Bu zamana kadar yaşadığınız tüm acılar, sevinçler, hüzünler, kalp kırgınlıkları, aşklar ve daha fazlasının rüya olduğunu öğrenseniz tepkiniz nolurdu?

Ben çıldırırdım kesin 😂
Bu zamana kadar yaşadığınız tüm acılar, sevinçler, hüzünler, kalp kırgınlıkları, aşklar ve daha fazlasının rüya olduğunu öğrenseniz tepkiniz nolurdu?

Ben çıldırırdım kesin 😂
Şaşırırım herhalde ne yapacağımı da bilmem mutlu olur muyum olmaz mıyım ondan da emin değilim. Sonuçta baktığım zaman acısıyla tatlısıyla birçok şey yaşadım bu hayatta ve bunların kocaman bir rüya olduğunu bilmek beni fazlasıyla şok ederdi.
Bana göre zaten öldükten sonra öteki dünya yani gerçek dünyaya gidince bu dünyadaki tüm yaşantımız bir rüya gibi gelecek, ölüm anında her şey ne kadar hızlı gelip geçti diye düşüneceğiz adeta bir rüya gibi. Bunu düşündükçe bu dünyanın yalan olduğunu bir kez daha idrak ediyorum.
Gülerdim ve daha da dalgın olurdum. Baktığım her köşede bir anım, gittiğim her yolda bir düşüncem olurdu. Kendime ne kadar yaklaştığımı ve ne kadar uzaklaştığımı fark ederdim
Cevap
1Cevap
Ben mutlu olurdum.. çünkü bu zamana kadar yaşadığım şeyler güzel değildi hiç.. ya da istediğim hayat bu değildi.. uyanıp farklı bir hayata geçsem daha mutlu olurdum
"Oh be iyi ki uyandım" deyip anneme koşardım anlatmak için.
Çok çok çok mutlu olurdum
Teşekkür eder mutluluk duyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?