Stresten baş dönmesi olur mu?

Merhaba öncelikle 18 yaşındayım. 2 gündür arkadaşımda kalıyorum. Annemle sorunlarım var babam zaten yok. Evde istemiyor annem. Aşırı stres var. Sabahları enerjik oluyorum ama sonra herşeye ağlama isteği aşırı stres var. Aklıma intihar geliyor öldürücem kendimi diye korkuyorum.. aşırı ama. Alkol kullanmıyorum. çok şey yaşadım. 2 ay sevgilimle beraberdim onda kaldım. Bazı ortamlar gördüm pskolojik etkilendim. Kullandım ama sonradan çıktı her şey. Travma bıraktı. Sürekli içmediğim halde trip geliyor aklıma. Aşırı bir baş dönmesi var sürekli sanki yer sallanıyor. Herşeye yabancılaşma. Hayatta mıyım diye düşünüyorum bazen. Bir boşluğun içindeyim. Korkuyorum bayılıcam diye ölücem diye... Babamın sevgisini hiç görmedim ne arar ne konuşuruz. Dedemler büyüttü. Annem sürekli beraberken işe sokmaya çalışıyordu. Girdim ama gitmedim sigorta olmadan giremem başka yere giricem dedim arkadaşım sokucak dedim. O zaman defolun dedi istemiyorum o arkadaşınız baksın dedi. Bunu hep yaşadım. Çoğu zaman küfür ediyor gırtlağın lafını yapıyor. Bazen iyi bazen kötü. Ama istemsiz özlüyor insan. Alkol kullanıyor. alkol çok kullandım ama bırakalı 1 ay oldu. Zevkle içerdim şimdi ölücem diye içmiyorum. Alkolden de bi yandan soğudum. Allah'a sığındım. Allah içersem beni cezalandırır diye düşünüyorum. İçim çok dolu kafam dönüyor çok...

Stresten baş dönmesi olur mu?