Ben mesala yelek alsam ve giyinsem. 2-3 gün sonra oda yelekle karşima cikardi. Ben Sac stilimı değiştirsem. Oda bir kac gün sonra ayni benim gibi saclarini kestirmişdi. Ben kendimi deri ceket almişdim. Oda karşima deri ceketle cikiyordu. Bir gün sonra bende gicik kapmaya başladiğimi söylemişdim. Oda bana cevap olarak bunu demişdi: “Biliyorum ben hep senin gibi giyindiğimi. Senin gibi saclarimi kestirdiğimi. Ben senden örnek aliyorum. Senin biraz kirabilirim biliyorum ama o sac stili veya giyim tarzin sana hic yakişmadi bana daha cok yakiş”, dedi. Bende o günden sonra cok gicik kapmişdim. Ama bu benim kuzenimdi. Bu olay ama uzun zaman önceydi. Siz pekala severmisiniz sizin gibi giyen veya ayni saclari kestiren Arkadaşlari veya Kuzenleri?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kapmam da ne gerek var böyle davranışlara :D
Off ben gicik kapiyorum😅. Git kendi tarzini kendin düşün. Ben hep sana örnek mi vercem.
Öyle bir arkadaşım var ancak takılmıyorum sonuçta beni rol model alıyor ve uğraşsa da benim gibi olamaz ki😄
Oda doğru bizim gibi olamaz😄💁♂️. Bizim kendimizin ayri bi güzelliği var. Ama insan bir şekilde sinir oluyor. Bende saten daha da görüşmedim kuzenimle. Başka konular yüzündende anlaşamadik daha. Sonra ona mesafe koydum. Cok şükür benim gibi giyinmeyi birakti sonradan.
Sana benzemeye çalışan varsa bence bu güzel bir şey bende eskiden sıkıntı yapar takılırdım ama sonra dedim demek ki kıskanan çok 😄
O tarafdan bakinca doğru😄.
Ben severim hoşuma gider ama kendini üstün görecek laflarda bulunursa sinir bozucu olabilir
Yok ya ben sevmem. Benim gibi giyinirse. Sinir oluyorum. Hep gibi giyinen insanlara. Bide evet ya sinir bozucu oluyor böyle laflar.
Tabi herkesin tercihleri vardır saygı duyarım
En can sıkıcı şeydir. Bence herkesin kendine özgü bir tarzı olmalı. Özentilik en nefret ettiğim şey. Aşırı cringe
Demi ya. Herkezsin kendi tarzi olmali. Insanin sinir bozuyor ve cok cringe bi yandan.
@herhangibir1 aynı bu bıktım köylü kesbann
Görüşüyormusun ki hala. Bilmiyorum aen seviyormusun ama ben daha artik anlaşamazdim. Anlaşabiliyormusunuzki
Hayır yusunumu bile görmek istemiyorum insanın kendine ait hiç mi vasfı olmaz burada sorularda arkamdan salliyo
Ohaa. Bide senin arkandan mi salliyor. Neler diyor ki
Ezik işte busuru şey bide sinem beni kıskanıyor dio fjfkfk sonra gidip konuştugim çocuklara bile yazio öyle biri enisteci bidee ne beklersin
Ayni nekadar bi ezik yaa. Ben anlamiyorum böyle insanlari. Cok ezik bir davraniş djdjjdjdks
Bide burdada yorumlarimiza cevap yaziyormuş djjdjdjd. Cok komik olurdu
Gelir şimdi kdkddkdkdk
Gelsin bekliyoruuuuzz ksksnssjsj
birbirine bakan spiderman 😂😂
@whsinemm Sinem bizim dediğimiz gibi hemen yazdi sikdjdjd
Hesabı kapatmış 😿😭😭
Gercekden üzüldün mü yaa😂😂. Bence tekrardan hesapbini acar. Yoksa onu şikayet mi ettin djdkdjjd
Yaa ben onla sakalasiyordumm o benim buradaki tek arkadsimdi 😭😭
Demekki kirilmiş🥲. Bence onun gönlünü al
Numarasi falan sende varsa eğer
Yok be kirilmamistir birbirimize hep salliyoruz yorumlarda
İnstasi çarşıda benim hesap kapandı
Himmm. Ozaman ona ulaşmak zor. Belkide ona abaza erkekler yazmiş olabilirde kapatti hesapbi
Umut youk güle güle sarisinimmm 😭😭😿
Senin niye instagram hesapbin yok yaa. Yazardin ozaman ona🥲
ya aşkımmm