Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Benim öyle şeylerim pek yok yani ben bir karar aldıysam zaten yeni yılı beklemeden o kararı hemen alırım.. eğer almadıysam da zaten istememişimdir.. mesela kitap okumak isterdim ama canım sıkıldığı için istemiyorum bu yüzden de netim bu konuda.. veya işte bunun dışında uykumu da mutlaka düzelteceğim demişimdir ama düzelmiyorsa da zorlamamışımdır.. üşengeçlikle de pek ilgisi yok sadece istemiyorum sdfsdf
Hepsini anladım da daha sakin olurum kısmını anlayamadım sen zaten çok sakin neşeli uysal duygusal , konuşkan eğlenceli bir insansın 😂 aksini iddia eden bizden değildir 😂
Kitap okuma bir hayat tarzıdır. Kararla olmaz. Ben 7-8 yaşımdan beri her ay ortalama 3-4 okumaya çalışırım. Tabii küçükken ince okuduğumdan çoook daha fazla okuyordum. Ben bu sene için karbon ayak izimi küçültmeyi düşünüyorum. Onun dışında daha sağlıklı olup gereksiz tüketimden uzaklaşırsam okeyim.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşkom beni döverek kitap okuma tarzı oluşturur musun tşklr
Daha az mükemmelliyetçi olacağım, detaylara takılıp kalmayacağım, takıntılarımı bir kenara bırakacağım, başkalarını daha az umursayacağım, bir işe girip ilk paramı kazanacağım, birçok kitap yazıp yarışmalara katılacağım.. Hiçbiri gerçekleşmiyor.