Ben bu aralar her şeye karşı yorgunum. Öyle uzaktan sessiz bakıyorum , bakalım bakalım 😊🦋🦋

Ben bu aralar her şeye karşı yorgunum. Öyle uzaktan sessiz bakıyorum , bakalım bakalım 😊🦋🦋
Vurgunum, yorgunum, senin yoluna ölürüm beeenn 😂 bugün filmi izledim. Anladım ki biyografi filmi yapmayacaksın. Güzeldi ona şüphe yok ama birilerinin nerden baksan 30 senelik hayatının özetini çıkartıp 2 saatlik bir kadraja sığdırmak yetersiz. Yazılan senaryo adamın hayatıyla doğrudan paralel mi ilerliyor bu da belli değil. Anıt niteliğinde olacaksa bile olmasın. Benim hayatım öldükten sonra film yapılacak olsa torba kemik gömüldüğüm yerden kalkıp filme telif atacak kıvama gelirim o derece 😃 yapma arkadaşım, bırak insanların aklında nasıl kalıyorsam öyle kalayım. Bunu canlandırmanın alemi ne?
Evet yorgunum maalesef.. yani bazen beden olarak az uyuduğum için bazen de zihinsel olarak yorgun hissettiğim de oluyor.. ama bir şekilde devam ediyoruz hayat bu çünkü.. yani yorulsak da bizi beklemiyor hayat. o yüzden de elimden geldiğince sabrediyorum..
Evet haklısın hayat devam ediyor
Evet :)
Herkesin bir yorgunluğu vardır ama bu yorgunluğu düşünerek yaşamamalıyız oysaki biz hayata yaşamak için geldik iyisiyle kötüsüyle yaşamış olduğumuz şeylerden ders çıkararak güçlü bir şekilde hayata devam etmemiz gerekiyor Çünkü hayat bunu bizden istiyor biz yok olup gidersek yorgunluğumuza yenik düşersek olmaz
Mental bir yorgunluk var ben de. Belki de mevsimdendir bilemiyorum ama küçük çaplı bir depresyon yaşıyorum gibi.
Cevap
23Cevap
Evet yorgunum. Fakat yorgunluğumu umursamadan yaşamaya devam ediyorum. Üzüntülerimle sevinçlerimle kırgınlıklarimla devam ediyorum. Her şeyi arkamda bırakarak kendimi mutlu etmek adina hayata devam ediyorum.
Aynen beni kıran üzen ne varsa 2023 de bırakacağım, 2024 bambaşka olacak inşallah
Evet yorgunum.. Şu yıl sonu sayımları vs. yordu, yoruyor beni..
Zihinsel yorgunum. Bunun en büyük nedenlerinden biri de erteleme huyum. Hemen çözmek yerine bekleyiş yapmak, konuyu sürekli gündemde tutmaya yarıyor.
Yalnızlık Çaresizlik kimsesizlik Gurbet parasızlık hepsi iç içe Üstüne üstlük Bir ailem bile yok Ne için yaşıyorum yaşama sebebim nedir sabah işe giderken beni kaldıran şey nedir Hiç bilmiyorum mal gibi yaşıyorum a*tal gibi yaşıyorum
Yaşamın Kıyısında filmini izledin mi bilmiyorum. Ama Kıyısındayim hayatım. Düştüm düşeceğim...
Bu aralar hatunlar yoruyor desem yeridir. yeni moda görüldü atmişiz o neyse artik arkadas
Beni en çok , en sevdiklerim yoruyor. Ama sevince yorgunluk unutuluyor bir anda.
Bende de var o yorgunluk. İstanbul yoruyor insanı. Bu kalabalıklar yoruyor, hızlı akan hayat yoruyor bir noktadan sonra…
Tam tersine. 2023 biraz yordu gibi oldu ama toparladım. 2023 biterken enerciii enerciii diye kalkıyorum sabah yataktan 😂
Aşkı aramaktan yoruldum; ama halen de aramaktan bıkmadım. Akışına bıraksam hiç olmayacak gibi.
Saçma sapan ilişkiler, anladım ki kendi kendime daha mutluymuşum...
Yorgunluğa da alıştık.
İşin kendi stresi dışında insan odaklı sorunlarda olunca yorulmamak elde değil.
Mental olarak Evet yorgunum maalesef
boşvermişlik var bendede. hayatımda beni etkileyecek biçok şey oluyo ama umrumda deği
Çok yorgunum. İşler güçler beni yoruyor
Amin
Dengesiz insanlar yoruyor beni
Evet hafta sonu dinlenecegiz
Bak bakalım. İnsanlar yoruyor beni.
Belirsizlikler beni fazlasıyla yoruyordu ancak artık kafamda sonuca bağladım..
aynı şeyi defalarca söylemek beni her zaman en çok yoran olmuştur
Beni kaynanam yoruyor görümcem yoruyor
Annem çok yoruyor
iş hayatı aşk hayatı
hepsi yordu
Yoran şeyler vardı ama düze çıkardık diyelim...
Zeynep diye seslenilmesi bile yoruyor
İşler yoruyor, insanları saymiyorum.
Kendim kendimi yoruyorum valla
İnsanlar yoruyor
Uykusuzum ya uyuyamadım 🥹
Yasanmisliklar ve yasayanlar...
yorgunluğum biraz geçti
Düşünmek yoruyor
İnsanlar
Yorgun değilim
hayat yoruyor...
Çok yorgunum çok