Biri beni Instagram da takipten çıkarıp kendi takipçilerinden silmemiş bu insanlar niye böyleler?

Sanki bende onların çokta hayranıyım a... q bu bana bir değil iki değil üç değil birçok kere yapılan bir şey böyle tiplere gıcık oluyorum madem beni takipten çıkaracaklar kendi takipçilerindende silsinler böyle insanlar çok iki yüzlüler küfürüde hak ediyorlar kimse kusura bakmasın birde beni niye takipten çıkardın bir sorun mu var diyince bahaneleri yok kardeşim girdi çıkarmış yanlışlıkla çıkardım allah allah bu nasıl olmuş dediklerinde yapmacık şaşırmaları peki 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kimse kendini vazgeçilmez sanmasın benimde kuzenimle aram bozulduğunda onu takipten çıkardım ama kendi takipçilerim den de sildim sizler gibi takipten çıkarıpta kendi takipçilerim arasında silmemezlik yapmadım sizler çünkü adam değilsiniz bende sizin gibi değilim en azından tabi bu sözüm başkalarını takipten çıkarıpta kendi takipçiler arasından silmeyenlere
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba böyle yapan kişiler soruma denk gelip ne tepki verirler merak ettim jdsjsoaoal
Biri beni Instagram da takipten çıkarıp kendi takipçilerinden silmemiş bu insanlar niye böyleler?