Siz neyi değiştirmek istediğinizi söyleyin bende hangi boyutta sorun yaşadığınızı söyleyeyim. Boyutunu anladığınız takdirde çözüm daha da kolaylaşır.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben her şeyi değiştirmek isterdim
Dışarı çıkabilmek isterdim
Dışarı çıkabilmek derken biraz açar mısın?
Senelerdir evden dışarı çıkamıyorum gençliğimi hep eve kapalı geçirdim ömrümü evde bitirmek istemem artık dışarı çıkmak istiyorum
Dışarı çıkınca ne olur?
Utangaç çekingen biriyim hiç açılamadım insanlardan utanıyorum çekiniyorum kaçıyorum kendimi hep eve kapattım senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim evde geçti gitti maalesef hayatım evden ibaret
Kendini eve kapatmak ve senelerdir dışarı çıkmamış olmak nasıl bir his?
Özgürlüğümü hissedemiyorum tutsak gibi hissediyorum senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum gençliğimi hiç yaşayamadım gençliğime dair geçirdiğim hiç güzel bir günüm olmadı anılarım olmadı herşeyden mahrum kaldım işim olmadı kız arkadaşım sevgilim olmadı sosyal hayatım olmadı gezemedim eğlenemedim hayatı hep izledim insanlara gençlere imrenerek yaşadım kendimi eksik kalmış yetersiz ve tamamlanmamış hissediyorum uzun zaman eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak olumsuz etkiledi hep dayandım hâlâ dayanıyorum en çok da güneşe toprağa temiz havaya yağmura kara ağaçlara çiçeklere ihtiyaç duyuyorum
Kısacası çekingenliğin, utangaçlığın yaşayamamış hissetmene neden oldu. Peki bu hikayenin devamında ne var? Nasıl bir hayat var?
Ben çocukluğumdan beri bunları aşamıyorum kendimi bildim bileli içe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim hiç açılamadım yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım utangaçlığım çekingenliğim arttı öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi okula gittim açılamadım askere gittim açılamadım çocukluğumda az çok sokağa çıkıyordum ergenlik döneminin ortalarında eve kapanmaya başladım hiç sosyalleşemedim diğerleri gibi olamadım liseden sonra iyice eve kapandım zaten okul hayatım boyunca sıramdan kalkmadım kimseyle konuşmadım teneffüslere bile hiçbir kızla yakınlık kurup arkadaş da olamadım okulda sokakta dışlandım aşağılandım çok dalga geçen lakap takan oldu liseden sonra hep evdeydim askere gittim askerde de sessiz kaldım açılamadım askerlik bitince yine eve kapandım 20''li yaşlarım hep evde geçti sınavlara girdim kazanamadım bir kaç ay işkur programına katıldım onun da faydası olmadı işe giremedim çalışamadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim 20'li yaşlarım böylece bitti 30 yaşından sonra zaten hayatım hep evde geçti 35 yaşına geldim dışarı çıkmadan iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum
Anladım adın nedir
Ahmet
Ahmet nasıl hissediyorsun? İş hayatın, sosyal hayatın, hayatında biri olmadan yaşlanmak nasıl bir his? Şu ana kadar ki yaşantın sana nasıl hissettirdi?
Kendimu hep mutsuz yalnız hüzünlü hissediyorum çaresizlik pişmanlık içindeyim çıkmazda gibiyim hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz kaldım hayatı kaçırdım gençliğimi yaşayamadım gençliğime dair yaşadığım hiç güzel bir günüm olmadı hiçbir anım yok hayatın içinde olamadım hayattaki güzel şeylerden doğadan açık havadan güneşten rüzgardan yağmurdan kardan dağlardan ağaçlardan çiçeklerden mahrum kaldım kendimi eksik hissediyorum hayatın dışında kalmış gibiyim en güzel yaşlarım hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti iş hayatım olmadı sosyal hayatım olmadı gezemedim eğlenemedim aşkı tadamadım sevgilim olmadı sevilmedim ilgi değer görmedim toplumda yerim olmadı hayatım evden ibaret senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum hiç evden dışarı çıkamıyorum senelerce eve kapalı yaşamak sağlığımı da olumsuz etkiledi
Mutsuz hüzünlü, çaresiz, pişmanlık içinde bir çıkmazda kalmanın seni yormuş olduğunu görüyorum. Hatta o kadar yorulmuşsun ki umudun git gide tükenmiş. Mahrum kalmışsın ve bundan rahatsızlık duyuyorsun
Evet kendimi yorulmuş tükenmiş bitkin solmuş hissediyorum çırpınmaktan yoruldum hep dayandım hâlâ dayanmaya çalışıyorum ama hiçbir zaman umutsuz değilim umutsuz ve inançsız yaşayamam ben ayrıca bu hayatta beni kimse anlamadı anlamıyor da bu da kötü hissettiriyor
Anlaşılmamış olmanı anlıyorum. Anlaşılmadığın için kötü hissetmişsin ben seni anlıyorum. Sende kendini anlamak ister misin? Herkesten, herşeyden önce kendini anlamaya ne dersin?
Sağ ol ben kendimi anlıyorum tanıyorum herşeyin farkındayım eksiklerimi kusurlarımı biliyorum
Rica ederım iyi geceler
İyi geceler
burada mısın
Evet.
Diğer taraftan yazar mısın önemli.
Umarım pişman olmam😇