Kişilik & Karakter Soğuğa dayanıklı mısınız? cennettedepresyonda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim ruh halime göre değişiyo. Soğuğa karşı topyekün savaş bu ara. Soğuğa dayanıklı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Çok soğuk diye ağlayabilirim jsjsj soğuk fobim benim 0 1 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl geçen sene ben de o seviyeye gelmiştim umarım bu sene aynısı olmaz :) Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç değilim🌨️ evden çıkarken yürüyen monta dönüşüyorum adeta 1 9 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl battaniyeyle çıkıyorum Yorumla Ausrine +1 yıl Kar yağdığında dönüşeceğim kişilik 😄 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl soğuk işi zor iş :) Yorumla Ausrine +1 yıl Yazında sıcağa dayanamıyorum, sorun bende sanırım 😄 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl valla ben de. şöyle ortalama 25 dereceli bi yerlere göç etmek lazım. Yorumla Ausrine +1 yıl Hep sonbaharın yaşandığı yerler var mıdır Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl sonbahar gibi değil ilkbahar gibi. ama hep sohbahar olsa da ben varım. tatlı ambians. Yorumla Ausrine +1 yıl Yine de kış güzel ya Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl evet dünyamıza su lazım Yorumla
Paeonia1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dayanıklı değilim asla mersinliyim konyada ilk kışım hergun daha çok şaşırıyorum bu kadar soğuk olabilir mi diye daha kış başlamadı diyorlar korkuyorum 😂 0 3 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl oralar bi de ayaz olur ki öffff... Ankaradayım burada soğuk olmaz mesela ayaz olur. keser insanın totosunu. Yorumla Paeonia1 +1 yıl Ayaz soğuk aynı şey değil mj Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl Olmadığını yakında anlarsın 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok soğuk diye ağlayabilirim jsjsj soğuk fobim benim
geçen sene ben de o seviyeye gelmiştim umarım bu sene aynısı olmaz :)
Hiç değilim🌨️ evden çıkarken yürüyen monta dönüşüyorum adeta
battaniyeyle çıkıyorum
Kar yağdığında dönüşeceğim kişilik 😄
soğuk işi zor iş :)
Yazında sıcağa dayanamıyorum, sorun bende sanırım 😄
valla ben de. şöyle ortalama 25 dereceli bi yerlere göç etmek lazım.
Hep sonbaharın yaşandığı yerler var mıdır
sonbahar gibi değil ilkbahar gibi. ama hep sohbahar olsa da ben varım. tatlı ambians.
Yine de kış güzel ya
evet dünyamıza su lazım
Dayanıklı değilim asla mersinliyim konyada ilk kışım hergun daha çok şaşırıyorum bu kadar soğuk olabilir mi diye daha kış başlamadı diyorlar korkuyorum 😂
oralar bi de ayaz olur ki öffff... Ankaradayım burada soğuk olmaz mesela ayaz olur. keser insanın totosunu.
Ayaz soğuk aynı şey değil mj
Olmadığını yakında anlarsın 😂
Dayanıklıyım