Yüzleşmekten korktuğunuz soruları başkasına sorar mısınız?

Yüzleşmekten korktuğunuz soruları başkasına sorar mısınız?

Kendime soramayacağım hiçbir soru yok. Ama her şeyi herkese sormam benim için değerli olana kafamdaki soruları sorarım. Cevap veririm vermez onu o bilir. Sonrasında bende ona göre davranırım.
İğneyi kendime batırmadan kimseye çuvaldız saplamam.. Bence bunu kimse de yapmasın. Herkes kendisine boy aynasında bir baksın ve sonra başka insanlara savursun yargılarını..
Teşekkürler canım ❤️💋🥂
Rica ederim smellim 🖤🖤
Hayır çünkü kendime soramadığım bir soru olmaz. ben kendime her soruyu sorabilirim sorgularım kendimi. zaten kendime soramadığım soruyu başkası da bilemez ya da benim yerime cevaplayamaz..
Sormam gerekiyorsa kendime de sorarım başkasına da
Tesekkur ederim
Cevap
14Cevap
Sorarım kendime ben her soruyu
Benim korkularım o kadar keskin ki başkalarına sormaya bile çekinirim. O sorunun varlığını kabul etmek istemem. Yok sayarım.
En sevdiğim şeylerden biri.
Bana yapılmasını istemediğim şeyi benim başkasına yapmam 😂
O zaman kavga çıkar 😂😎
Hiç ama hiç sevmem , korkarım zaten 😂
O kadar mı belli ya tırsak olduğum 😂
O yüzden herkes itip kakıyor beni demek ki 🥹🥹
O kişi büyük ihtimal konuşamaz bir süre ama anası oğluma ne yapmışlar diye gecelerce ağlar
Ben dayak yerim diye korkuyorum ki sakat bırakırım sebebi olurum diye korkuyorum 😂😂😂
Yok yok demedim de olamadım 😂
Helva yapmak için fırsat kolluyorsun kız sende 😂
Tamam yapacaksın dur acele etme 😂
Ihanete uğramaktansa, korkuları yenmek daha cazip. Sırları verirsen, insan günü geldiğinde en tehlikeli silah olabilir.
Kendime soramadığım ve yanıt alamadığımı neden başkasına soruyorum ya da soruyorsam bu soru neyi kapsıyor bunlar önemli şeyler
İnsanlar birbirinin gözüne sokmaya bu kadar meraklıyken soru sormaya ne gerek var.
Kendime ya da başkasına soramayacağım hiçbir soru yok herşeyi sorarım.
Kendime soramadığım bişi olmaz ki önce kendi muakememi yaparım sonra danışır fikir edinirim
Kendime soramadığım hiçbir soruyu başkasına sormam.
Kendimin cevap veremediği bir soruyu başkasına sormam
Hiçmkorkmadım biliyor musun …
hatta çevrende şeyler derler her şeyde de yüzleşme 🤦🏻♂️
bu çok tuhaf değil mi ya …
Elbette en çok başkalarına sorarım
Hayır sormam.
Hayır başkasına sormam
Neyle yüzlesmek istedigine bagli?
Hic kimseye sormam valla soramam ki
Sormam, kimsenin hayatını irdelemem
hayır sormam
Hayır.