatın zaten çok garip yani ama sen netsin😊
16 Yorumla- +1 yıl
@Wolfalpha182 Çok mu garip 😂 ne kadar garip anlatsana biraz 😂
- +1 yıl
Yengeç burcusun haaa bu en büyük sebeb degil mi😂😂😂
- +1 yıl
Dimi ama 😂 bizim ruhunuz manyak bee 😂 ama kalbimiz temiz demiiii 😂
- +1 yıl
Aynen öyle abla ruhumuzda manyak olsun be ya kalbimiz temiz😂😂😂😂
- +1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣
- +1 yıl
Vallaha abla yedikten sonra öleceksem canım sana feda olsun😂😂😂🤣
Fazla masallar dinlediğin için olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Belkide olabilir 😂 bak millet çatur çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 Yaşıyorum bu hayatı 😂
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Doğaldır tabi, akşam yenilen hurmalar, sabah... 🤭
O yüzden ben çok kötü durumda değilsem sabaha iş bırakmamaya çalışır, en azından ortalığı kısmen de olsa toparlar, öyle uyurum.
02 Yorumla- +1 yıl
Akşam yediğim hurmalar tabiri çok manidar olmuş 🤣 hangi gece hangi hurmalar bunlar acaba
+1 yıl2024'ten örürü canım benim.2024 çarpmış seni. Dur tüküreyim de geçsiz. Tübtü tü tü tüüüü...🤣🤣🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende elimde kaldı yazık çiçeklerimle mendil şarkısıni dinledim hüzzam bir şarkıydı
08 Yorumla- +1 yıl
@gecekusum3434 hımm asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Neden mi? Millet çatır çutur yiyişerek girmiş yeni yıla 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Ama kopyala yapıştır yapıp yapıp herkese aynı yorumu yapıyorsun yakışıyormu sana 🤣🤣
- +1 yıl
Zalımm ne kopyalaması elimle tek tek yazıyorum 😂 neden öyle uyandığımı anlatıyorum dimi 🤣
- +1 yıl
Offfffff offfffff 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Offffff lama gece gece 🤣
- +1 yıl
Daraldummm 🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Keşke öperek uyandırsaydım. Yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı mutlu huzur dolu güzel yıllar dilerim
00 Yorumla
+1 yılHayat işte :D
19 Yorumla- +1 yıl
@doludoludoluMillet çatır çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım Sabah 😂 bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂 dedim
- +1 yıl
Sarı leblebi ne kız kaju fıstık falan yeseydin barim :D bende sabah kalktım cam ağacını falan kaldırdım bir ton yılbaşı temizliği hangimiz külün kedisi olmadık be çılgınlar gibi @r_engarenkyollar
- +1 yıl
Yılbaşı bizim neyimize gerek 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Zaliimmm oyun bozan senndeee bu büyü de yalannn :D
https://www.youtube.com/watch?v=kPM5VXhpCfA - +1 yıl
Ellerine sağlııııkkk hadi durma kutla bu zafer seniinnn :D dans dans konu nerelere geldi @r_engarenkyollar
- +1 yıl
Vuuuu süper 👍 zalim oyun bozan sende bu büyüde yalan ❤️ gelipte bir tanem olmaya ne hakkın var ❤️ çok severim bu şarkıyı teşekkür ederim çiçeğim 🌺 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
çok şarkılanıp tribe girmelik bir gün değil mi :D
- +1 yıl
Benim için farketmiyor ki çiçeğim 🌺 günlerim fotokopiyle çoğaltılmış gibi her günüm aynı geciyor zaten 😂
- +1 yıl
ben senin günlerini rengarenk yaparım üzülme çiçeğim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok içmekten gülüm bende aynısı uyandım. Ama güzel çektim kafayı dün.
10 Yorumla Sihrin etkisi fazla erken geçmiş olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍 2024 te pamuk prensesler gibi uyuyup kül kedisi gibi uyandım bu sabah 🤣 bir baktım ki bulaşık, ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
Bende nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum. B*k yemiş gibi uyandım. Sigara zararlı içmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuş işte abla, erhan bey gelmiyor mu artık sorularına sjsjsj
04 Yorumla- +1 yıl
Sen niye uğraşıyorsun bu kadar o adamla canım
Cevap sahibi+1 yılCan sıkıntısından ablam sjsj
- +1 yıl
Ama bence hoş hoş değil gülüm kaç yaş büyük bir insan senden ve bu şekilde bana bunu lansetnen de hoşuma gitmiyor bana Erhan gibi binlerce insan yazıyor yorum yapıyor bende saygıyla karşılıyorum farkındaysan
- +1 yıl
Sen çok tatlı çok saygılı çok samimi birisin seni çok seviyorum ama sana yakışmıyor böyle davranışlar
+1 yılMasallara fazla kaptırmışsın kendini.. 😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunlar hep kuruyemişten🤣
10 Yorumla Ne güzel , dinlenmişsindir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende baya iyi uyudum ama uyanmakta epey zorlandım.
00 YorumlaNe güzel işte :d
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmi 😂 millet çatır çutur yiyişerek girmiş yeni yıla 😂 ben gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
+1 yılYalnızlıktan olsa gerek
17 Yorumla- +1 yıl
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
- +1 yıl
Niye şaşkınsin kız
- +1 yıl
Niye mi? Millet çatır çutur yiyişerek girmiş yeni yıla 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Ben ne yaptım ki bende yiyelisenleri taşıdım
- +1 yıl
Ahhh ulan ahhh 😂 biz bu dünyaya TRT genel izleyici kitlesi gibi izlemeye gelmişiz 😂 anca izliyoruz
- +1 yıl
TV izlemeye vaktim Yok ki
- +1 yıl
Daima yolcu taşıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 2024 bize yaramadı
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede yaramadı 👍 millet çatır çutur yiyişerek yeni yıla girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
- +1 yıl
Kendin olmuşsun 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Hep kendimi kül kedisi gibi hissetmişimdir zaten 😂 demekki içimde varmış 😂 yaşıyorum bu hayatı 😂
+1 yılYaparsın sn
14 Yorumla- +1 yıl
Yaparız 👍 sıkıntı yok hallederiz 😂
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammm 😂 hımmmmm🤣
- +1 yıl
Baryam kim yav🤔😃
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gece ne ictiysen artık 😊
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye acaba 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Niye mi 😂 baksana millet yeni yıla çatır çutur yiyişerek girmiş 😂 bense gece sarı leblebiyi havaya atıp yakalamaya çalışıyordum 🤣 kül kedisi gibi uyandım bu sabah 😂 bir baktım ki bulaşık ev işleri beni bekliyor 😂 zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Bakma sen dediklerine kimsenin bir şey yaptığı yok 😅
- +1 yıl
Öyle zaten canım bizim milletimiz hayel dünyasında yaşadığı için yapmadığı yaşamadığı hayatın reklamını yapmayı severler 😂😂
- +1 yıl
Aynen reklamcıyız zaten 😅
+1 yılHaha manyak garı 😀😃
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle çok düşünme☺
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 876 cevap paylaştı. Akşam ev halkı evi çok dağıtmış herhalde 😂
00 Yorumla
+1 yılAyakkabının tekini bıraksaydın 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Piskolojik
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok içmissindir😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. geninde var :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler