Ben enerjimle ve kendime olan inancımla herşeyin üstesinden gelebileceğime inanan bir kadınım, enerjimin çözemeyeceği hiç bir sorun yok ✌

Ben enerjimle ve kendime olan inancımla herşeyin üstesinden gelebileceğime inanan bir kadınım, enerjimin çözemeyeceği hiç bir sorun yok ✌

Ben atlatmak için zaman tanıyorum kendime.. ama hiç bir zaman geçmez beni mutlu edecek şeyi başaramadığım sürece. ama bir yerden sonra da aynı kalp iki kez kırılmıyor yani umursamıyorum.
Çok kolay, arkamı dönünce unuttupumda oluyor, yüz yüze konuşurken de oluyor. Dert biriktirmem, hata yaparsam da söylerim ne düşünerek yaptığımı, millet düşünsün, yapmışım zaten diyerek. Bu sayede ben unutsam bile o kişiler hatırlıyorlar, benden çıkıyor o dert 🤣 dürüst olmak keyifli. Bazıları sevmiyor bu Umursamazlığımı, sinir olanlar oluyor. Ayin de yaparım gazete kağıdı yakar ommm çekerim biraz rahatlatır. Dansta keyifli, dalmakta, kayalıklardan oturup kitap okumakta tabii güneş çok yakmayacak
Şu şekil atlatıyorumm 😃😃
İşe yaradı ulan. Allah seni ne yapmasın emi sflkjldskjghşdsilhs
Fakir yapmasın amin ssjsjjjsjss
beyin fakiri yapmasın gerisi kolay aljskdg
Yok çok şükür beyin fakiri olma ihtimalim sıfır assjs
https://www.youtube.com/watch?v=qPh3_gzuIdU
dsdkgsjkdhs
Maşallah tütütütütütütütü wjsjs
Bazı dertler vardır ki çabuk atlatılır hatta akla dahi gelmez. Fakat bu hayatta öyle acılar var ki asla ama asla anlatılmaz ve unutulmaz. Zaman ilaç derler ama değil.
Enerjim ne kadar yüksek olursa olsun, ne kadar mutlu olursam olayım ne kadar zaman geçsede asla o acı iyi olmayacak ve geçmeyecek.
zamanla geçer diye düşünüyorum her şey..
Cevap
18Cevap
Halledemeyeceğim şeyleri içime dert etmem. Onlar sorundur. Elimden geleni yaparım. Ya hallederim, ya da yok ederim. Reset düğmem var benim. Silip atmayacagım tek şey iç huzurum..
Dertlerim benim canım ciğerim, içimde saklarım.😀
Atlatamıyorum o yüzden, deli gibi seviyorum. Hhdh
Evet ben atlatabiliyorum çok kolay kolay takılmıyorum
Derdimin büyüklüğüne bağlı. Duygularımı çok derin yaşayan bir insanım. Bazı dertlerimi atlatmak benim için pek kolay olmamıştı. Ama artık insanlara fazla değer vermemeyi, önemsememeyi öğrendim. Şimdi daha mutluyum✌️
çok doğru kime güvenirsen değer verirsen ilk kazıgı dost / sevgili demeden ondan yiyorsun çünkü.
Bazı dertleri acıları atlatmak çok da kolay olmuyor olmaz..
Atlatmakla uğraşmıyorum attıkları pusular daha çok hoşuma gidiyor ansızın gelen çöküş beni yıkarken beni ben de yapabiliyor.
Birazcık sancılı olabiliyor ama zaman içinde her şey geçiyor ölümlü dünya
Süpersin bende aynısını ya da benzerini yapıyorum 😉👍💪
Konuşulmayan acı kalbi parçalar, her insanın bir hayat arkadaşı olmalı ki yükünüzü hafifletsin.
Yani atlatamayabiliyorum kendime dert edinecek bir şey buluyorum hep
Bazı dertlerimi kendim çözebileceğimi bilirsem anlatmam kendim hallederim bide çözemeyeceklerim vardır onları anlatmak isterim ama çekindiğim için veya bilmediğim sebeplerle anlatamam zaten dertlerimi dinleyecek kimse yok
herzaman ustesinden geldigim icin herhangi bi dert yasamam.. vende yuzmetre oteden kacip gider 😄
Sayılır tam olarak geçmese de
Geçer geçer.
Atamam. Dert ettiysem benimle kalıyor.
Hepsi değil bazıları zor
zamanla atlatıyorum
Enerciii
anlatmıyorum
Hayır
Basitker erken bitiyo
Atmak imkansız.
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?