Kişilik & Karakter Kendinize ait uyma pozisyonunuz var mı? karizmaderler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyanınca ilk neler yaparsınız Güncellemeler+1 yıl Günceldir Kendinize ait uyma pozisyonunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sırt üstü 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Güzel Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Dengesizim ben çamaşır makinesi gibi dönerim 0 4 Yorumla karizmaderler +1 yıl Nasıl sürekli mi dönüyorsun Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Bilmiyorum sabah kalkınca ne yastık kalıyo ne yorgan Yorumla karizmaderler +1 yıl Harika o zaman 😂😂😂😂😂 Yorumla karizmaderler +1 yıl Yanında yatsam keşke Sabaha nasıl oluruz merak ediyorum Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sol yan şeklinde 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Aynen ama ben bazende sağ yan uyurum Yorumla
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok. 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Sırt üstümü uyursun Yan mi Yüz üstümü Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok. 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Anladım Yorumla
Nişanlı_İrem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl evet 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Nasıl yatarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sırt üstü
Güzel
Dengesizim ben çamaşır makinesi gibi dönerim
Nasıl sürekli mi dönüyorsun
Bilmiyorum sabah kalkınca ne yastık kalıyo ne yorgan
Harika o zaman 😂😂😂😂😂
Yanında yatsam keşke
Sabaha nasıl oluruz merak ediyorum
Sol yan şeklinde