AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen sadece pc başında kendini kaptırmış bir zavallısın. Üstelik bu 12 seni öyle sorumsuz bir tembel yapmışsın ki. O kıçını kaldırmak yerine. Sadece bahane üstüne bir de üste çıkıyorsun. Depresyon 2 seneyi geçmez. Sen kendine sorumluluk almamak için 12 seneyi bahaneye saymışsın. 30 yaşına gelmiş henüz bir işin yok. Hayatında ki insanlar bir gün ölüp gittiklerinde umarım sokakta dilenmezsin. Hani herşeye hazıra konuyorsun ya.
Galiba biraz empati yoksunuz kendimi savunmuyorum ama bu aileye sende düşebilirdin bu hayat şatlarına.. Kıçımı kaldırmak öyle mi en fazla ne yapabilirim asgari ücretli 11 milyar tuvalet temizleyen adam olmakdan başka nerde yiyim kazandığım parayı avm de mi pazarda mı haksız mıyım.. sizin gibi okuyana üniv gidene her dakika çalışına 2 sene depresyon anca... Sorumluluk almak asgari ücret alıyorum herhangi bir iş yapıyorum diye çok mutlu olucam sorarım.. onlar ölüp giderse zaten bende ölüp giderim... ordan bakmak söylemek ne kadar kolay
Bunun hiç psikolojik çöküş yanı yok yani bahane öyle mi
Benim hiç bir şeyde gözüm yok ki sosyallikte bu bahane mi oluyor
Empath insana empati yoksunu demen beni güldürdü. Ve hala bahane üstüne. bahane… bla bla yani.. bi de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Ne şartlar olursa olsun çalışmak ayıp değil. Elin ayağın tutarken yapacağın işi bile asgari ücreti beğenmemek asıl tembellik. bak hala yine söylüyorum bunu. Yahu kendinden utan gelmişsin 30 yaşına senden 10 yaş küçükler hem öğrenci, hem okuyor hem çalışıyor. Sen ne boş insanmışsın. sen git pc başımda oyun oyna nasılsa kafayı bir bilgisayara proglanmışsın. Sen robot olmuşsun haberin yok.
Abi kaç kere aynı soruyu sordun aq evet tek sensin hani kilolular için cimriler için evlenmek üzere olanlar için ayrı ayrı program yapan tlc var ya o bir de senin için ayrı program yapmalı
12 senedir evden çıkmayan adam programı
Adama bak aq bir de yorumları beğenmiyor
Madem fabrikada asgari ücretle çalışmak istemiyorsun 12 sene oynadığın oyunda bir halt becerebilseydin de e-sporcu olsaydın veya 12 senede en azından bir dil öğrenseydin
ne işime yarayacak
Para kazanacaksın
Benim aklım bir şeye ermez
Abi yemin ederim evde oturup popo büyütmek için bahane arıyorsun bu dediğin şeylerin hepsi düzeltilebilecek şeyler sen sadece uğraşmak istemiyorsun
Olmayacağına inanıyorum belki de kendimi küçük görmekde haksız mıyım ben sorumluluk alamam ki boyumdan büyük işler ne arkadaşı ne sevgilisi ne çocuğu ne evlenmesi ne arabası
Abi belanı hadi ordan adamı sinir krizine sokuyorsun yemin ederim jahrein falan evlenip çoluk çocuğa karışıyor snein ondan eksiğin ne aq dışarı çıkarsan sende yapabilirsin
Yaşadıklarımı bilsen yaşasan sen benden daha kötü olursun , beni canlı olarak görmedin ki , kolay mı 12 sene böyle yaşayıp da sorumluluk almak insan içine çıkmak ben insan sevmiyorum benim sevgilim olması Atatürkün tekrar dünyaya gelmesi gibi bir ihtimal.
Ne yaşadın söyle
2012 nisanda liseyi anlamadığım için bıraktım eve kapandım kötü beslendim obezite oldum sürekli açım kilom 95 olsada boyum kısa uzamadı spor yapmadığım için yüremediğim için bacaklarım varisleşti fırçalamadığım için dişlerimi kaybettim ağzımda boşluk sesim gelişmedi sert erkek sesi olmadı saçım hep tel tel kıvırcık iğrenç bir görünüm vücut çatlakları , astım hastalığı lise 1 terk derken bilgisayar manyağı oldum internet bağımlısı konfordan çıkamıyorum kendime inanmıyorum sorumluluk alacak şeyde değilim çalışmıyorum engelli kimliğim vardı kaldırdık sağ gözüm şaşı doğuştan yüzde 20 görüyor sol kulağım işitmiyor Allah belamı vermiş.. sorumluluk insan hayatına karışmak beni korkutur araba süremem sevgili yapamam çocuğum olamaz yurt dışı göremem felan ve hatta hiç bir şeyden hiç bir beklentim hayalim isteğim yok olsaydı böyle olmazdı Arkadaşım yok 1 tane instagramdan başka şehirde var.. evden başka gidecek yerim yok sosyalleşecek bir durumum yok napim
1) Kilo için diyetisyene gidebilirsin
2) Boyum kısa diyorsun ama bildiğim kadarıyla türk erkeklerinin ortalam boyu 172 falan sen bundan da mı kısasın kısaysan boyun kaç
3) bacakların varisleşmesi ne demek bilmiyorum ama yürümeyle düzelebilecel bir şeye benziyor
4) Takma diş takabilirsin
5) Yani bence ses fazla önemli değil
6) Kıvırcık saç gayet güzel
7) çok aşırı depresifsin adama küfür etme isteği uyandırıyorsun
Sen bir kere bu düzene alışmışsın kendini değiştirmek için uğraşmıyorsun bile
Dediklerinin %90ı senin çabalamanla düzelebilecek şeyler ve maksimum 2 seneye hiçbir sıkıntın kalmaz bile
Ama sen tüm hayatını bilgisayar masasında çürütmeye adamışsın ne tamam ye diyorum ve uyumaya gidiyorum sinirimi aşırı bozdun
1- Bütün gün evdeyim nasıl kilo vereyim yemeden durayım 2-1.72 yim boyu takmıyorum o kadar kusur içinde 3 - belki 4 - takma diş değil impilant 5 - sesim kalın değil olgun değil 6- saçımın şekli kötü 7-yaşadığımı yaşasan şu an anlayamayorsun asgari ücretle çalışıyorum diye çok mu mutlu olacağım eş dost araba kendime saygım mı artacak soruyorum.. vay be ne kadar kolay geliyor sana 8-mast bağımlısıyım ve internet konfor kopamıyorum.. 9 - sen amcamın oğlunu gör bi de
Peki şuna cevap ver , sevgilimin olabileceğine ihtimal verebilir misin?
Hiç bir şey beni etmez gibi geliyor ki , etse bu halde olmazdım
Her malın bir alıcısı vardır
İşte benim yok eşşek vermez
Günümüz türkiye şartlarında biçok genç öyle. Ve herkes de ben mi anormalim diye soruyor. Sen neden soyutluyorsun kendini peki?
Kimse ben gibi ezik mal olamaz ama 12 sene pc başında geçirerek , Yaşamak bana göre değil ondan soyutluyorum okumadım çalışmadım hiç sorumluluk alacak birey hissedecek özellikte olmadığım İçin..
Tamam bunun bilincindesin bi işe gir sosyalleş?
He kolaydı bunu hiç düşünemedim hemen yarın fabrikada asgari ücretli işe giriyorum diş taktıyorum implant boy uzatıyorum saç yaptırıyorum çatlak azaltıyorum kilo veriyorum sesimi kalın yapıyorum çok para kazanıp sevgili arkadaş araba gezme felan yapıyorum değil mi
Oldu abla