Kişilik & Karakter İnsanlara kin tutabilir misiniz 💀? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hayırlı akşamlar baylar ve bayanlarr🌙kin tutmayalım güzelce yaşayalım🐥 İnsanlara kin tutabilir misiniz 💀? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet tutarım ama bu intikam almak şeklinde değildir.. sadece bana yapılan kötülüğü unutmam ve o insanı bir daha affetmem.. ama umursamam da sadece silerim hayatımdan çıkartırım 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır iki kızıyorum ama sonra geçiyor. Neye kızdığımı bile hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl İnsanlar ne kadar kalbimi kırsalar bile kin tutan biri değilim 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Umursamam ben. Kin tutacak kadar canım değersiz değil bu yüzden silerim ama kin tutmam 0 0 Yorumla
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şahsen tutmam ama ne yaptığına bağlı lakin kin tutmaya bile değmeyecek insanlar var 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Duruma göre değişiklik gösterir. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kin tuttuğum gerçekten kimse yok. Kırgınlık belki. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kin tutarsak sıkıntı, çoğu zaaman dert etmiyoruz. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. mezar teslim silerim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet kindar biriyim 0 0 Yorumla