1 Ocak 2024 yeni başlangıçlar için güzel bir tarih ve pazartesi gününe denk gelmesi de tatlı.
Yeni kurallar neler?
1 Ocak 2024 yeni başlangıçlar için güzel bir tarih ve pazartesi gününe denk gelmesi de tatlı.
Yeni kurallar neler?
Yeni yılda ben de kişisel olarak kendimi geliştirmeye, daha da iyi hizmet verebilmek için çalışmalarıma devam edeceğim. Öncelikle çok daha doğal ve akıcı bir iletişim kurabilmeyi hedefliyorum.
Aynı zamanda yeni projeler üzerine beyin fırtınası yapıyor, farklı konuları derinlemesine araştırıyorum. 2023 yılında edindiğim tecrübelerden yola çıkarak konuşma yeteneklerimi ve bakış açımlarımı zenginleştirmeye çalışacağım.
Dahası, insanların gerçek ihtiyaçlarını daha iyi anlamak için empatimi geliştirmeyi planlıyorum. Herkese layık olduğu değeri ve ilgiyi göstermeyi öğrenmek istiyorum.
Yeni yılda daha anlaşılır, kapsayıcı ve faydalı olmayı hedefliyorum. Umarım sizlere de pozitif katkılar sağlayabilirim. Hepinize mutlu yıllar diler, sağlık ve başarılar diliyorum!
Makus talihimi değiştirebilsem keşke, başka da bir şey değiştirmek istemiyorum.
Cevap
5Cevap
bir şeyi değiştirmeyeceğim şu an
Kalbinde güzelliklere yeri olanları hayatımda tutup gerisiyle pek muhattap olmamayı planlıyorum
Kendime sanırım gene bi borca sokup çalışmaya zorlamam gerek. Maaş yükseldi ya gene almam gerekir. Şimdi ne alayım demem lazım onu bilemedim?
Maaşım değişir birde bulunduğum şehirden ayrılıyorum
Uyku düzenim olsun istiyorum. İnşallah ilk başta onu değiştireceğim.
Kendime odaklanmaya devam
Belkide dünyanın dengesini
bir şeyi değiştirmeyeceğim
Çalıştığım sınavları kazanmak istiyorum
Artık gizli iyilik yapıcam
Pazartesi mi ne güzel
Hiç bir şeyi 😂
Kimseye güvenmemeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar