Kişilik & Karakter En gereksiz huyunuz ne 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor herkese iyi geceler dedikten sonra koridorda en ikonik yürüyüşümü yapma provaları yapıyorum. 🫡👏🏻 En gereksiz huyunuz ne 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kin tutamamak, ne denir affedici mi, bağışlayıcı mı, yüce gönüllülük mü? İşte bunlar olmasa iyiyiz, az gaddar olmak lazım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. gereksiz bir huyum yok :D alınganım bazen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece yatağa girdikten beş dakika sonra gidip aynada kendimle bir tur sohbet edişim ama😂😂😂tuhaf sadece gereksiz değil kesinlikle iyi geliyor.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende hazırlanırken kendimle konuşurum gereksiz değil kesinlikle ihtiyaç katilıyorum😂🥲🤓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten araştırmalara göre bir nevi terapiymiş... Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Düzen takıntım var😶🌫️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece kendi odam için benim de takıntım var diğer yerler gözüme batmıyor 😂😅 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Benim her yer için oluyor ya 😂🙈 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kendimle kavga etmek. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor (hiç bilmiyor muşum gibi sorayım dedim aksnsjssj) Yorumla Semih6934 +1 yıl Kardeşim, onu inan ben de tam bilmiyorum 😂 Şaka ama hakikaten kendime kızmadan edemiyorum 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Olsun abi kendine kızmak iyidir. Hayatı düzene sokar (sanki benim ki çok düzenliymiş gibi) Yorumla Semih6934 +1 yıl Sağol kardeşim 😊 Senin hayatın gayet iyi görünüyor maşallah 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ah be abi dışı seni içi beni yakar bu kanıya nasıl vardın 🚬 dışardan böyle gözüktüğünü hiç düşünmezdim Yorumla Semih6934 +1 yıl Herşeyin bir çaresi vardır kardeşim, yeter ki ölüm olmasın 🤲🏻 Yorumla Soran +1 yıl Doğru dedin abi… Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kafaya çok takıyorum. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bir elim ıslaksa diğerininde ıslak olması gerek 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim gereksiz bir huyum yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vardır sallama Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Yok olsa söylerim. Ama yok işte rabbim özenip bezenip yaratmış Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kin tutamamak, ne denir affedici mi, bağışlayıcı mı, yüce gönüllülük mü? İşte bunlar olmasa iyiyiz, az gaddar olmak lazım.
gereksiz bir huyum yok :D alınganım bazen
Gece yatağa girdikten beş dakika sonra gidip aynada kendimle bir tur sohbet edişim ama😂😂😂tuhaf sadece gereksiz değil kesinlikle iyi geliyor..
Bende hazırlanırken kendimle konuşurum gereksiz değil kesinlikle ihtiyaç katilıyorum😂🥲🤓
Zaten araştırmalara göre bir nevi terapiymiş...
Öyle aman aman gereksiz bir huyum yok
Düzen takıntım var😶🌫️
Sadece kendi odam için benim de takıntım var diğer yerler gözüme batmıyor 😂😅
Benim her yer için oluyor ya 😂🙈
Kendimle kavga etmek.
O nasıl oluyor (hiç bilmiyor muşum gibi sorayım dedim aksnsjssj)
Kardeşim, onu inan ben de tam bilmiyorum 😂 Şaka ama hakikaten kendime kızmadan edemiyorum 🤷🏻♂️
Olsun abi kendine kızmak iyidir. Hayatı düzene sokar (sanki benim ki çok düzenliymiş gibi)
Sağol kardeşim 😊 Senin hayatın gayet iyi görünüyor maşallah 😊
Ah be abi dışı seni içi beni yakar bu kanıya nasıl vardın 🚬 dışardan böyle gözüktüğünü hiç düşünmezdim
Herşeyin bir çaresi vardır kardeşim, yeter ki ölüm olmasın 🤲🏻
Doğru dedin abi…
Kafaya çok takıyorum.
Sabırsızlığım
Bir elim ıslaksa diğerininde ıslak olması gerek
Gereksiz huylarım pek yok ;)
Hiç gereksiz huyum yok
Benim gereksiz bir huyum yok
Vardır sallama
Yok olsa söylerim. Ama yok işte rabbim özenip bezenip yaratmış
Ayrıntıcıyım
Gereksiz huyum yok mükemmelim a. l<