Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Benim hafızam oldukça güzeldir.. çünkü hatırlıyorum bana yapılan doğru ya da yanlışları iyilikleri ve kötülükleri hep hatırlarım.. iyilikleri karşılığını vermek için.. kötülükleri de affetmemek için hatırlarım.. ama maalesef ki isim hafızam o kadar da iyi değil benim 🌸
Genel olarak güçlü bir hafızam var ama ben de bazen unutuyorum bazı şeyleri ve ismini unuttuğum birkaç insan var mümkün olduğunca sohbetten kaçıyorum ayıp olur diye 😃😃
Hafızamın oldukça kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Aslında bunun için beyin jimnastiği yapıyorum oldukça faydasını görüyorum yemiş olduğum besinlere dikkat ediyorum. Öyle hiç bir şey yapmadan hafızanın kuvvetli olması mümkün değil
Kuvvetli ama olan hiçbir şeyi unutmuyorum Ama bu bir noktada başıma gelen kötü olayları veya bana yanlış yapan insanları da unutmamama neden oluyor. Bu noktadan sonra da kinci olabiliyorum.
Olumsuz şeyleri pek hafızamda tutmam, kin tutacak boyutta beni etkilemiş veya çok kırmış olmalı. Hislerimi hatırlar, yaşananları unuturum. Haricinde hafızam kuvvetlidir.