Sizce iticimi normalmi yojsa yakismazmi diyorsunuz?
Hatta pedikür yapanlari gördüm.
Hatta pedikür yapanlari gördüm.
Baş örtüsünü aksesuar olarak kullananların işi. Tesettür modası altında modernleşme adıyla tarz sahibi olacam diyerek anlamını , değerini kaybettiriyorlar tesettürün. Tesettürlü biri olarak doğru bulmuyorum oje kullanılmasını , bonesiz eşarp ya da şal bağlamalarını. Kendime dört dörtlük kapalıyım diyemem elbette kusurlarımın bilincindeyim.
Pedikürde bişey yokki ama oje abdeste engel tabi namaz kılıyorsa. Ha kılmıyorsa şeffaf renk olabilir ama göze çarpan renkler kapalı bir bayana hoş olmaz
Manikür tirnak bakimi demek padikürde uzun tirnsk takmak yani. Seffaf reng olabilir haklisin
Manikür pedikür ne demek biliyorum canım kız kardeşim kuaför pedikür tırnak takmak değil ayaktaki tırnaktaki fazlalıkları temizlemek tırnakları törpülemek demek bunda sakınca yok ama tırnak takmak doğru değil oda oje gibi yani hem kapanmak demek gösteriş değil ayağa tırnak takıp gösteriyosan tam anlamıyla görevi yerine getiremiyosun demek
Bnde yaptirdim cicim ordan biliyorum. manikür tirnak bakimi demek burada ayak parmaklar icinde gecerli! Pedikürde dedigim gibi. bnde tirnak takmayi dogru bulmuyorum.
Tesettür çekiciliği ortadan kaldırmak ve müslüman bir kadının cinsel obje olmasını engellemek için kullanılır. Malesef günümüzde amacının dışına çıkartılmakta ve süs eşyası olarak kullanılmakta.
içerden gelerek kapanmadıklarını düşünüyorum. tesettürsüz bir bayandan daha çok dikkat çekiyorlar. ellerde ojeler suratta bir karış makyajla kapanmasınlar daha iyi.
Makyaj sifirsa?
Yok canım . dikkat icin degil. kendisi icin. yani giyinisiyle dikkat cekmiyor sadece seffaf renk olsa yani?
Cevap
8Cevap
Pedikür manikür yaptırıp bakımlı olabilir elbette bunda sorun yok, fakat oje inancına ters düşüyor, oje varken abdest işlemez. İnancı uğruna kapandığı için, inancından dolayı abdestte alıyordur diye düşünüyorum.
Kapanmanın anlamını bilmek lazım. Ne için kapanıyosun? Vücut hatların göünmemesi için ve dışardan bakan erkek cezbolmamalı. Sen saçını kapat sonra makyaj ve oje sürerek çekici ol ne alaka?
Haklisin
Tabiki bir kadın olarak heves eder ister ama şöyle bişe varki iki seçim var ya açık olup makyajını ojesini kullanacak ya da kapanıp kapalılığın gereklerin yapacak. Tabiki yine şunu söyliyim oda kendi seçimi bu benim fikrim
Neden oje kullanacak ne gibi bir gerekliliği var? Çok yersiz bir şey olur tesettürlü hanımların makyaj yapması oje parfüm kullanması
Dikjat cekmemesi gerek dogrudur ama cekmemek icin bnce siyah partüsü takmasi gerek. normal geniste giyinse dikkat cekiyor gibi.
Iste nokta orda ancak siyah giyinmek gerek yoksa hersey dikkat cekiyor. sahsen bn giyemm.
Walla ikilemde kaldım ama kullanmaması gerekir sanırım.
Madem o kadar suslencek çıkarsın başörtüsünü başörtü takmadaki amaç erkeklerin dikkatini cekmemektir
eli cebinde geziyorsa ya da bol elbise giyiyorsa benim için sakıncası yok
Tabi genis
inançların modernize edilmiş halidir bu kısaca yozlaşmaktır. inançlı bir insanın yapacağı birşey değildir bu.
uyuz olduğum durumlardan biridir.
tek kelime onlar için kullanılmış ( süslüman)
Süslünan ☺
:) ,
Manikur pedikur olurda oje ne yaa
Onlar hafif olanlari, daha neler yapan var neler..
Öyle haklisin
Simdi turbani takip önünü açmak moda oldu. sac önleri tamamen gözüküyor. anlam vermedigim bir çok şey varda neyse.. erkekleri kendine çekmek için yapmadiklari bisey kalmadi nerdeyse.
Onlar zorla kapatilgini düsünüyorum. isteyerek kapananlar bunu yapmaz.
Olabilir..
kötü duracağını sanmıyorum
Yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar