Kişilik & Karakter Aşırı naif bir insanım bunu nasıl alabilirim nasıl daha rahat davranabilirim? ayşe85855885 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aşırı naif bir insanım bunu nasıl atabilirim nasıl daha rahat davranabilirimm? Aşırı naif bir insanım bunu nasıl alabilirim nasıl daha rahat davranabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence umursamayarak 0 0 Yorumla
Kfmfmfm Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Merak etme zamanla o kalmıyor hayat seni kuzuyken kaplan yapıyor djjdjdnd 1 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı. Naif olmak iyidir sen nasıl biri olmak istiyorsun 0 6 Yorumla ayşe85855885 +1 yıl Tabi ki kötü biri olmak istemiyorum ama çok saf gözükmek de istemiyorum Yorumla ylmzbyr +1 yıl Haklısın bazı insanlar öyle görünür Yorumla ylmzbyr +1 yıl Ama bence kotu degil Yorumla ylmzbyr +1 yıl Ayselerin hepsi mi böyle olur 😄 Yorumla ayşe85855885 +1 yıl Anormal gözükür ayrıca çok kibar olmak Yorumla ylmzbyr +1 yıl boş ver olduğun gibi ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence umursamayarak
Merak etme zamanla o kalmıyor hayat seni kuzuyken kaplan yapıyor djjdjdnd
Rahatlık naifliğin karşılığı değil ama
Naif olmak iyidir sen nasıl biri olmak istiyorsun
Tabi ki kötü biri olmak istemiyorum ama çok saf gözükmek de istemiyorum
Haklısın bazı insanlar öyle görünür
Ama bence kotu degil
Ayselerin hepsi mi böyle olur 😄
Anormal gözükür ayrıca çok kibar olmak