Kişilik & Karakter Hangi zekâya sahipsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görsel sayısal eşit işitsel hangisi var sende Güncellemeler+1 yıl Ben görsel ve işitsel zekâya sahibim Hangi zekâya sahipsiniz? Cevapla Sayısal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Duygusal zeka 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Görsel ve işitsel bence. Neye göre belirleniyor ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeteneğine göre Yorumla befoderler +1 yıl O zaman işitsel Yorumla
Peaky_Man Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Duygusal ve makine zekâsı olabilir.Çünkü bir makinenin bana ne yaşattığını asla unutmam ! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sayısal zekaya sahibim. Her şeyi matematiksel olarak ele alıyorum. 0 0 Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Yapay zekaya sahibim :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik çocuk seni
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hiç biri yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl G zekalı mısın? Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Evet Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görsel 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zekasızım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl G zekalı mısın Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Elimden geldiği kadar^^ Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Ortaya karışık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Duygusal zeka
Görsel ve işitsel bence. Neye göre belirleniyor ki?
Yeteneğine göre
O zaman işitsel
Duygusal ve makine zekâsı olabilir.
Çünkü bir makinenin bana ne yaşattığını asla unutmam !
Sayısal zekaya sahibim. Her şeyi matematiksel olarak ele alıyorum.
Yapay zekaya sahibim :)
Komik çocuk seni
Hiç biri yok
G zekalı mısın?
Evet
Görsel ve sayısal
zekam yok hiç malın tekiyim.
Görsel
hiçbiri
Sayısal ve görsel
Görsel
görsel daha baskın