Ağlatmaktan daha rezil etti. Beni bağlamadan önce hep sıvı şeyler içirdi. Güya onu gıdıkladığım için bana iyi davranıyor. Korkuyor güya o yüzden bir şeyler getiriyor bana içiriyor vs. O kadar içirmesi boşa değilmiş. Gıdıklarken ben kahkahadan katıldıkça durmadı devam etti. En hassas yerleri buldu. O kadar gülen biri istemsizce ne yapar?
Ya sevgilim değildi ev arkadaşı gibiydik. Ama ben onu birkaç gün önce fena gıdıklamıştım. Yani işetmemiştim ama fena yalvarmıştı. Bi de her yerinden gıdıklamıştım o yüzden de kızmış olabilir
Geldi valla :D ben prof tickler ım ama itiraf ediyim onun eli çok yetenekliymiş. Fena birine rastladım. Sence videoya çekmişmidir ya da anlatır mı birilerine bu durumda
Bu arada bir kez rüyama girdiği gıdıkladığı. Kollarımı yukarda bağlamış koltukaltımı hafifçe kaşır gibi gıdıklıyordu deliriyordum kahkahadan. Şimdi onu hatırladım da korktum evet :D
Daha ne kadar kötü gıdıklayabilir bilmiyorum. Bayılıyordum. Umarım video çekmemiştir çünkü onun bazı arkadaşları benim tickler olduğumu biliyor. Tickler birinin gıdıklandığını öğrenmeleri karizmayı mahveder
O da çok gıdıklanıyor ama. Mahvetmiştim onu. Kıpkırmızı olmuştu yalvarmaktan. Her yerinden gıdıklanıyor hem de. Gerçi bazı yerlerini gıdıklayınca hem gülüyor hem de kızıyordu ama. Sorun onun gıdıklanması değil. Ben tickler olduğum için benim gıdıklandığımın bilinmesi. O bir daha gıdıklansa sadece kahkaha atar ama ben rezil olurum
Mesela olmasın tabi ama diyelim ki doktora gitsen ayağın için muayeneye. Doktor normal bi şekilde bakacak olsa ne yaparsın? Çorapsız tabi incelese ayağını
Dokunması gerekebilir ama bazı muayenelerde. Altını incelemesi gerekebilir. Mesela şişlik var mı diye parmağıyla ayak altına dokunabilir. O zaman durabilir misin
Çok tehditkar söyledin onu :D damla çok kullanırdı. O beni gıdıklayan kız. Ben gıdıklanmıyorım demiştim bağladığı an. O da öyle mii şimdi görürüz demişti
Parmakları çok inceydi ve çok hızlı hareket ediyordu. Zaten başlamadan önce uzaktan şöyle bi iki elini gösterip parmaklarını kıpırdatmaya başladı. Orada heycanlandım. Hep gıdıklayan taraftım. İlk kez düşürülmüştüm ve bağlıydım
Yine konu bana geldi. Ben seni soruyordum geri döneyim. Diyelim ki doktor ayak tabanına bakıyor ve biraz fazla kurcaladı gıdıklandın. Ne yaparsın o an? Güler misin yoksa başka bir şey mi yaparsın. Ne dersin
2 tane var digeri daha iyi sende anlatirsan onuda anlatirim bir gun okulda oglen 3 kisiydik okulun son haftalari oldugu icin haliyle az kisi vardi sonra biraz zaman gectik 2 arkim plan yapmislar beni gidiklicaklar bende tel getirdim siralari birlestirdim uzanarak bakiyordum sonra arkadasim digerine sordu sen encok nerenden gidiklaniyorsun diye digeride dediki ayagimdan sonra bana geldi bende dedim ayagim ve koltuk altim birisi cok guclu degildi ama digeri cok gucluydu sonra guclu olan beni tutu siranin basina elimi bantladi sonra ayagimi bantlayim tarakla 20 dk gidikladilar
O zaman tam utanır ya yazık :D şimdi o seni güçsüz görüyor küçük görüyor. Bi de gıdıklamış ya seni. Sen ona yapınca dersini alır. Aynı benim hikayem gibi oldu :D
O zaman sana bi bilgi vereyim. Erkeklerin genel olarak en çok gıdıklandığı yer kasıklarıdır. Parmağını dolaştırman bile yeterli hemen kıvranmaya başlar :D bi de şunu kesin yap. Başlamadan önce iki elini kaldırıp parmaklarını oynat ve geliyoo de :D orada zaten bayılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet işin kötüsü beni gıdıklayan kişi birkaç gün önce gıdıkladığım kişiydi. İntikam aldı yani
Aglatana kadar yapmıştır
Daha kötüsünü yaptı
Nasıl yani
Ağlatmaktan daha rezil etti. Beni bağlamadan önce hep sıvı şeyler içirdi. Güya onu gıdıkladığım için bana iyi davranıyor. Korkuyor güya o yüzden bir şeyler getiriyor bana içiriyor vs. O kadar içirmesi boşa değilmiş. Gıdıklarken ben kahkahadan katıldıkça durmadı devam etti. En hassas yerleri buldu. O kadar gülen biri istemsizce ne yapar?
Altına mi yaptın
Evet ve o sıra benimle alay etti ve gözünü oradan ayırmadı daha çok rezil olmam için
Anladım geçmiş olsun bir daha ona yaparken dikkat et
Başta direndim gülmemek için. Güçlüyüm ya. İntikam aldırmicam. Ama bir yere dokunduğu anda birden patladım
O hıncını alacak illagaki
Sağol şimdi zaten yanından saygıyla geçiyorum o da göz kırpıyor hala :D
Tebrik et kendilerini
Hıncını fena aldı ya. Kız arkadaşlarına anlatmasa bari
Anlatmaz mi sence
Senin adına mı tebrik edeyim :D ne istiyosun benden kız dayanışması mı :D
Bir daha elini surnezsin ona
Sen olsan anlatırmıydın?
Tabi video çeker her yere yayardim
Ciddi misin şaka mı?
Eğer suç yüzünden yapmış olsaydık yapardım
Suç derken?
Aldatma vs
Ya sevgilim değildi ev arkadaşı gibiydik. Ama ben onu birkaç gün önce fena gıdıklamıştım. Yani işetmemiştim ama fena yalvarmıştı. Bi de her yerinden gıdıklamıştım o yüzden de kızmış olabilir
İyi aklın basina geldi mi
Geldi valla :D ben prof tickler ım ama itiraf ediyim onun eli çok yetenekliymiş. Fena birine rastladım. Sence videoya çekmişmidir ya da anlatır mı birilerine bu durumda
Sen yine ona iyi davran
Tekrar gıdıklamıyım mı sence? Bu kez ben işetiyim
Bence hiç bulaşma
Bu arada bir kez rüyama girdiği gıdıkladığı. Kollarımı yukarda bağlamış koltukaltımı hafifçe kaşır gibi gıdıklıyordu deliriyordum kahkahadan. Şimdi onu hatırladım da korktum evet :D
Yani bu sefer daha kötü olur
Daha ne kadar kötü gıdıklayabilir bilmiyorum. Bayılıyordum. Umarım video çekmemiştir çünkü onun bazı arkadaşları benim tickler olduğumu biliyor. Tickler birinin gıdıklandığını öğrenmeleri karizmayı mahveder
O zaman onun sözünden çıkma sen
Kölesi mi olayım :D
Tabi hanım ağa de artık ona
O da çok gıdıklanıyor ama. Mahvetmiştim onu. Kıpkırmızı olmuştu yalvarmaktan. Her yerinden gıdıklanıyor hem de. Gerçi bazı yerlerini gıdıklayınca hem gülüyor hem de kızıyordu ama. Sorun onun gıdıklanması değil. Ben tickler olduğum için benim gıdıklandığımın bilinmesi. O bir daha gıdıklansa sadece kahkaha atar ama ben rezil olurum
Sen hiç bu şekilde ceza aldın mı?
Hayır beni direk sorguya yatırdılar
Gıdıklamadan mı
Ne sorgusuydu?
Yere yatırıp istediğini söyletmek gibu
Gıdıklamayla mı tehdit ettiler?
Evet
Sen de gıdıklanmamak için öttün dimi :D
Hayır gidiklanarak. ottum
Off o daha kötü :) ne söylettiler sana
Tüm bildikleri mi
Sen ilk direndin mi?
Tabi ki
Nasıl oldu? Nerden gıdıkladılar direndin ve ne zaman kendini tutamayıp kahkaha attın?
Evin ortasına yatırarak
Üstünü çıkardılar mı? Nerden gıdıkladılar?
Yok ayak altlarından
Sadece ayak altı mı?
Evet ya
Dayanamadın mı ona hiç
Hiç
Konu neydi? Sendrn ne öğrenmek istediler
Bir olay vardı doğrusunu öğrenmek için
Çok kahkaha attın mı
Tabi
Çok kalabalıklar mıydı
Üç kisi
Yazık olmuş sana. Neyse ki başka yerden gıdıklamamışlar. Koltukaltı bel vs
Aynen
Oralardan da gıdıklanır mısın çok?
Belimden biraz
En hassas yerin ayakların mı
Hemde nasil
Mesela olmasın tabi ama diyelim ki doktora gitsen ayağın için muayeneye. Doktor normal bi şekilde bakacak olsa ne yaparsın? Çorapsız tabi incelese ayağını
Altına fazla dokunmayın lütfen derimm
Dokunması gerekebilir ama bazı muayenelerde. Altını incelemesi gerekebilir. Mesela şişlik var mı diye parmağıyla ayak altına dokunabilir. O zaman durabilir misin
Gidiklanir dayanmaya çalışırım
Ben doktorun olsam sen öyle dedikten sonra çaktırmadan elimi gezdirdim özellikle :D
Öyle mi
Çok tehditkar söyledin onu :D damla çok kullanırdı. O beni gıdıklayan kız. Ben gıdıklanmıyorım demiştim bağladığı an. O da öyle mii şimdi görürüz demişti
Gördün demi
Başta dayandım ama sonra patladı bir yerde. Çok hünerli parmakları vardı ama. Dayanamadım
Normal
Neden normal. Ben dayanırım aslında. Gülmem
Hassas ise gülersin
Parmakları çok inceydi ve çok hızlı hareket ediyordu. Zaten başlamadan önce uzaktan şöyle bi iki elini gösterip parmaklarını kıpırdatmaya başladı. Orada heycanlandım. Hep gıdıklayan taraftım. İlk kez düşürülmüştüm ve bağlıydım
İyimis
Yine konu bana geldi. Ben seni soruyordum geri döneyim. Diyelim ki doktor ayak tabanına bakıyor ve biraz fazla kurcaladı gıdıklandın. Ne yaparsın o an? Güler misin yoksa başka bir şey mi yaparsın. Ne dersin
Dmden konuşmak ister misin
Dm gelebilirsin
Ben genelde gıdıklama cezası vermeyi seviyorum
Gıdıklama cezası alınmaz gıdıklanma cezası alınır
Haklısın
Gözlerim yaşardı
Hayır tabi ki çok saçma
Haklisin
Hayır ama bu tür cezalar vermişliğim var.
Kime nasıl verdin
Birilerine... Detayları bende saklı.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Rica...
Gıfıklama ile Ilgiliysen yazsana
Evet hemde feci bir sekilde
Kim yaptı
2 tane var digeri daha iyi sende anlatirsan onuda anlatirim bir gun okulda oglen 3 kisiydik okulun son haftalari oldugu icin haliyle az kisi vardi sonra biraz zaman gectik 2 arkim plan yapmislar beni gidiklicaklar bende tel getirdim siralari birlestirdim uzanarak bakiyordum sonra arkadasim digerine sordu sen encok nerenden gidiklaniyorsun diye digeride dediki ayagimdan sonra bana geldi bende dedim ayagim ve koltuk altim birisi cok guclu degildi ama digeri cok gucluydu sonra guclu olan beni tutu siranin basina elimi bantladi sonra ayagimi bantlayim tarakla 20 dk gidikladilar
1 defamation ben verdim
İntikam alabildin mi
Ben ceza veren tarafım :))
En son kime verdin ceza
Özel şeyleri burdan yazmam
Anladım
:))
Sen ceza aldın mı?
Evet
Kimden?
Arkadaşlardan
Kızlardan mı ,
Evet tt
Özelden yazmak ister misin
Olur
Yaz
Özelden yazarsan konuşabiliriz
Almadım ama birine yapmistim
Suçu neydi
Ya hoşuna gittiyse
Yok ama birine yapmıştım
Nasıl yaptin
5 kişi oyun oynamıştık icinde sevmedigimiz bir kız vardı. Ona gıdıklama cezası denk geldi ona 4 kişi yapmıştık
Çok mu gidiklaniyordu
Hem de nasıl
Bağlayarak mi yaptınız
Ettim
Ya sana denk gelseydi dayanır mıydın
evet almıştım 😂
Kim verdi
kuzenlerim
Suç mu öylesine mu
çok gidiklandiğimi bildikleri için bağlayip gidiklamişlardi 😂
Yatağa mi
yok iplerle bağlamişlardi yerde
Anladim
Kaç kişi
3 kişilerdi
Nerelerini gidikladilat
ayak tabanlarimi
Başka yerden gıdıklamadılar mı
@Mnbb111111 birde koltuk altımdan 😂 ama ordan çok gidiklanmiyorum
Koltukaltı gıdıklamanın yöntemi var öyle herkes yapamaz ondandır :D işi bilen biri koltuk altını gıdıklasa yalvarırdın ayağıma yap diye :D
@Mnbb111111 yok ya ayaklarim dehşet gidiklanir ama 😂
Elleri ile mi yaptilar
Koltukaltından güldüremediler o zaman seni :D belki de kıyafetinden dolayıdır. Koltukaltın açık olsa zor dayanırdın
evet elleriyle yaptilar 😂 neyseki keçiye yalatmadılar onun için tehditte etmişlerdi köyde 🤣
İntikam almadın mı onlardan :D
@Mnbb111111 daha almadim ama alicam 🤣
Bu kuzenlerin kız mı erkek mi :D
@Mnbb111111 2si erkek 1 kiz
Nasıl bağlicaksın onları özellikle de erkekleri :D
@Mnbb111111 bakicaz artik 🤣
Daha önce birini gıdıkladın mı hiç? İyi intikam al pişman olsunlar :D
@Mnbb111111 şakasina gidiklamiştim ama bağlanali değil 🤣
Yalvartıc gıdıklama yöntemlri konusunda desteğe ihtiyacın olursa yrdımcı olrum. İtina ile gıdıklanır :D
@Mnbb111111 lazım olduğunda haber veririm :D
Umarım kurbanlarını elinden kaçırıp da daha kötü bi ceza ile karşılaşmazsın :D bu arada ekledim seni. Kabul edersen konuşuruz
@Mnbb111111 o erkeklerden bir tanesi çok gıdıklanıyor :D köydeyken onu bağlayıp ayaklarını keçiye yalatmak istiyorum :D :D
Kaç yaşında o çok gıdıklanan :D
@Mnbb111111 27
Oo tam rezillik olur onun açısından :D kollarını da bağla koltukaltına dayanamaz
@Mnbb111111 heryerinden gıdıklanıyor zaten :D
Tamam gıdıklarken konuşursun bi de iyice dersini alır. Sen miydin beni gıdıklayan de deli olsun :D o mu büyük sen mi kaç yaş aranız
@Mnbb111111 2 yaş büyük benden :D
O zaman tam utanır ya yazık :D şimdi o seni güçsüz görüyor küçük görüyor. Bi de gıdıklamış ya seni. Sen ona yapınca dersini alır. Aynı benim hikayem gibi oldu :D
@Mnbb111111 beklesin o dersini vericem zaten :D
O zaman sana bi bilgi vereyim. Erkeklerin genel olarak en çok gıdıklandığı yer kasıklarıdır. Parmağını dolaştırman bile yeterli hemen kıvranmaya başlar :D bi de şunu kesin yap. Başlamadan önce iki elini kaldırıp parmaklarını oynat ve geliyoo de :D orada zaten bayılır
@Mnbb111111 tamam deniycem 😄
Video çekip diğer ikisine göster. Tehdit et sonunuz böyle olur diye :D
@Mnbb111111 onlarında sırası gelecek 🤣🤣
Dmden konuşalım mı?
@cindiiii7 dikkat et keçiye yatirmasunlar sonra
umarim yalatmazlar çatlarim gülmekten 🤣
@cindiiii7 dikkat ani bir keçi saldırısına uğrama
ben onlari keçiye yalatmayi düşünüyorum 🤣 umarim onlar yapmaz
İlk onlar yaparsa korkma
yaparlarsa yandim 🤣
Tabi ki
senin ayaklarini keçiye yalatsalar nasil hissederdin 🤣
Vasiyeti mi yazarım herhakde
hahaha o kadar yani
Evet ne sandin
bende hiç dayanamazdim
İnce mi tabanların
Ilgiliysen yazsana
Çok gıdıklanmıyorsan dayanabilirsin bence
maalesef :D.
Kim verdi bu cezayı
@Edahanım82 komik değil
Hoşuna gitti mi
Hayır hiç almadım
Almak ister miydin
Hayır
Aldım.
Kim verdi bu cezayı
Yorumlara bakamıyorum özelden yazarsan bakabilirim.
Kimden aldın
Aldım.