Sonuna kadar katılıyorum ♫ netlik kadar insanı değerli yapan bi detay yok ve bana kalırsa günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu bundan yana eksik kalmaları :D istediğin ve istemediğin şeyler konusunda net olmak gerek. hisleri gizlemek manipüleden başka bi şey değil açık açık dile getir, olursa olur olmazsa zaten doğru bi birliktelik değildir o.
Bilmukabele, fakat olumsuz bir yanı da var kaybediyorsam da açık sözlülüğümden kaybediyorum karşıdaki kişi doğruyu kabul etmediği zaman bizim açık sözlülüğümüz dürüstlülüğümüz suç oluyor bu ikiliyi nasıl dengede tutarız oda bi muamma
Aslında yerine göre bir durum bu dediğin evet ama bi yanlış yanlışsa söylerim yani insan doğru zamanda doğru şeyi yapsa zaten yanlış olmaz gerisi de beni bağlamaz 😄
Öyle birini bulursam haber veririm 😂😂 Milletin işine gelmiyor doğruluk istiyolarki sen beni seviyorsan yanlışımı da kabulleneceksin. Sen zahmet erme elin yanmasın çayını da ben içiririm😁
bi soru sorucam sana, vereceğin cevap benim erkeklik gururumu bitirebilir shdflksdf cidden şaka yaptığım için mi güldürdü yoksa "h*yara bak istemekten bahsediyo napiyim ben bu gundiyi" dediğin için mi güldün dhfglkdf
İnsanları görünüşe ve 5 dk lık sıradan bi muhabbete göre yargılamak çok yanlış o yüzden kendi adıma ikinci seçeneği düşünmedim tabiiki de. Sadece yerinde vir espri olduğu için güldürdü 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açık sözlüyüm bu yüzden düşüncelerimi tüm dürüstlükle dile getiririm ve bence güven bakımından şanslı bi özellik ve önemli bir detay
Sonuna kadar katılıyorum ♫ netlik kadar insanı değerli yapan bi detay yok ve bana kalırsa günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu bundan yana eksik kalmaları :D istediğin ve istemediğin şeyler konusunda net olmak gerek. hisleri gizlemek manipüleden başka bi şey değil açık açık dile getir, olursa olur olmazsa zaten doğru bi birliktelik değildir o.
Bilmukabele, fakat olumsuz bir yanı da var kaybediyorsam da açık sözlülüğümden kaybediyorum karşıdaki kişi doğruyu kabul etmediği zaman bizim açık sözlülüğümüz dürüstlülüğümüz suç oluyor bu ikiliyi nasıl dengede tutarız oda bi muamma
ben onu bazen kendimi dizginleyerek çözüyorum :D her doğru her yerde söylenmez derler ya. ya uygun anı bekliyorum ya daha düzgün dille dile getirmeyi.
Aslında yerine göre bir durum bu dediğin evet ama bi yanlış yanlışsa söylerim yani insan doğru zamanda doğru şeyi yapsa zaten yanlış olmaz gerisi de beni bağlamaz 😄
sen böyle kal hep. biri seni sevecekse böyle sevsin, kabullenmesin :D sevmek kabullenmek olmamalı veya koşul/şart aramamalı.
Öyle birini bulursam haber veririm 😂😂
Milletin işine gelmiyor doğruluk istiyolarki sen beni seviyorsan yanlışımı da kabulleneceksin.
Sen zahmet erme elin yanmasın çayını da ben içiririm😁
adres ver de istemeye gelelim bari dfhglkd
Hahaha komik insan kişisi
alınma be cidden takdir ettiğim için söyledim hdfglkd
Yok ya alınacak bir durum yok sadece sesli güldürdü😂
bi soru sorucam sana, vereceğin cevap benim erkeklik gururumu bitirebilir shdflksdf cidden şaka yaptığım için mi güldürdü yoksa "h*yara bak istemekten bahsediyo napiyim ben bu gundiyi" dediğin için mi güldün dhfglkdf
İnsanları görünüşe ve 5 dk lık sıradan bi muhabbete göre yargılamak çok yanlış o yüzden kendi adıma ikinci seçeneği düşünmedim tabiiki de. Sadece yerinde vir espri olduğu için güldürdü 😂
içimi rahatlattı bi tık dhfglkdhfg teşekkür ediyorum yine takdir etmiş bulundum
Neden bi tık anlamadım 😂 takdirin için ayrıca teşekkürler
çünkü 5 dakikalık sıradan bi muhabbet ve yargılamış olsan bi tık rahatsız ederdi :D :D
Ahahaha açık sözlülük örneği işte ama kötü bir anlam taşımıyor sonuç olarak ortada bi konu var ve tartışıyoruz o şekilde sıfatlandırdım o kadar🤭
bana karşı dilediğin kadar net olabilirsin sorun değil hdflgdd
Yanlış anlama yeter her zaman her yerde netimdir 😁
yanlış anladığım yerde sorarım allah dil vermiş kullanalım bi zahmet djdjsjf
Demi yani birde düzeltmelerle tek tek uğraşmayalım 😂😂
uğraşmaktan yana da sıkıntı yok ama dediğin gibi olsun daha mantıklı djsnfns
Allah akıl vermiş kullanmak gerek bu tartışmayı da burada bitirmek gerek malum olmuş 22 cevap yorumu😂😂
hak verdim.. yine tartışıp genel olarak hemfikir olmak istersen takipleşebiliriz dksndnd
Tartışmalara her zaman açığım😄
e bildiğim iyi oldu madem dksnfnd
Tartışmak istediğin bi konuyu pasla bana ben ayıklarım😄
aklımda bi konu var seni yarın rahatsız etmeyi planlıyorum 🤘🏻
Ahahaha bekliyorum
Romantik. Ve açık görüşlü olmam