ne işin var orada? bu arada Banker Bilo filmini izle gelmeden önce tam senlik ahhahha. gelmeden önce kızla konuşursun belki, Banker Bilo sana ilham olur
çok güzel film degil mi ahahha ben de istemem karaktersiz hepsi ahahhahahha en iyisi Banker Bilo. Bilo'yu da bozdular kendilerine benzettiler. yalnız o hiyarlardaki enflasyon bugün yok ahahahha
Güzel film, zaten Şener Şen en sevdiğim Yeşilçam oyuncularının başında geliyor. Ama Bilo karakterinin uğramış olduğu ihanetler içimi sızlatmıştı. Enflasyon mu Ahahah 😅
bir hiyar 10 milyon 😆 ya evet ben de çok üzüldüm izlerken ama sonra sevindim. gerçi onun için iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. toplumsal eleştiriler çok güzeldi
şu an ki mağazamı İstanbul'a taşıyarak, online alışverişte ki reklam bütçemi arttırarak. Zaten taş çatlasın 30 yaşıma kadar çalışacam sonra bi yönetici atarım işleri uzaktan takip ederim. Tabi ki en büyük hayalim dünyayı gezmek o ayrı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Stres sorunumu çözmeyi, derslerde ilerlemeyi, birçok kitap ve dizi&film bitirmeyi hedefliyorum.
derslerde ilerlemeyi biraz daha spesifik hale getirebilirsin. örneğin Haziran ayına kadar x konuya kadar gelmiş olacağım gibi
dizi film konusuna dikkat 🤣
Haklısın daha faydalı olabilir ^-^
İyi bir insan olmak kimseye zarar vermemek hayvanları sevmek, doğayı temiz tutmak, hayır faaliyetlerinde bulunmak vb.
iyi bir insan nedir?
İyi bir insan nedir hmm bir düşüneyim iyinin kelime anlamı nedir size göre? Aklına ilk ne geliyorsa o
ben sana soruyorum 😁
Dini vazifelerimi yapmak , Kötü bir insan olmamaktan bahsediyorum😂
kötü insan kimdir 😆
Abla bir tane soru soracaksın sen de 10 bin tane soru soruyon devamında onu da sen araştır sana ödev verdim
ahahahahahwhwhaha
İşe girebilmek, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
hadi bakalım 😇
diyorum buraya gel, gelmeden iş bulunmaz. gel de buranın enerjisine gir yani
Haklısın dostum 😊 Abim de çağırdı, gelmen lazım dedi, buradaki işlerim bitsin gelirim 😊
ne işin var orada? bu arada Banker Bilo filmini izle gelmeden önce tam senlik ahhahha. gelmeden önce kızla konuşursun belki, Banker Bilo sana ilham olur
Hahahah 😂 İzledim ki o filmi. Ama o filmdeki hiç kimsenin yerinde olmak istemem şahsen.
çok güzel film degil mi ahahha ben de istemem karaktersiz hepsi ahahhahahha en iyisi Banker Bilo. Bilo'yu da bozdular kendilerine benzettiler. yalnız o hiyarlardaki enflasyon bugün yok ahahahha
Güzel film, zaten Şener Şen en sevdiğim Yeşilçam oyuncularının başında geliyor. Ama Bilo karakterinin uğramış olduğu ihanetler içimi sızlatmıştı. Enflasyon mu Ahahah 😅
bir hiyar 10 milyon 😆 ya evet ben de çok üzüldüm izlerken ama sonra sevindim. gerçi onun için iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. toplumsal eleştiriler çok güzeldi
Ahahah 😂 Evet genel anlamda mesajları güzel bir filmdi.
Bende sordum cevaplamamıştın :D 6 aylık hedef belirledim
bir hedefim yok belki ne biliyorsun 😆
Senden aldığım enerji bu sitede başka birinde yok Kemal İktidar olur deseler inanırım buna inanmam :D
ahahhahha doğru hedeflerim var tabi ki buraya yazmak istememisimdir
Yaşamak
ahahahaah
😁✌️🥰
mutlu olmak
mutluluğun tanımı nedir?
huzurdur aslında kısa ve net
huzur huzurdur mutluluk baska bir seydir
huzur sana mutluluk vermez mi?
verir ama huzur mutluluk değildir yani
Daha çok para
para hedef değil sonuçtur. nasıl daha fazla para kazanmayı hedefliyorsun?
İşimi büyüterek
nasıl büyümeyi hedefliyorsun?
şu an ki mağazamı İstanbul'a taşıyarak, online alışverişte ki reklam bütçemi arttırarak. Zaten taş çatlasın 30 yaşıma kadar çalışacam sonra bi yönetici atarım işleri uzaktan takip ederim. Tabi ki en büyük hayalim dünyayı gezmek o ayrı
👏👏
hedef yok bam bam bam
Ayni şekilde tüm gaz devam yaşamaya kskskdkdkkd
Şşşş sır:)
Mutluluk inadına