Selams
Kendi cinsinizde en sevmediğiniz özellik ne¿

kovalamayın, çekin.
Selams
Kendi cinsinizde en sevmediğiniz özellik ne¿

kovalamayın, çekin.
Şunu sevmiyorum normal güzel burunları oldukları halde, daha kalkık havalı bir burun istemeleri. Çok gereksiz. İncecik dudaklara dolgu estetiğini tavsiye ederim. Fakat dudağı kebap kalınlıkla şişirmeyi pek güzel bulmuyorum. Abartılmadığı sürece güzel duruyor. Seksi gösteriyor.
Aynen
1. Şangur şungur tespih sallamak. Tespihi zikir için değil hava yapmak için kullanan tek erkek cinsidir Türk erkeği. Testosteronlarınız mı yükseliyor o tespihi öyle sallayınca. Alfa olduğunuzu, maskülen olduğunuzu falan mı zannediyonuz? Bütün kadınlar size hasta mı oluyor zannediyonuz o tespihi öyle şangır şangır sallayınca. Siz hayırdır oğlum la.
2. Arabanın arkasına yazı yazmak. Lümpen sınıfın geleneğidir. Araba arkasına şiir, duvara yazı, tuvalet kapısına da telefon numarası yazmak.
3. Vatan, millet, Sakarya hamaseti... Adamları bıraksan Afrin'e koşa koşa gidecekler ama çağırdığın zaman hastanede işimiz var diyorlar.
4. Boş zamanlarda full time futbol maçı izlemek. Hadi tuttuğun takımın maçını izlersin. Yaşadığın kentin takımını takip edersin anladık da arkadaş bir insan Uruguay Ligi maçlarını neden izler ki. Dünya Kupası oynanıyor 4 yılda bir. Hadi Brezilya'nın Arjantin'in Almanya'nın Fransa'nın, İtalya'nın maçlarını izlersin anlarım da Nijerya- Kostarika maçından ne zevk alır ki bir insan.
5. Nokta virgül yerine küfür kullanmak. Adamın 10 tane sözcük var portföyünde 7 tanesi küfür. Sonra da diyorlar ki yav Fiko bizle niye konuşmuyon. Sözcük dağarcığım arkadaş çevremi oluşturan heriflerin hepsinin toplamının 5 katı kadar kadar geniş olduğu için herifler benle oturup konuşurken sözlük taşımaya başladılar. Söylediğim bir çok şeyi anlamıyorlar.
Bir çok şikayet ettiğim nokta var mesela klozetin kapağını neden kaldırmıyorlar anlamıyorum. 😃Bir kadınla yakınlık kurmak, biraz temas etmek için şekilden şekile girmelerini, güvercin misali takla atan ata bayılmalarını anlamıyorum...
Biraz güç, makam mevki sahibi olunca kendilerini aşan egolarını anlamıyorum...
Alfa olma cool takılma peşinde koşacaklarına adam olma niyetsizliklerini anlamıyorum...
Kendinden güçsüz olana destek olup korumak, kollamak yerine ezik egosunu doyurmak için av olarak görmelerini anlamıyorum...
Araba sürerken son ses müzik arabesk dinlemelerini anlamıyorum...
Yazacak daha bir sürü şey var ama parmaklarımın ağrıdığını Anlayabiliyorum. 😃
Yerinde eleştiriler djdj
Bir XY kromozomlu için kendinden fedakarlık yapmaları, ben bu XY kromozomluyu adam ederim😒
Kimseyi adam edemeyiz :D adamlık doğuştan gelen bir şey djdk
Eşek yine eşektir yani anasının karnında öğrenemediyse ne yapalım biz bu eşeklere assjsjs
Eşek onlar eşek kalsınlar 😅 serçe parmağımı dahi oynatmam
Adam görünümlü eşekler yanarım yanarım onlara denk geldiğime aynı hataları renklendirip tekrar yapıyorum asksjj
Suç senin değil çok güzel at rolü yapıyorlar :D kusursuz djsj
Biz bir görüşte övüyoruz bir görüşte sövüyoruz ajdjsjs manyak ettiniz bizi be
ahajsh harbiden :D bu şaka mı¿
Deme öyle deme o kelimeyi kullanan şahıs bizden daha mutlu psikolojimi bozuyor görünce 😅
Laaan bu da doğru :D mahvolduk. Yeter ya.
Toprak atın en azından güzellik uykumuzu tamamlarken üşümeyelim askaja geçen gördüm sinir oldum Instaya girmiyorum
İnsta kapatılsın psikolojimiz bozuluyor hdjss
Kapayın instanın sahibi ya da Elon amca bir el at orayı Y yap adını XYZ diye gidelim 😅
Ahahah süpersin ya kahkaha attım 😃
Tenkkk yuuu 🥰
Rica ederim 😍
Cevap
23Cevap
Keko olmaları ve karşı cinsin yanında farklı kılığa bürünmeleri
Son 10 yıldır ve bulunduğumuz coğrafyadan ötürü biraz ön yargı mevcut. Kadınlarla tanışmak çok zorlaştı. Mesela birini gördüm merhaba demek istesem aklıma hemen şu geliyor ‘’ Lan ya bana bağırır terslerse, ya milletin içerisinde sapık, tacizci diye bağırırsa vs’’ gibi. Bence genel olarak bu ya.
Anlamadım ben bunu. Kadınlara eleştiri mi bu?
Yerini , yediklerini, giyimlerini en önemlisi özellerini sosyal medyada paylaşmaları. İlk aklıma bunlar geldi.
Kendimin ise duygusallığımı sevmem !
Çok doğru, katılıyorum.
Çok özür dileyerek söylüyorum ama bazen aşırı sal*k olabiliyorlar özellikle aşk ilişkilerinde.
Doğru söze ne denir djd
Teşekkür ederim efenimm😘🧚♀️
Rica ederim, aşk olunca arada iq’umuz düşüyor dhd 😅🌸
Ah ah bilmez miyim bide şey var akıl verirken her şey mükemmel kendine gelince beyim duruyor 😄😄
Kelin ilacı olaymış dimi ama :D
Ahahahaha o kadar doğru ki 🙈
😅🌸
Aşırı duygusallık. Duygu kontrolü pek yok, çok uçlarda yaşıyoruz her duyguyu.
Karşı cins için 1240124123 takla atmaları falan olabilir belki
tesbih sallanması olabilir :D
1240124122 takla kafi halbuki
harbiden o 1 taneyi daha atmamaları lazım demi sosyosheeqil 😅
Evet bir daha olmasın yeter ya yeter 🤨
sdfsggf söylerim onlara :D
Söyle tabii :D
Zayıf görünmek, herkesle kıyaslanmak, her sorumluluğun gelip üstümüze yapışması, temizlik görevlisi muamelesi vs... Bir sürü ya.
Evet ya biz temizlikçi değiliz 🙄
Kime neyi nasıl anlatacağız ki 🤔
Anlatmayacağız, anlasınlar djdj
Eğitim şart şekerim eğitimsiz olunca kabiliyet de olmuyor 😅
Kimseyi eğitmekle uğraşamayız artık 😒
Baştan eğilitmiyor onu kastettim aslında bize bu kötülüğü yine bir hemcinsimiz yapıyor. Şehzadeyi büyütmeden üstümüze atıyorlar 😁😂
Fazla şımartıyorlar canım aa 😃
Dedim ya şehzade 😅 oysa ben kadar insan 🤦♀️
😅😅
Şu Pelinsu tipliler var ya ağzını yayarak konuşanlar. Bir de aynı fabrikadan çıkmış olanlar.
😅😅
Minik bir regl meselesi var birde cinsiyetime yapılan dayatmalar 😁
Minik mi :D
Güzel bi kadın gördüklerimde eriyip bitmeleri. Dünyanın en nazik naif kibar erkeği oluveriyorlar ya bi anda o dönüşümü hayretler içinde izliyorum tamam herkesin dibi düşer de bu kadar da düşmeyin be kardeşim.
Trip atan, ortama göre kişilik değiştiren erkekleri sevmiyorum.
Trip cidden yakışmıyor erkeklere
Aşırı nazlı kızları sevmiyorum ben ya mıy mıy mıy oluyorlar.
ahahaha 😂😂😂
Gözlerin cinsel obje görmek istemeyip gördüğünde alt taraftakini uyandırıp dikey konuma getirerek olağanüstü hal yaşatması
Kendimin bir özelliği yok sevmediğim. Ama sanal alemdeki abaza erkek müsveddeleri olmasalar daha iyi olurdu
Empati.
Empati seviyesi kadınlara göre düşük. Bu yüzden anlayışlı değiliz gerginlik oluyor ve sonuç kavgaya dönüşüyor. Hepimiz öyle değiliz tabiki
Sanırım menopoz 😒 çevremdekiler beni yıldırdı
Her duyguyu deli gibi yaşayıp kendini yıpratmak.
Düşündüm de pms dışında aklıma bir şey gelmedi
Her gördüğü kadına ulaşabileceğini zannedenler.
abazanların yüzünden bazı kızların havasından geçilememesi bence
insanlar kendileri yerine hep başkalarını eleştirmiş.
Hic ilgimi dikkatimi ceken bi konu olmadi şimdi bu bak
Sevilecek bir yanı yok ki, şanslı olsaydık kadın olarak dünyaya gelirdik
Adet olması 😅
Bela 😃
Ahhhh hem de ne bela
Daima güzel görünmek zorunda hissetmek 😎
Doğru 🙄
şikayet eden erkeğe erkek gözüyle bakmam :P
Katıldım.
Erkeklerin saf olması 😂
Siz mi safsınız? 🙄
shsh öl sen :D niye durduk yere engel atıyon
Yoo bana attın mı 😅
At çabuk 😏
Reçete yaz birinin başını ağrıtmışsın
Aa süper :D tip
Sorumluluk sanki sadece erkege aitmis gibi olmasi
Kadınsal birkaç takım şey...
Çok tripliler mdkxkdkxkd
Barışığım kendimle insanlarla
Bir erkeğim ve yetersizlik duygum
Aklı fikri parada olan.
Para için her şeyi yapanlar
Regl olmak ağda yapmak zorunda olmak.
Paracı olan kesim cok itici
Bir erkek için çok ağlamaları
Her önüne gelene yazmaları çoğunluğunun.
Gey olmaları
hahaja lan :D
s! kememek. :((
Regl olmak
Bilmem
Yok sanırım
Abazanlar
trip
Vamişkun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?