Ben vicdanımı yavaş yavaş koreltmeye başladım. İnsanlara karşı aciksozlu ve kırıcı olmaya başladım.
Kadınlara da eskiden anlık dönüş yapardım ama şimdi geç yazıyorum daha kıymetli oluyorum. Onun dışında buluşmada biraz fazla espri yapıyorum ve kızın gözlerinin içine bakıyorum.
Arasıra kadınlarla nasıl dalga geçip değersiz hissettirebilirim? Olduğum gibi kalmamak konusunda kararlıyım ben. O yüzden ben de yavaş yavaş kadınlara karşı kötü davranmak istiyorum, böyle olunca daha çok kazanacağım eminim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
genelde utangaçlık
"Arasıra kadınlarla nasıl dalga geçip değersiz hissettirebilirim? " Hmm bunu sorduğuna göre kadınlar sana aynısını hissettirmiş. Bu düşünce tarzı çok yanlış ama şunu söyleyeyim: Zor olman yeter. Ayrıca kendini değersiz hisseden bir kadının senin yanında kalacağını hiç düşünmüyorum. Kalırsa onda bir soru vardır.
Zordan kastin nedir? Lovebombing gibi şeylere katılmıyor musun? Yani başta ilgi verip sonradan ilgiyi bir anda kesip başarılı olanlar da var.
Kesinlikle katılmıyorum öyle şeylere. Bana oyun yapan erkekler işim olmaz. İlişki dediğin şey şeffaf olacak. Zordan kastım. Çok meraklı gibi gözükme. Olsa da olur olmasa da olur kafasında takıldığın zaman kızın ilgisini çekersin. Her zaman ilgi verme tabii ki ama bir anda da ilgiyi kesme. Denge de ol.
Teşekkürler 👍
Ricalar