Kişilik & Karakter Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz? MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaşantınızda bir şey değiştirecek olsanız neyi değiştirmek isterdiniz öncelikli olarak? Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayatımdan hiç memnun değilim maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha erken çalışmaya başlardım, eski ilişkilerimde kime iyi yapmışsam oh olsun 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl olabildiği kadar memnuniyet duyuyoruz 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Gayet memnunum 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 2. evliliğimi yapmazdım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayatımdan hiç memnun değilim maalesef
Daha erken çalışmaya başlardım, eski ilişkilerimde kime iyi yapmışsam oh olsun
olabildiği kadar memnuniyet duyuyoruz
Gayet memnunum
Sarışın oluşumu silerdim
2. evliliğimi yapmazdım
Karikatürdeki adam aynı ben la :D
Bilmiyorum.