Günlük hayatta olsun sanal ortamda olsun egonu kontrol edebilen biri misin?

Günlük hayatta olsun sanal ortamda olsun egonu kontrol edebilen biri misin?

Egoma her zaman kontrol edilen biriyim bu yönden de çok mutluyum hiçbir zaman da kompleks ve garip düşünce içerisinde olmadım hiçbir kimseye karşı insan olma erdemini bilen hümanist bir kişiliğim vardır insanların hangi olanaklara sahip olduğu değil veya hangi mevkilerde olduklarının hiçbir önemi yok önemli olan ölüm denilen bir gerçeğin olması herkesin de oraya giderek yani mezara girdiğinde insan olarak toprağa girdiğini bilecek insan bunları bilirse ne egosu olur ne kompleksi olur ama artık insanlar öyle bir kompleks hırs çıkar çevresine girdiler ki bunları bile artık göremeyecek durumdalar
İstersem her şeyi kontrol edebilirim ama canım isterse ama canım istemez kontrolsüzlüğü daha çok severim çünkü yoksa ego dediğimiz olgunun kontrolü basittir ama ben egomu da seviyorum, dilediği zaman dilediği yerde açığa çıksın yiğidim 😃
Bu konuda kendimden haberim yok. Kibre kapılmak istemiyorum ama bazı konularda fark etmeden bu hataya düşüyorum. Henüz anlayabilmiş değilim kendimi
Senin kibre düşecek neyin var ki
@rümeysabal0 bende bilmiyorum onu ama şeytanın oltasına geliyoruz işte bazen
Ne yapıyorsun mesela insanları kendinden üstün mü görüyorsun
@rümeysabal0 hayır üstünlük ancak takvadadır ama bana kendinden bahsetmek, şunu şunu yapıyorum demek de kibir gibi geliyor mesela şu konuda yetenekliyim demek vs
Cevap
20Cevap
Yerinde kontrol edilen ego güzeldir. İnsan kendisini bilmeli ama kibir sevmem el Elden üstündür
Egoist bir insan değilim. Sadece kendimin ve sahip olduklarımın farkındayım diyeyim. Bunları da rahatlık ile kontrol edebiliyorum.
Oğlak burcuyum Evet ederim
Ama hakeden insanlara kontrolsüz uygularım
Buda nadir bu raddeye getiren
insanları hayatımda pek bulundurmam
Kendimi bildim bileli, ego, kibir, hırslarımı kontrol edebiliyorum. Bu biraz da karakteristik bir durum.
Elbette. Egolu inananlar hep soğuk gelmiştir bana.
Kontrol edebiliyorum evet bazen öne çıkarıyorum bazen saklıyorum
Ego benliktir her insanda da vardır. Amacı ise kişiliğin korunmasıdır
Gerektiğinde egom devreye girer evet. Kontrol edebiliyorum
Asiri egolu bir insan degilimdir ve olan egomu da kontrol edebiliyorum
bu zamanlar çantada keklik zamanlarım sonuçta, neden ego yapim değil mi?
Evet edebildiğimi düşünüyorum 🙂
Herşeyimi kontrol edebilirim
kontrol etmeye çalışıyorum
Farkettigim an frenliyorim
Zeki insanlar her şeyi kontrol edebilir
Kumandayı kaybettim..
Her şeyi kontrol ediyorum
Egolu biri değilim zaten
Evet bunu kontrol edebiliyorum çok şükür
Evet bunun için kendimi geliştirdim
Egolu değilim. olanı da sevmem
Egom yok. Özgüvenim var🌸🫶