Cama düşen yağmur damlalarını izleyip, müzik dinlemek istiyorum...

Cama düşen yağmur damlalarını izleyip, müzik dinlemek istiyorum...
12 kedim olsada bir yaz günü en sıcak Temmuz ayında sokağa atılmış veya bırakılmış eve gelince kedilerimden birisinin yanında sokakta annesi sanarak gelmiş olan altın sarısı minik yavruyu alıp bakmıştım beni annesi gibi görmüştü şırınga ile süt vermiştim annesi sanarak kaç kere acıkınca atletimi emmeye çalışmıştı.
Büyürken ben hasta olunca ağrıyan yerimi bilip oraya yatarak sıcaklığını vermişti
Sabahları geç kalksam merak eder
üst ranzada yatıyorum yukarı atlar mırlar yüzümü yalar beni kaldırmaya çalışırdı kalkmazsam ben kalkana kadar yanıma uzanır başını yüzüme dayar öyle beklerdi sarılıp uyurduk hep
Çok tatlı bir prens olmuştu ama ömrü kısa oldu işte o meleğim gelse çok mutlu olurdum
O sevgiyi sıcaklığı hiç bir kedim yapmadı
Yazarken bile gözlerim doldu şu an 🥺
Zaten mutluyum, ama şu hayallerim de benimle bir arada olsa daha da mutlu olacağım mesleğimi kazanmak, üniversite okumak, ehliyet için adam gibi bir kurs bulmak, araba almak ev almak ve aşk ile evliliğe gitmek
Cevap
46Cevap
şu an beni mutlu edebilecek bir şey yok.. sadece biraz huzur isterdim hayatımda ama onun da geleceği yok sanırım.. bu yüzden de ne olursa olsun sadece bana faydalı güzel bir şey olsun diyorum
Büyük bir bardak bol şekerli süt olsaydı gerçekten mutlu olurdum. Hafiften karnım acıktı o açlık hissini bastırmak için iyi olurdu.
Bilemiyorum sanki hiç bir şey beni mutlu etmeyecek gibi gdfkjs
Mutlu olmam için iki meleğin kokusunu içime çekmek yeter de artar bile başka bir şey istemem..
70 lik bir rakı
sohbetini özlediğim dostum
olsa tamam güzel olurdu
Sevmediğim kişilerden uzakta onlara ihtiyacım olmadığında mutlu olabilirim belki
Bir karavanda kahvem demlenirken gün doğumunu izlesem özgürce
1.5 porsiyon iskender ve sonunda güzel bir künefe isterdim.
Sevdiğim kız olsa mutlu olurum onun yanında ona sarılmak elleri tutmak
tek basıma dısarı cıkıp kahve ıcmek ıstıyorum
Dünyada mutlu olmayı kestim. Mutlu olsam da geçici bir şey olduğunu bildiğimden o anki mutlulukta gidiyor jldljlhd, but it's ok 😌
Daha az düşünceye, daha az hisse, duyguya sahip olabilirsem güzel olurdu.. ve yanında kocaman bir bardak kahve, tam da şu an için
Şu olsa bu olsa diye düşününce o şeyin gerçek olma durumunda mutlu olacağımızı zanneden beklenti kurbanlarıyız hepimiz de..
Manga'nın Bitti Rüya şarkısının bir kısmında şöyle der; "Mutluluk bile acı veriyor./Çünkü sonu var, biliyorum." O yüzden mutlu olsam ne, olmasam ne?
Güvenebileceğim samimi saliha bir eş başka bir şeye ihtiyacım yok şükür gerçi kadınlara kalırsa içbir şeyim yok orası da ayrı bir muamma
Biri gelse ve beni iyileştirse , şuna çıkıp çocuklar gibi eğlensek
Hesabımda 10 milyon olsa hsjdjjs
Bugün gittiğim bağ evi benim olsa anlık mutlu olabilirdim evet.
Sevdiğim birisiyle sabah uyanıp ona sarılmak ve doya doya öpmek
Abi bi uyansam... Son 6 yılım rüya... Oyyyy ne sevinirim.
@The_Muallime yanimda olaydi mük olurdu mük 😍😍
Yanındayımm, başım omzunda ❤️
@The_Muallime bu his her zaman her yerde benimlee ❤️❤️❤️
Yaptığım pasta uyandığımda güzelleşmiş olsa hoş olurdu
Uykum gelse de uyusam sabahciyim yine uyuyamıyorum 😁
Gerçekten kafamla karakterimle uyuşan biriyle ebedi bir sohbete girsem...
Sabah uyandığımda odamın ic8 tavana kadar 100 dolar 100 euro larla dolu olsa mutlu olurdum
Düşünüyorum daha ne olabilir mutlu olmam için ama bulamadım ahsjsk
Piyango bana vuyşa mutlu oluydum💞❄️🦄
Karamelli çiğköfte olsaydı iyi olurdu
Ve izlerken de kahve yudumlamak
Azraille tanışsak çok mutlu olurdum tanıyan varsa selam söyleyebilir mi?
Elden başka ne gelir... teşekkür ederim, ama modum yükselse de düşse de mutluluğuma engel olamayacak.
Bir tane arkadaş. Yapayalnızım be!!! Bi sohbet edeceğim arkadaşım bile yok
Bakımlı ayaklara sahip olan bir kadının sırtımı omuzlarımı çiğnemesi çok iyi gelirdi
Huzur olsa mutlu olurdum
Umarım
@herhangibir1 yani gelsinnn
yeni yılfan tek dileimm sensin
Banka hesabıma güzel bi miktar havale yapılsa çok mutlu olurum. Bir de hoşlandığım bi kız var onu görürsem çok mutlu olurum.
Annişkomla hemencecik iyileşsek ve
Kar yağsa
Ettiğim duaların yerini bulmasına
Uykum gelse de uyusam ne kaaa hoj olur
Bir sevgilim olursa
Boş hayaller kurmak istemiyorum
Çayın çabuk demlenmesiii
Biraz huzur çok değil
Valla güzel bir kokteyl iyi olurdu
Kalıcı ve yüksek maaşlı bir iş bulup hayatımı düzene soksam şimdilik yeterli olur gibi...
Biri bana aşkı ilan etse böyle yalvarsa sana ölüyorum bitiyorum dese mutlu olurdum galiba
Pi. c yanımda olsaydı mesela yediği her halta bin pişman olsaydı
Bana yazsa 😁
Üniversiteyi kazanmış olmak
Şu an yurt dışında olmak ve gezmek isterdim.
Yanımda manit olsa
Şuanda 4 yıl önceye gitmek beni Cok mutlu ederdi
Böyle çok sessiz bir ortam
Arkadaşımın beni aramasını
Önce sağlık sonra para mutlu ederdi.
bap gelse beyaz atlı prenses
Okyanusta sörf yapma imkanına sahip olmak
Beni seven çıksa karşıma mesaj atsa... ahh ahh hayaller hayaller
Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?