Kişilik & Karakter Kombi bozuldu neyle ısınacağım ben? Pamukçukx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok üşüyorum. Güncellemeler+1 yıl Heyy Kombi bozuldu neyle ısınacağım ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hırka giyin 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl fazla ısıtıp yakabilirim. yanmaya hazır mısın 1 8 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Beni yak kendini yak her şeyi Yorumla Pamukçukx +1 yıl Yak bir kıvılcım yeter Yorumla Pamukçukx +1 yıl Ben hazırım bak Yorumla SertKaan +1 yıl herşeyi yakabilirim bir kıvılcım ile başlar her şey Yorumla SertKaan +1 yıl ister öp okşaistersen... Yorumla SertKaan +1 yıl kapıyı açarsan tamir edeceğim Yorumla Pamukçukx +1 yıl Açamıyorum ayıp na mahrem Yorumla SertKaan +1 yıl ama donacaksın ısıtmam lazım Yorumla
Vanilllyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sonra erkekler neden yoldan çıktı oluyor. Şu Pp ye bak şu soruya bak. Şu tipe bak 5 4 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Sonra Abaza oluyor deniliyor hep erkeler değil yoldan çıkaran bence abazadır Yorumla Istekli0634 +1 yıl Ee doğruya doğru demeli insan Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl böyle olması erkeklere yoldan çıkma hakkını vermez. sapık suçludur. Yorumla mütesellî +1 yıl Nerde ahlak, nerde edep, nerde kombi, nerde link gibi bir yorum geldi aklıma :)Allah bizlere edep nasip eylesin. :) Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tamir ettirin, elektrikli soba yakın, yorganın altına girin.. 2 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sürtünme kuvvetini bi dene fizikde işe yariyor belki isinmana yardimci olur 2 2 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Sürtecek kimse yok Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Emin misin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ppdeki sensen üst komşuya çok benziyorsun, geleyim ısıtayım evi alev alev 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Partner bulup sarılıp fiside prize sokup sıcacık yatmak olur mu 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. ev sahibiyle konuşun. tanıdığı kombici ile neresi arıza yapmışsa indirim alabilirsiniz. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Profildeki gibi açık açık dolaşırsan üşürsün tabi, ısıtıcı al olmadı (elektrikli) 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Elektrik sobası alin dik kule tipi ben de var güzel isitiyor 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Demlik kaynat tüpün üstünde o sıcaklık verir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. tamirci gönderelim 😂😂 0 0 Yorumla
doludengi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel sorulara cvp veremiyorum ondan burdan yazdım sen hangi pzyonu seviyorsan söz o şekil saatlerce gelmem 0 4 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Azmine hayran kaldım 🥲 gerçekten Yorumla doludengi +1 yıl Teşekkür ederim bendeki sorun mu iyi bir şeymi bilmiyorum ama Yorumla Pamukçukx +1 yıl Öğreniriz Yorumla doludengi +1 yıl Ya bak zaten yazamıyorum iyice kahretme insanı burada.😇😇😇 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sana an itibarıyla bir petek yetmez, iki üç petek az gelir.. üzüldüm adına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elektrikli battaniye 1 4 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Çarpılırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha fazla çarpıkamazsın🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/IQit39nfH8E?si=bwMctnWuFVVI2pj6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30. Saniye Yorumla
Kralkb86 Takip Et Xper 1 Yaş: 67 +1 yıl Mecburen öncelikle acilen Battaniyeyi bulacaksınız diğer ısınma yöntemi özele girer bende burada noktayı. Koydum saygılar 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Soba kur hocam, kestane kavurursun hem. 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. abla yanıyosun zaten boş ver 1 0 Yorumla
cenkuygur Takip Et Xper 1 Yaş: 55 +1 yıl SERVIS ONARINCAYA KADAR SEVGILINIZE ya da KEDINIZE SARILARAK ISININ 0 0 Yorumla
Nicki-umarsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Isıtıcı bir boru göndersek 1 3 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Kaç cm Yorumla Nicki-umarsiz +1 yıl Sana kaç lazım Yorumla Nicki-umarsiz +1 yıl Vardır o kadar illa Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Servis lazım mı? 1 1 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Servisçi lazım Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Seni ısıtan bulursun merak etme bu ateşle 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Isıtırlar seni merak etme. 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Hayat biz fakirlerin yüzüne hiç gülmüyor 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Servisi çağır gelip yapsınlar 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Evde tüp varsa içine çek... Isınırsın 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı. bi soba çıkar sana şimdi 0 0 Yorumla
athlete21 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yapıyım kombiyi istersen 1 1 Yorumla athlete21 +1 yıl Senin yalanını segiyim Yorumla
Masal16363 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Sarilarak 1 1 Yorumla Masal16363 +1 yıl Gel bekliyorum 2 dk da soba gibi yaparim seni Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yardımcı olayım 1 1 Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Heyyy Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Reset attın mı? 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Battaniye 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yaptır. 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bize gell 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Battaniye 0 0 Yorumla
MockingBirdxX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Elektrikli soba tek çare. 0 1 Yorumla MockingBirdxX +1 yıl Göğüslerim fena diyosun yani.🙄 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Benle 😂 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kombiciyim ben 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
hırka giyin
fazla ısıtıp yakabilirim. yanmaya hazır mısın
Beni yak kendini yak her şeyi
Yak bir kıvılcım yeter
Ben hazırım bak
herşeyi yakabilirim bir kıvılcım ile başlar her şey
ister öp okşa
istersen...
kapıyı açarsan tamir edeceğim
Açamıyorum ayıp na mahrem
ama donacaksın ısıtmam lazım
Sonra erkekler neden yoldan çıktı oluyor. Şu Pp ye bak şu soruya bak. Şu tipe bak
Sonra Abaza oluyor deniliyor hep erkeler değil yoldan çıkaran bence abazadır
Ee doğruya doğru demeli insan
böyle olması erkeklere yoldan çıkma hakkını vermez. sapık suçludur.
Nerde ahlak, nerde edep, nerde kombi, nerde link gibi bir yorum geldi aklıma :)
Allah bizlere edep nasip eylesin. :)
Tamir ettirin, elektrikli soba yakın, yorganın altına girin..
Sürtünme kuvvetini bi dene fizikde işe yariyor belki isinmana yardimci olur
Sürtecek kimse yok
Emin misin
Ppdeki sensen üst komşuya çok benziyorsun, geleyim ısıtayım evi alev alev
Partner bulup sarılıp fiside prize sokup sıcacık yatmak olur mu
ev sahibiyle konuşun. tanıdığı kombici ile neresi arıza yapmışsa indirim alabilirsiniz.
Profildeki gibi açık açık dolaşırsan üşürsün tabi, ısıtıcı al olmadı (elektrikli)
Elektrik sobası alin dik kule tipi ben de var güzel isitiyor
Demlik kaynat tüpün üstünde o sıcaklık verir
tamirci gönderelim 😂😂
Cinsel sorulara cvp veremiyorum ondan burdan yazdım sen hangi pzyonu seviyorsan söz o şekil saatlerce gelmem
Azmine hayran kaldım 🥲 gerçekten
Teşekkür ederim bendeki sorun mu iyi bir şeymi bilmiyorum ama
Öğreniriz
Ya bak zaten yazamıyorum iyice kahretme insanı burada.😇😇😇
sana an itibarıyla bir petek yetmez, iki üç petek az gelir.. üzüldüm adına
Elektrikli battaniye
Çarpılırım
Daha fazla çarpıkamazsın🤣
https://youtu.be/IQit39nfH8E?si=bwMctnWuFVVI2pj6
30. Saniye
Mecburen öncelikle acilen Battaniyeyi bulacaksınız diğer ısınma yöntemi özele girer bende burada noktayı. Koydum saygılar
Soba kur hocam, kestane kavurursun hem.
Masaj yapacağım sürterek
abla yanıyosun zaten boş ver
Valla bı kac yöntem var
SERVIS ONARINCAYA KADAR SEVGILINIZE ya da KEDINIZE SARILARAK ISININ
Kungfu tekniğiyle soğuğu aklından silebilirsin
Isıtıcı bir boru göndersek
Kaç cm
Sana kaç lazım
Vardır o kadar illa
Servis lazım mı?
Servisçi lazım
Bu da yeni bir trol hesabı mı.
Elektrikli ısıtıcı al
UFO fan yok mu öyle bir şey
Elektrikli ısıtıcıyla
Seni ısıtan bulursun merak etme bu ateşle
Isıtırlar seni merak etme.
Bende içerden ısıtma Aparatı var 🤭
Hayat biz fakirlerin yüzüne hiç gülmüyor
Servisi çağır gelip yapsınlar
Evde tüp varsa içine çek... Isınırsın
Bende var tam yoğuşmalı verim isin
bi soba çıkar sana şimdi
Yapıyım kombiyi istersen
Senin yalanını segiyim
Sarilarak
Gel bekliyorum 2 dk da soba gibi yaparim seni
Erkekle
Yardımcı olayım
Heyyy
Reset attın mı?
gel ısıtayım yavrum odun bedava burada
ışık yanmıyorsa güç ünitesi bozulmuştur.
Defol yorgan ört üstüne biximmde yok
Isıtacaklar şimdi dökülür
bannane
Elektirikli soba
Battaniye?
Battaniye
Yaptır.
Bize gell
Yaptır
Battaniye
Ocakta su kaynat 🤪
Elektrikli soba tek çare.