Kişilik & Karakter İnsanlar sizi nasıl tarif eder? evemmm1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Beni merhametli dış görünüş olarak soğukkanlı agresif biri olarak tarif eder İnsanlar sizi nasıl tarif eder? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. genellikle duygusal yardım sever iyi niyetli 0 0 Yorumla
miaorkitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fikrim yok, gidip te kimseye beni nasil tarif ediyorsunuz diye sormadim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğlenceli sempatik mantıklı zeki anlayışlı yakışıklı zayıf hepsini duydum 0 0 Yorumla
Melek_Mavi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kedi gibi olduğumu söylerler. Bir çok insandan duydum bunu 🐱 1 4 Yorumla Hoplatır +1 yıl Güzel kızlara kedi gibisin derler genelde 😊 Yorumla Hoplatır +1 yıl Bu da demek oluyor ki güzel bir kadınsın Yorumla Melek_Mavi +1 yıl @Hoplatır güzelimdir evet Yorumla Hoplatır +1 yıl Buna eminim. zaten kadınların çoğu güzel günümüzde artık makyaj ürünleri olsun , estetik olsun , bakım olsun her anlamda güzelleşmeye başladı kadınlar. Ayrıca kadın genetik olarak doğuştan güzelse bakım yaparak daha çok güzel oluyor Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Efendi işinde gücünde 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Sempatik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
genellikle duygusal yardım sever iyi niyetli
Fikrim yok, gidip te kimseye beni nasil tarif ediyorsunuz diye sormadim.
Eğlenceli sempatik mantıklı zeki anlayışlı yakışıklı zayıf hepsini duydum
Kedi gibi olduğumu söylerler. Bir çok insandan duydum bunu 🐱
Güzel kızlara kedi gibisin derler genelde 😊
Bu da demek oluyor ki güzel bir kadınsın
@Hoplatır güzelimdir evet
Buna eminim. zaten kadınların çoğu güzel günümüzde artık makyaj ürünleri olsun , estetik olsun , bakım olsun her anlamda güzelleşmeye başladı kadınlar. Ayrıca kadın genetik olarak doğuştan güzelse bakım yaparak daha çok güzel oluyor
Çalışkan
İyi
Beyefendi
tanımadan bilinmeyen
Efendi işinde gücünde
İyi biri
İyi duygusal
Sempatik