Kişilik & Karakter Hangi renk çok samimi ve hangisi çok soğuk? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fikirlerinizi alalım 🙂 Güncellemeler+1 yıl Arkadaş fikrinizi sordum fotoğraftakini öylesine koydum 🙂 Hangi renk çok samimi ve hangisi çok soğuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Siyah renk daha güzel tabi ki de 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Beyazın soğuk bir samimiyeti, siyahın samimi bir sahipleniciliği var. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lacivert rengi soğuk ve renksiz buluyorum, kırmızı ve beyaz renk ise sıcacık, sımsıcak. 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sarı ve taba samimi siyaha çalan gri ve griye çalan mavi soğuk... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Siyah renk daha güzel tabi ki de
Beyazın soğuk bir samimiyeti, siyahın samimi bir sahipleniciliği var.
Lacivert rengi soğuk ve renksiz buluyorum, kırmızı ve beyaz renk ise sıcacık, sımsıcak.
Sarı ve taba samimi siyaha çalan gri ve griye çalan mavi soğuk...
bende kara kalem çalışıyordum
Siyah en sevdiğim
Beyaz en sevmediğim
Beyazzz
Siyah daha iyi
Siyah
Beyaz