Kişilik & Karakter Napıyorsunuz KS Halkı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor …Nasıl durumlar? Snsnsb Güncellemeler+1 yıl Nedir durumlar 2024 nasıl bir duygu😁 Napıyorsunuz KS Halkı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Takılıyorum KS de 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yatağın içinde uzandım yorum yazıyorum sen ne yapıyorsun 1 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Deli deli küpeli mode 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Annemle kavga ediyoruz 😀 Sen? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben traş oldum saç traşı! Yarına hazırlanıyorum iş başlıyor tatil bitti 😄.Annenin ellerinden öpüyorum! Anneler her zaman haklıdır 😏 Yorumla melikenilayy +1 yıl Yok ben hakliyim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben Annenin tarafındayım 😂 9 ay seni karnında taşımış … Prenses gibi büyütmüş… her zaman Annen haklı … 😂 Yorumla melikenilayy +1 yıl Alman prens terorist bir fare deseydi de hakli der miydin mesela😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim için kavga ettiğiniz için onur duyar. Gönlünü alırdım hak verirdim teşekkür ederdim… Bu kadar kolay değil beni hemen transfer edemezsin …. Hala annenin tarafındayım 😂 Yorumla melikenilayy +1 yıl Ya ben mi dogur dedim 😀 hakliysam niye haksizim diyim ki Yorumla Soran +1 yıl Tamam da sen prenses isen o da kraliçe 😄…Hem cennet onu ayaklarının altında…Anneliğin biraz torpili olmasın mı Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İşteyim çalışıyorum sen ne yapıyorsun kral 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatil resmi tatil yarın iş başlıyor Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Karnım çok aç gece acıkmakdan bıktım 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şahsen uykumu bekliyorum 😒 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takılıyorum KS de
Yatağın içinde uzandım yorum yazıyorum sen ne yapıyorsun
Deli deli küpeli mode
Annemle kavga ediyoruz 😀 Sen?
Ben traş oldum saç traşı! Yarına hazırlanıyorum iş başlıyor tatil bitti 😄.
Annenin ellerinden öpüyorum! Anneler her zaman haklıdır 😏
Yok ben hakliyim😂😂
Olsun ben Annenin tarafındayım 😂 9 ay seni karnında taşımış … Prenses gibi büyütmüş… her zaman Annen haklı … 😂
Alman prens terorist bir fare deseydi de hakli der miydin mesela😂
Benim için kavga ettiğiniz için onur duyar. Gönlünü alırdım hak verirdim teşekkür ederdim… Bu kadar kolay değil beni hemen transfer edemezsin …. Hala annenin tarafındayım 😂
Ya ben mi dogur dedim 😀 hakliysam niye haksizim diyim ki
Tamam da sen prenses isen o da kraliçe 😄…
Hem cennet onu ayaklarının altında…
Anneliğin biraz torpili olmasın mı
İşteyim çalışıyorum sen ne yapıyorsun kral
Tatil resmi tatil yarın iş başlıyor
Karnım çok aç gece acıkmakdan bıktım
Şahsen uykumu bekliyorum 😒